ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 17:47

Altarf написа:
ceBep написа:Минетите евтини пуснали и декларация, в която лапат на кралев и бб...Ниско, гнусно, отвратително...дъното е вече много над главите ви...

Как ще живееш с мисълта, че никога повече няма да стъпиш на Българска армия? Защо си го причиняваш? Толкова ли е лесно да плюеш на отбора и клуба си? Нима на Армията няма да са Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков? Съдбата на едно търговско дружество ли ще трябва да диктува любовта ти към ЦСКА?

Футболният клуб не е нещо неосезаемо, той съществува в някаква форма и тази форма е юридическото лице. Останалото са приказки за припознавачи. :)
В противен случай както откриваш клуба ЦСКА в дружеството Литекс, така утре може да го откриеш и в дружеството Барселона. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sirius123

Re: Спортни новини и политика

Мнениеот sirius123 » 29 юни 2016 17:49

Бащицата си вкара автогол. По-добре да си беше премълчал.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 29 юни 2016 17:49

Evolutiong написа:Не само това е ЦСКА. В голяма степен ЦСКА е и Сектор Г, който преди два дни категорично се обяви ЗА Гришата и бъдещето на ЦСКА. Най-накрая имаме наистина ЕДИНЕН СЕКТОР Г!

Точно в момента сектор "Г" не изобще единен, както беше последните 3-4г.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 29 юни 2016 17:50

powerkroky написа:
RedSkin написа:Ако Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков се хвърлят от някоя сграда, ще ги последваш ли? Аз си имам мнение, и не виждам с какво изброените са повече от мен, че ако те казват, че това е ЦСКА, то действително е така.

Те са легенди на клуба с авторитет , ти си тъп лепилар . Дали са нещо повече от тебе? Абсолютно !

Да легенди са на ЦСКА. Но това, че те казват на черното бяло, няма да го кажа и аз. Аз ако съм лепилар, ти не знам какво си, освен че си даваш и гъза за една тенекиика.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 17:51

шивача написа:
boabbb написа:
шивача написа:Бахти боклуците. Мойто ЦСКА умря за мен, но утайките не знаят, че тяхното цска и те самите са по- мъртви и от Него. Само ебавки за вас, за смях на котките станахте. Дори лилавите не са толкова гнусни като вас. И не, няма да спрем да ви гаврим. Никога.

Шивач, ти пък ме изненада ... Общо-взето, има две опции - тази, или неясен 30-годишен "оздравителен" план :roll: Да разбирам ли, че "твоето ЦСКА" е едно юридическо дружество, а не колегите от публиката на ЦСКА, стадиона ( който в момента се ремонтира с парите на "джуджето от Микре" ), играчите на ЦСКА и т.н. :?: Правилно ли те разбирам :?:

Утре като гришата реши да продължи с покръстването и му смени седалището някъде в македонско, тогава ще ме разбереш.

Братчед,аре стига с тия фантасмагории бе,чудите за кво да се хванете,мааму стара,все едно ми говорят тия от Суй ривър!Кажи някакъв резервен адекватен вариант,който да е реалистичен ,обаче!За А окръжна забрави :!:
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 17:52

RedSkin написа:
powerkroky написа:
RedSkin написа:Ако Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков се хвърлят от някоя сграда, ще ги последваш ли? Аз си имам мнение, и не виждам с какво изброените са повече от мен, че ако те казват, че това е ЦСКА, то действително е така.

Те са легенди на клуба с авторитет , ти си тъп лепилар . Дали са нещо повече от тебе? Абсолютно !

Да легенди са на ЦСКА. Но това, че те казват на черното бяло, няма да го кажа и аз. Аз ако съм лепилар, ти не знам какво си, освен че си даваш и гъза за една тенекиика.

Аре стига се ядохте,бе!
Анархия мать порядки!

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юни 2016 17:52

Честито на Припознавачите ! Успяхте да закриете ЦСКА !!! :)

Айде , хаирлия да е !!! :)

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 29 юни 2016 17:53

Tommi написа:
KAT90 написа:
Tommi написа:
KAT90 написа:Никой ли не вижда, че ВБ НЕ иска да се занимава с ЦСКА! Всичките му действия са просто КОНТРАдействия.Колко пъти имаше възможност да поеме клуба?Много! Колко пъти не го направи? Много! Винаги действа в последния момент и то с нещо, което му гарантира провал.Явно, че е че нарочно го прави.Просто иска да пречи и да бави нещата.Защо, само той си знае.Колко трябва да си прост, за да не ги виждаш тези неща.

Без да защитавам никого, нека да кажем какви са фактите. Божков се отказа от проекта си за нов клуб, когато ГГ обяви, че се захваща с автентичния ЦСКА. Божков изрази намерения за оздравяване, когато ГГ започна да се насочва към Литекс. Не виждам с какво пречи. Обаче ако погледнем от другата страна, може да се види как беше подадена молба за бърз фалит, за да не може някой да предложи оздравителен план за автентичния ЦСКА. И други подобни действия. ;)

С последното си действие това показа.Имаше достатъчно време да внесе ОП, но не той го направи в последния момент и то с разтегнат хоризонт.Спокойно може да внесе нормален ОП, с което да се противопостави на ГГ.Да спечели доверието на феновете, но и това не го направи.Прави нещата с този и онзи.Вчера казах, че един от големите кредитори се е изсмял на този план.35% на дребни парчета??? Коментарът му беше, че това е подигравка и по-добре без него, отколкото с него.Да не говорим, че кредитната експозиция се увеличава, ако се приеме този план.Като отвориш погасителната вноска ще видиш 27 000 000лв. задължение към НАП и това е задължение, което трябва да се плати, а дали ще прави предсрочни, само може да се гадае и не е гаранция, но 27млн. си седят там.С това си действие, ЦСКА още повече изпада в несигурност и дългове.

