boabbb написа:Абе, къде ви е мод-а на васНе съм го засичал цифра време ...
Йорентето ли ве?
Сигурно е някъде на море, обмисля състава за догодина
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Абе, къде ви е мод-а на васНе съм го засичал цифра време ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boabbb написа:Абе, къде ви е мод-а на васНе съм го засичал цифра време ...
Йорентето ли ве?
Сигурно е някъде на море, обмисля състава за догодина![]()
boabbb написа:JackPackage написа:boabbb написа:Абе, къде ви е мод-а на васНе съм го засичал цифра време ...
Йорентето ли ве?
Сигурно е някъде на море, обмисля състава за догодина![]()
Що те няма в темата за "възраждането" - става голямо мазалище![]()
Масово рязане на вени се очертава, доста хора чак сега осъзнават в коя държава живееме
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Арменеца бил сигурен ...Чак 42 мл. ли струва наистина
Леко съм скептичен по отношение на тоя играч ...
smoothc написа:Арменецът съчетава в себе си доста от най-добрите страни на някои от най-именитите играчи към момента.
Суарес, Азар, Ди Мария, Неймар, Левандовски
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:smoothc написа:Арменецът съчетава в себе си доста от най-добрите страни на някои от най-именитите играчи към момента.
Суарес, Азар, Ди Мария, Неймар, Левандовски
Ако имаше малко от Буфон и Бонучи, щяхте да излизате само с него и 10 конуса в мачовете.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
smoothc написа:Мхитарян е екстра-качество футболист, който под ръководството на Моуриньо със сигурност ще се превърне в класа.
Арменецът съчетава в себе си доста от най-добрите страни на някои от най-именитите играчи към момента.
https://www.youtube.com/watch?v=OktNNXS-XD8
Суарес, Азар, Ди Мария, Неймар, Левандовски - което означава, че стилът му е подчертано техничен, бърз, но и същевременно директен/силов.
В играта с глава и резките удари, изобщо плонжирането...типичен Левандовски, което може и да не е случайно, все пак са били съотборници и е прихванал някои неща.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта