Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юни 2016 23:39

Всъщност от НБС пишат, че вероятно става дума за ИД, защото ПКК не нападат такива международни обекти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2016 23:51

В този случай, може и да не са те, но мисля, че се разбира, какво имам предвид.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 29 юни 2016 00:52

Поне 27 загинали... А като се замисля, че утре имам полет и то с нашите супер "защитени" летища - не ми се мисли.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 юни 2016 01:34

ivan56 написа:Абе мани ги, уж са само на вода през деня, а се крият и им плюшят ушите все едно не са яли от една седмица.Никога няма да станат светска държава, Ататюрк сигурно се обръща в гроба.

Абе не е така, въпрос на желание и лидер. Един светски диктатор и за 50-60 г може да вкара в ред и най талибанската държава, а какво остава за относително светска турция. Лошото е, че става само с методи аналогични на тези на Саддам, а те не са много приемливи в 2016 година.

-----

http://gospodari.com/%D1%80%D0%BE%D0%BA ... 06319.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2016 09:00

dunavfc написа:
Балкански Орел написа:Все тая.Ама все пак добре, че си ти че да разберем кои са клошари и кои не.В Русия карат по-скъпи коли и от германците, ама нека са клошари хората.

Човече, разбирам напълно, че понякога изпадаш в някакви емоционални истерии, но повярвай ми, в такова състояние е по-добре да не пишеш ! Последното ти изречение е направо потрес... ти самият вярваш ли си ?

По принцип е прав ... Аз съм бил в една от най-богатите провинции на Германия и като цяло колите са доста нови, но не и много скъпи ;) То и в България се карат по-скъпи коли - в Германия е рядкост да видиш Мерцедеси AMG или доработки на Carlsson, Hamann, MTM и т.н. ;) Тука ако Ауди-то не ти е МТМ, какъв баровец си тогава :lol: Друг е въпросът, че суперскъпите коли не са признак за благоденствие на народа, по-скоро е обратното ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 юни 2016 11:20

Комплексарщината не доказва кой е по-беден. Доказва го един индекс, който мери колко процента от доходите отиват за храна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 юни 2016 11:49

Player написа:Комплексарщината не доказва кой е по-беден. Доказва го един индекс, който мери колко процента от доходите отиват за храна.

Не само ... Ножицата между най-богатите 10 % и най-бедните 10% също е доста релевантен индекс ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 юни 2016 12:13

36 жертви и около 150 ранени при атентата на турското летище. :| Отново бруталност от страна на терористите, а медиите продължават да тръбят как на'ще мерки на летището са супер и как вече барети са пристигнали....... :x Само да чукаме на дърво да не ни стига.....

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2016 12:25

TodorT написа:36 жертви и около 150 ранени при атентата на турското летище. :| Отново бруталност от страна на терористите, а медиите продължават да тръбят как на'ще мерки на летището са супер и как вече барети са пристигнали....... :x Само да чукаме на дърво да не ни стига.....

Пинко каза, че ще ги борим с толерантност 8-) За какво ни е охрана на летището 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юни 2016 13:13

TodorT написа:36 жертви и около 150 ранени при атентата на турското летище. :| Отново бруталност от страна на терористите, а медиите продължават да тръбят как на'ще мерки на летището са супер и как вече барети са пристигнали....... :x Само да чукаме на дърво да не ни стига.....

Ти какво си очаквал за Турция?
Инак като ти вдигнат мерника, каквито и мерки да вземаш, бум-бум ще си има. Ние врагове немаме, Ердо се натисна за дружка на Путин и евреите и въпреки това - буууууум.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”