ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот RockSeeker » 29 юни 2016 16:18

ss1914 написа:https://topsport.bg/football/fifa-izhvarli-nigeriya.html
http://www.sportal.bg/news.php?news=611533

Това май е единственият и най-добър вариант за опит за истински рестарт на футбола ни... Другояче сме неспособни. Прекалено сме затънали в лайна и предишни случаи, за да постигнем компромис. Ето, и аз не съм съгласен на гърба на ЦСКА да се оправя футбола ни в случая. Или всички го правим, защото и другите начини са/били са на лице при (почти) всички, или си продължаваме по старо му. Засега си продължаваме... И това като го пускаш - включи и собствения си клуб в причините да има нужда да се случи нещо такова, иначе олекваш :idea: Респект за левскарите, които не се правят на луди и са бесни от последните ви мачове от миналия сезон, за задкулисието във собствеността ви, за странните изведнъж потекли реки от спонсори, за неясно финансирания сектор и т.н. За останалите - мучете си колкото искате, милички :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски спаси ЦСКА!

Мнениеот boabbb » 29 юни 2016 16:18

Факт, Станко 8-) И на другаря Борисов, както и на доста други, сравнително нормални привърженици на Левски, им се гледа Вечно дерби наесен 8-) Живот и здраве, ще му издигнем един благодарствен транспарант на 9-ти септември :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 16:18

1Neutralen написа:
Altarf написа:
W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...

Картодържател съм. В сектор А всички са за Гриша Ганчев.

Това говори колко сте зле. Доказахте се като на най-калпавите фенове в България и в света.
Поне да бяхте взели пример от феновете на Локо Сф...

Колбасо-унищожителю драг,
ако не ти е известно Локо-Сф игра в А-окръжна с напълно нов клуб, за да не плаща нищо... :lol:
Но се води "наследник"... :shock:
А сега сигурно ше прескочи и В-група...
:roll:
Ти с кой акъл "разсъждаваш" изобщо ???...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 29 юни 2016 16:19

Haralampy написа:
1Neutralen написа:
Altarf написа:
W84me написа:Аз все пак имам някаква надежда, че това не са истинските фенове, а са форумните мишки, които не стъпват на стадиона. Иначе ще е много жалко, че сме имали за най-голям противник едни женчовци...

Това говори колко сте зле. Доказахте се като на най-калпавите фенове в България и в света.

Колбасо-унищожителю драг,
ако не ти е известно Локо-Сф игра в А-окръжна с напълно нов клуб, за да не плаща нищо... :lol:
Но се води "наследник"... :shock:
А сега сигурно ше прескочи и В-група...
:roll:
Ти с кой акъл "разсъждаваш" изобщо ???...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да, обаче са си ЛОКО СФ, не говорим за никакви наследници на истинския ЦСКА, А ДА СМЕ СИ ЦСКА ОТ САМОТО НАЧАЛО!!!
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 29 юни 2016 16:20

crvena.zvezda написа:
1Neutralen написа:
Altarf написа:

Скоро вие ще вземете от тях!

Няма нужда. Тук говорим за фалиращи проекти като вашия, нека да не намесваме професионални отбори.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 16:21

CSKA 78 написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Според закона, ако искаш да изплащаш нещо, трябва да си на възраст между 18 и 75 години! Като срокът на изплащане не трябва да надхвърля възрастта от 75 години! А, при божковия план вече става дума за 90 годишна възраст, когато ще приключат изплащанията на дълговете! Иначе няма да се впускам в подробности колко несъстоятелен е планът на Божков! :shock: :) :)

Микренска юридическа школа... :) По кой закон се гледа възрастта на юридическо лице, тъй като оздравяването би се извършвало от юридическо лице?

Това юридическо лице си има собственик, който гарантира изплащането на задълженията?! Бат Тами, нали ни си мислиш, че самото юридическото лице ще изплаща дълговете?! :lol: :lol: :mrgreen:

Човек, достатъчно си се изложил, стига вече. :lol: И също си доказал познанията си по нещата, няма нужда от повече затвърждаване. :mrgreen: Собственикът на това юридическо лице е... друго юридическо лице. Но дори и да беше собственост на физическо лице, това няма никакво значение. Никъде не се иска гаранция от конкретна личност, физическо лице. Утре дадена личност може да я няма, но това не означава непременно край на дружеството. Използва се презумпцията за действащо предприятие, т.е. такова, което е с безкрайно дълъг период на съществуване.
Компанията "Кока - Кола", която е на 130 години, дали е все още с жив първоначален собственик? И кредиторите на компанията дали се интересуват на каква възраст са акционерите? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 29 юни 2016 16:21

Леле, как ми кипна от такива утайки, които ще подкрепят това ГМО, и да го припознаят за ЦСКА. Казвам ви, вашето IQ е под 70, на черното казвате бяло... Пълни тъпанари. Ще се видите след 2-3 кръга колко сте смешни и жалки.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Левски спаси ЦСКА!

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2016 16:21

boabbb написа:Факт, Станко 8-) И на другаря Борисов, както и на доста други, сравнително нормални привърженици на Левски, им се гледа Вечно дерби наесен 8-) Живот и здраве, ще му издигнем един благодарствен транспарант на 9-ти септември :mrgreen: :mrgreen:

Само да не е придобил стокхолмски синдром :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 16:22

RedSkin написа:Леле, как ми кипна от такива утайки, които ще подкрепят това ГМО, и да го припознаят за ЦСКА. Казвам ви, вашето IQ е под 70, на черното казвате бяло... Пълни тъпанари. Ще се видите след 2-3 кръга колко сте смешни и жалки.

Я ми кажи кои фенски организации са против Гриша Ганчев.

Върни се в “Архив”