ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот levskar_95 » 29 юни 2016 14:54

Новият тумор в българския футбол,днес официално се роди. :mrgreen:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 юни 2016 14:54

Разбираем е синия хленч, хегемона се завръща с гръм и трясък в елита. :) Почивката свърши почваме ви!

Плановете на предателите продали се на Шиши го издухаха мощно и скоро ще бъдат забравени. Напред Армейците!

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 29 юни 2016 14:55

Изображение

Честито на всички армейци ! :P
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 14:55

icko65 написа:
Altarf написа:
icko65 написа:Не ми е ясно след като за ганчевистите това в елита е ЦСКА защо ще търсят приемственост и сливане с олд ПФК?Нали АД-тата нямат значение.Пък и да видим къде и с какви екипи ще играят..

Заради тънкообидните фенове. Триста пъти ти се каза. Иначе на мен лично не ми пука дали ще има някакво преобразуване със старото дружество. Не вярвам и да стане с тия пасиви, които има. Независимо дали Божков, Уорън Бъфет или който и да било се захване.

Май няма да е заради тях а заради купите и титлите..Нали не си мислиш че това ГМО е 31 кратен шампион?

Покажи ми къде в баланса на старото дружество или на което и да е търговско дружество фигурират титлите и историята. Пиши ми на лично, че не ми се следи цялата тема.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 14:55

levskar_95 написа:Новият тумор в българския футбол,днес официално се роди. :mrgreen:

Да-старият тумор сте вие :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 юни 2016 14:56

boabbb написа:
парци написа:
boabbb написа:А Локото, в частност другаря парци, няма какво да скачат - те са със същата схема ... Дружеството от последния им сезон в "А" група е при другаря Касев :roll:

Едно и също няма да го пиша по 200 пъти. В момента отборът ни е под шапката на ОСК, припознат от фенове, журналисти, общественост - от това по-автентичен Локомотив здраве му кажи. Уви, за тоя оранжево-зеленикав урод с червеникава утайка, на който се кланят някои в момента, не може да се каже същото. By a long shot.

Колега парци, били ви припознали журналистите, така ли :?: Аз, доколкото виждам, горе на новината за лиценза за "А" група е сложена тая снимка :? :?

Изображение

шЪ играете ли за купата бе момци :? 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 14:57

Купата вече я взехме. :mrgreen: ,за тези ,които не са разбрали или са отпаднали още в много по ранен етап. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 29 юни 2016 14:59

ivan56 написа:Цирка на бфс, ще е пълен ако истинското ЦСКА, го допуснат да участва във Б група :lol:
Значи щом ЦСКА-София ще играе в А група ще има и мач за суперкупата. 8-)

Циркът, който чакате няма как да се случи, защото Паслар пусна писмо за отказ от участие на старото дружество в следващото първенство. Разглеждането на оздравителните планове ще е след старта на В група, така че ако Божков пусне молба за членство в БФС (или БСФ), може евентуално да участва в А окръжна.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 юни 2016 15:00

levskar_95 написа:Новият тумор в българския футбол,днес официално се роди. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юни 2016 15:00

boabbb написа:
Tommi написа:Ако имаш предвид събитията около Литекс, там има официални публично достъпни документи. ;)

Това е разликата между нас и вас - вие 30 години не може да се отърсите от милиционерщината ;) Нещата винаги са "под масата" , винаги е подмолно, с "други начини" ... Накрая обаче всичко лъсва, след има-няма месец в Словения пак ще лъсне :|

Това пък какво общо има? Или просто няма какво да кажеш. :lol: Разликата е, че аз се позовавам на факти, а ти си изсмукваш от пръстите някакви проценти, твърдения и директиви. ;) Решил нашият, че 30% идват от спонсори и аз трябва да дам обяснение от къде идват останалите 70%. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”