Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Всъщност от НБС пишат, че вероятно става дума за ИД, защото ПКК не нападат такива международни обекти.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
В този случай, може и да не са те, но мисля, че се разбира, какво имам предвид.
-
- Контакти:
Поне 27 загинали... А като се замисля, че утре имам полет и то с нашите супер "защитени" летища - не ми се мисли.
ivan56 написа:Абе мани ги, уж са само на вода през деня, а се крият и им плюшят ушите все едно не са яли от една седмица.Никога няма да станат светска държава, Ататюрк сигурно се обръща в гроба.
Абе не е така, въпрос на желание и лидер. Един светски диктатор и за 50-60 г може да вкара в ред и най талибанската държава, а какво остава за относително светска турция. Лошото е, че става само с методи аналогични на тези на Саддам, а те не са много приемливи в 2016 година.
-----
http://gospodari.com/%D1%80%D0%BE%D0%BA ... 06319.html

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
dunavfc написа:Балкански Орел написа:Все тая.Ама все пак добре, че си ти че да разберем кои са клошари и кои не.В Русия карат по-скъпи коли и от германците, ама нека са клошари хората.
Човече, разбирам напълно, че понякога изпадаш в някакви емоционални истерии, но повярвай ми, в такова състояние е по-добре да не пишеш ! Последното ти изречение е направо потрес... ти самият вярваш ли си ?
По принцип е прав ... Аз съм бил в една от най-богатите провинции на Германия и като цяло колите са доста нови, но не и много скъпи

Леевски, оле

Комплексарщината не доказва кой е по-беден. Доказва го един индекс, който мери колко процента от доходите отиват за храна.
Player написа:Комплексарщината не доказва кой е по-беден. Доказва го един индекс, който мери колко процента от доходите отиват за храна.
Не само ... Ножицата между най-богатите 10 % и най-бедните 10% също е доста релевантен индекс

Леевски, оле

36 жертви и около 150 ранени при атентата на турското летище.
Отново бруталност от страна на терористите, а медиите продължават да тръбят как на'ще мерки на летището са супер и как вече барети са пристигнали.......
Само да чукаме на дърво да не ни стига.....

TodorT написа:36 жертви и около 150 ранени при атентата на турското летище.Отново бруталност от страна на терористите, а медиите продължават да тръбят как на'ще мерки на летището са супер и как вече барети са пристигнали.......
Пинко каза, че ще ги борим с толерантност

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
TodorT написа:36 жертви и около 150 ранени при атентата на турското летище.Отново бруталност от страна на терористите, а медиите продължават да тръбят как на'ще мерки на летището са супер и как вече барети са пристигнали.......
Ти какво си очаквал за Турция?
Инак като ти вдигнат мерника, каквито и мерки да вземаш, бум-бум ще си има. Ние врагове немаме, Ердо се натисна за дружка на Путин и евреите и въпреки това - буууууум.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.