Altarf написа:ceBep написа:Минетите евтини пуснали и декларация, в която лапат на кралев и бб...Ниско, гнусно, отвратително...дъното е вече много над главите ви...
Как ще живееш с мисълта, че никога повече няма да стъпиш на Българска армия? Защо си го причиняваш? Толкова ли е лесно да плюеш на отбора и клуба си? Нима на Армията няма да са Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков? Съдбата на едно търговско дружество ли ще трябва да диктува любовта ти към ЦСКА?
Аз ли плюя на отбора си ? Точно вие сте тези, които с това припознаване на преименуван Литекс затрихте отбора спечелил купата на България с момчета на по 19 год. само българи ! Постоянно се успокоявате, че видиш ли това било само едно АД, 89 година, 99 година и какви ли не глупости, но много добре знаете, че не е така, просто така ви устройва за да може най-накрая да видите А група, 1во място и бой над умрелите говеда, които и те не знаят къде се намират в момента. Ще видим селяните от Харманли, Нова загора, Козлодуй, Лондон и все села и паланки, къде ще са и дали ще ви подкрепят, така както не спират да го правят сега. Един чак и се бил разплакал като малко дете, видиш ли, защото "ПФК Литекс" - Ловеч" АД се преименувал на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД и щял да гледа как говедата ревът Да, ако оздравяването на отбора не се получи, както и си мисля, че ще стане, ще ми е мъчно за всичките ми спомени и най-вече за онези през последните години да запазим това, което вие с лека ръка сега зачеркнахте и изоставихте. Толкова сте заслепени от купи, титли, А група и какви ли не други отличия, че не можете да видите ВИДИМОТО, което дори и БФС ви го каза. Можеше да застанете на наша страна и да се опитате да накарате ГГ да не прави врътката с Литекс, а просто да оздрави стария клуб. Ама нали искате във феноменалната Първа лига, която я създадоха именно с тая цел. Ще се видите на домакинските мачове с Верея и Монтана, как ще се гледате умно и ще се чудите какво става.