Evolutiong написа:Троловете са много активни. ЦСКА е на прав път.за справка - от 1 месец Литекс няма.
И що тогава франсетата ви броят последната титла от 2011-а

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Evolutiong написа:Троловете са много активни. ЦСКА е на прав път.за справка - от 1 месец Литекс няма.
Кашчей написа:Evolutiong написа:Троловете са много активни. ЦСКА е на прав път.за справка - от 1 месец Литекс няма.
Evolutiong написа:Кашчей написа:Evolutiong написа:Троловете са много активни. ЦСКА е на прав път.за справка - от 1 месец Литекс няма.
А защи го броят 31? Издишаш...
Haralampy написа:vaskonti написа:Haralampy написа:vaskonti написа:Цитира се съобщението на БФС. Със същия успех можехте да преведете на френски самото съобщение. Айде тоя Дърпатов да намери подобен текс в сайта на ФИФА и тогава пак ще си говорим.
![]()
Оня "Дърпатов" ич не ме брига...
![]()
Но това, което ТИ си написал и съм болднал е " 100% ЛЪЖА"...
Аз ЗНАМ "френски", колега...
И всеки, който знае френски - ще ти го каже същото...
Можеш все пак да ползваш и "гугъл-транслейт" за потвърждение...
![]()
![]()
Айде като си такъв полиглот, преведи ми това -C'est ce qu'a annoncé mercredi la Fédération bulgare (FBF)
Не съм "полиглот" , но "откликвам"...
Превода е "Това обяви в сряда БФС"...![]()
Сега пълния цитат на първите 2 изречения, за които се опитваш ПАК да манипулираш:
"Rétrogradé en troisième division il y a un an en raison d'une situation financière catastrophique, le CSKA Sofia, multi-champion de Bulgarie, réintégrera l'élite dès la saison à venir. C'est ce qu'a annoncé mercredi la Fédération bulgare (FBF)..."
Демек "цитираното" от тебе изречение е "второ" в текста и пояснява "първото"...
Преведи си го сам...
Всичко след въпросното 2-ро изречение не е "обявено от БФС", а е материал на "л'Екип"...
Ще задълбаваш ли ?... не е в твой интерес...
Кашчей написа:Evolutiong написа:Троловете са много активни. ЦСКА е на прав път.за справка - от 1 месец Литекс няма.
Haralampy написа:Кашчей написа:Evolutiong написа:Троловете са много активни. ЦСКА е на прав път.за справка - от 1 месец Литекс няма.
Пет пъти ти казах бе...
![]()
![]()
![]()
Ако продължиш още малко - ше минеме на "изучаване на пасажи от творби на Вазов" и ше го закършиш...
Ше има : "........И тогава Скобелев присигна със гръм..."
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта