Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Печка,която можехме да вземем за 10 млн,наще решиха да дават 34,еваларка
- KOPScousers
- Контакти:
ruga4 написа:Печка,която можехме да вземем за 10 млн,наще решиха да дават 34,еваларка
Тая печка бе купена за 12 млн. от Саутхамптън, вписа се бързо и направи два супер добри сезона във ВЛ, предвид и отборa, в който играеше, показателите му са наистина добри. Това тройно вдигане на цената му мен не ме изненадва, и не, нямаше как да го вземем за по-малко от 30 млн. Не знам какво ревете, национал, на страхотна възраст, подобри 20-годишен рекорд за най-бърз хеттрик във ВЛ, показателите му са страхотни като за крило, а ние точно от такова имахме нужда години наред. За Алекс Тейшейра можеше да дадем 40 млн., но за Мане не може да дадем 30, така ли ?
ПС. Следя бразилеца и за 14 мача при китайците има 4 гола, а повиквателна за Бразилия все още няма. Не толкова впечатляваща статистика за играч, който се предполага, че струва 40 млн. и играе в Китай, нали?
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Не знам какво толкова ви притеснява цената,все едно някой от вас я плаща.Погледнете го от друга страна-Сити дадоха 50 за житния бегач Стърлинг,а преди години бутнахме яловия вече Торес на пластмасовите пак за 50 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Този е по-мангал от Сако бе
Иначе на клипчета и статистика изглежда добре. Парите не ги вадите вие, стига ревахте

ruga4 написа:Печка,която можехме да вземем за 10 млн,наще решиха да дават 34,еваларка
Те и Сити можеха да вземат Рахимчо за 300 хил. паунда, ама го взеха за 50 млн.
Какво можехме да направим не е важно вече. Важно е какво предстои. Ако момчето играе, на кой ще му дреме какви пари сме дали. Ама аз вече ги познавам хейтърите тука, плювват си ей така, за спорта, да могат после спокойно да викат: "Аз казах ли ви?" Ако обаче ги опровергае играча, си мълчат като охлюви.
Взехме много талантлив играч, толкова ли е трудно да се зарадвате, бе?
Ей, тъжни хора.
Milkoy написа:ruga4 написа:Печка,която можехме да вземем за 10 млн,наще решиха да дават 34,еваларка
Какво можехме да направим не е важно вече. Важно е какво предстои. Ако момчето играе, на кой ще му дреме какви пари сме дали. Ама аз вече ги познавам хейтърите тука, плювват си ей така, за спорта, да могат после спокойно да викат: "Аз казах ли ви?" Ако обаче ги опровергае играча, си мълчат като охлюви.
Ей, тъжни хора.
[offtopic]Силно се надявам да не визираш мен ,тъй като с друг не съм забелязал да спориш по остро. Ако е така ,надявам се отчиташ факта ,че съм потвърдил грешката ми при ранната критика на Ориги и не си прав в коментара ти[/offtopic]
- IvanAtanasov
- Контакти:
PSvilenov написа:Milkoy написа:ruga4 написа:Печка,която можехме да вземем за 10 млн,наще решиха да дават 34,еваларка
Ей, тъжни хора.
[offtopic]Силно се надявам да не визираш мен ,тъй като с друг не съм забелязал да спориш по остро. Ако е така ,надявам се отчиташ факта ,че съм потвърдил грешката ми при ранната критика на Ориги и не си прав в коментара ти[/offtopic]
[offtopic]Не, не визирам теб. С теб може често да сме на различно мнение, но поне има диалог. Освен това си един от малкото тук, които могат да признаят като сгрешат. А това не е малко. Други хора визирах, те си знаят.[/offtopic]
[offtopic]за този трансферен прозорец за съжаление е късно, но задължително за другия да се пратят скаути в исландското първенство - няма черни, евтини са, а и доказано блъскат здраво англо-звездички по теренчето
[/offtopic]

venomcho написа:[offtopic]за този трансферен прозорец за съжаление е късно, но задължително за другия да се пратят скаути в исландското първенство - няма черни, евтини са, а и доказано блъскат здраво англо-звездички по теренчето[/offtopic]
Айде, няма нужда - ще ги видите , исландците, срещу по бързо боравещ с топката отбор. Франция ще си ги бие без проблем. Не се бъркайте с Англия - бавни ,статични, предвидими.