Първо, планът е внесен в законовия срок. А намеренията за него бяха изразени отдавна, още преди тези на ГГ. В случая точно ГГ е този, който играе контра с неуспешната молба за фалит и с последвалия оздравителен план.
Второ, кой план е нормален и кой е по-добър, аз не мога да коментирам. Ти ако си ги видял и имаш база за сравнение - добре.
Трето, нещата на практика зависят от Държавата, а другите кредитори могат да говорят каквото си искат.
Четвърто, тези 27 млн. лв. не са главница и няма да се увеличи лихвоносния дълг на дружеството в баланса. Увеличението ще е по линия на разходите за лихви и това е така заради разсрочването във времето, за да се намали текущата тежест.
Пето, по-голяма е несигурността и рискът от ликвидни проблеми, когато погасителният срок е по-кратък и се получава по-голямо струпване на плащания.
Шесто, при всички случаи дълговете "изяждат" част от бъдещото благосъстояние, но щом се е стигнало до тук няма напълно безболезнен изход.
Седмо, разбира се има и друга страна, която също трябва да е удовлетворена от параметрите в плана. За нея планът може да не е добър. Ще видим как ще се развият събитията.

Ако трябва да сме юридически точни до последната буква, донякъде си прав.Ясно, е че тези 27млн. са главници и лихви, но те са заложени в погасителния план и от финансова и юридическа гледна точка натежават над клуба и нейната стойност.Да не забравяме, че всяка компания има пазарна и вътрешна стойност.Вътрешната е базирана над разликата между активи и пасиви.А този пасив ще тежи за дълго време над клуба, което в един момент го прави нерентабилен, докато не се погасят всички кредити.Другия вариант е да се увеличат активите, което е трудно, да не кажа невъзможно на този етап.Все пак говорим за футболен клуб от България.
Това, че е внесен в законов срок нищо не значи.Самият момент на внасяне и действия преди това, будя съмнения, относно бъдещите действия, които ще се предприемат при евентуален ОП от страната, която внася.Един инвеститор/бизнесмен винаги действа много преди deadline и по начин, който не е характерен за текущия случай, ако иска да се стигне до успешна сделка от негова страна.
Да нещата зависят от държавата, за съжаление! Но при нормално вземане на решение, Горанов следва да откаже този вариант с 30г. Макар че един ИК има срок до 35г. все пак и за двете страни не е рентабилно.Да, държавата ще вземе много над дължимата сума, заради лихвите, но инфлацията и дефлацията се движат в цикли от по 8-10г.
Никой не мисли, че с тези пари може да се изгради нещо, което ще ползват от следващите поколения.Бази, стадион, школа.Та децата на същите, които плюят по ГГ, утре може да тренират и да се развиват на тези бази и игрища.Но понеже е ЦСКА, нека да плюем.Прекалено егоистично мислене от някои хора.Сигурен съм, че същите ще са първите, които ще скачат като ужилени, ако някои се облагодетелства на негова сметка, а той трябва да плаща.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 29 юни 2016 17:56

Beladona написа:Честито на Припознавачите ! Успяхте да закриете ЦСКА !!! :)

Айде , хаирлия да е !!! :)

Споко де, нали ще си цъкаме из селата със сър Алекс...Аз ще ви подкрепя. Особено ако Тошко е кондиционен и помага на съра. Надявам се да привлечем и Фуртадо.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 17:58

Tommi написа:
Altarf написа:
ceBep написа:Минетите евтини пуснали и декларация, в която лапат на кралев и бб...Ниско, гнусно, отвратително...дъното е вече много над главите ви...

Как ще живееш с мисълта, че никога повече няма да стъпиш на Българска армия? Защо си го причиняваш? Толкова ли е лесно да плюеш на отбора и клуба си? Нима на Армията няма да са Пенев, Сашо Манов, Янев, Стоичков? Съдбата на едно търговско дружество ли ще трябва да диктува любовта ти към ЦСКА?

Футболният клуб не е нещо неосезаемо, той съществува в някаква форма и тази форма е юридическото лице. Останалото са приказки за припознавачи. :)
В противен случай както откриваш клуба ЦСКА в дружеството Литекс, така утре може да го откриеш и в дружеството Барселона. :)

А защо не,питам аз ,г-н Ментален Спекулант!?Не ми отговрихте одеве,ЮЛ ли плаща оздравяването или този,който стои зад него?ЮЛ ли играе футбол и печели или губи на терена,ЮЛ ли е носител на спортната история на ФК ,който и да е той?Не се опитвай да изкривяваш и нагласяваш ситуацията според желанията си ,не сме толкова тъпи ;) !
Анархия мать порядки!

Върни се в “Архив”