ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 28 юни 2016 20:50

maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:Вече беше обявено, че ПК и ЛК са взели решение! И според информациите се дава зелена светлина на ЦСКА София! Само остава да го обявят! А, може би чакат първо Изпълкомът да мине, и тогава ще го обявят!? :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: Къртиш мивки . Последно вече беше обявено или само остава да го обявят ? Ако е обявено защо в декларацията на сектор Г призовават да обявят ? :mrgreen: Пишеш колкото да не заспиш

Обявено е, че вече са взели решение! Но не е обявено самото решение! Трябва ли да ти обяснявам като на малко дете?! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2016 20:54

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:Вече беше обявено, че ПК и ЛК са взели решение! И според информациите се дава зелена светлина на ЦСКА София! Само остава да го обявят! А, може би чакат първо Изпълкомът да мине, и тогава ще го обявят!? :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: Къртиш мивки . Последно вече беше обявено или само остава да го обявят ? Ако е обявено защо в декларацията на сектор Г призовават да обявят ? :mrgreen: Пишеш колкото да не заспиш

Обявено е, че вече са взели решение! Но не е обявено самото решение! Трябва ли да ти обяснявам като на малко дете?! :shock: :mrgreen:

И решението е взето на конферентна връзка по Скайпи, евентуално, след като не са се събирали :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 юни 2016 20:55

sizif написа:В Рим беше хубаво.Какво не ти хареса?

С кое да почна? Рейсът с военна/гранична полиция в Игуменица, заради кражбите в молчето на пристанището (имах чувството, че аз съм единственият, който пазарува...с пари), междувременно откраднатите билети за ферибот за пътуващите от нашия рейс (по непотвърдена информация 14ките), боят в общото помещение на ферибота, боят на палубата, откраднатият лаптоп на капитана, върнат след заплахата, че ако до пристигането ни не се открие - ще напуснем кораба само с белезници, задържането ни за около час на границата на Рим от карабинерите, защото рейсът на 14ките вече беше минал преди нас, а те очакваха определена бройка автобуси и без да пристигне и последния не искаха да ни пускат... Може и да забравям нещо. И всичко това при положение, че си си платил пари, за да отидеш да се забавляваш и да си подкрепиш отбора, а накрая да не знаеш въобще дали ще стигнеш навреме за мача... Айде няма нужда. Сами си правим далеч по-добри пътувания ;)
Последна промяна от RockSeeker на 28 юни 2016 20:57, променено общо 3 пъти.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 юни 2016 20:55

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:

И решението е взето на конферентна връзка по Скайпи, евентуално, след като не са се събирали :roll:

Тоя няма едно нещо да е казал и да не е станало точно обратното не знам какво му се връзвате, а накои се опитват и акъл да му налеят :mrgreen: :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 юни 2016 20:56

RockSeeker написа:
djd написа:Кажи не беше ли Дучето този, който ви подкокороса да скачате срещу Божков навремето?

Ако питаш за приближените му и голяма част от масата - да, точно така беше. И да, той надигна вълната. Дали е имал някакво пряко влияние над мен - не, защото не съм членувал активно в никой фен клуб все още. Няколко пъти съм ходил на екскурзии с централния тогава, просто защото бях по-малък и приятелите около мен нито имахме право да шофираме, нито имахме коли. Поради лесно предположими причини обаче счетох, че е по-добре да си ходим с влакове и автобуси, отколкото да се смесвам с подобни индивиди, каквито пътуваха на въпросните екскурзии. По-късно направих грешката за мача с Рома в Рим да направя изключение и да се запиша към организираното от него пътуване - това ми беше и окончателно последния опит. Та ако аз самият за себе си не бях стигнал до такова убеждение - просто нямаше да се включа в протестите или както искаш там го наречи. В случая просто съвпадна, но спокойно мога да кажа, че това си е лично мое решение, правилно или грешно. За което според мен говори достатъчно, че все още държа на него, а въпросният и доста други веднага, когато се заговори, че може да се върне или малко по-късно бяха/вече са готови да му лижат подметките отново...

Пряко не, но влияние - да. Щото е авторитет или поне беше.
А всичко идва от грешката на Божков да се плаща на агитката или поне на определени хора от нея. И като им вземеш в даден момент парата, се получава това, което се получи с Божков.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 20:57

RockSeeker написа:
maxi1914 написа:Аз съм готов да се извиня на всеки засегнат от мен . Стига да имате лиценз , стадион , история .

Да не повярваш, че ще се съглася :lol: Това са важните неща и за мен, а кое ще е дружеството... Ще то кажа за не знам си кой път - в момента има дружество, което представлява клуба ЦСКА и "припознавачите" плюят по него, както и преименувано дружество, доскоро представляващо Литекс с отбор, който утре може да се окаже ЦСКА, ако съответното получи лиценз, стадион и право да продължи историята на клуба, създаден през 1948 г., което пък плюят "моралистите". Грозна картинка...

Защо да не повярвам ? Аз уважавам почти всички във форума . Това , че подкрепяме различни отбори не значи , че не сме хора . За мен са виновни за цялата работа феновете на Ганчев . Ако бяха обяснили като хората процедурите кое
как ще стане . Много от разумните хора дето могат да мислят можеше и да приемат варианта на Ганчев . Феновете са длъжни да подкрепят отбора и само това . Те не са фактор за да взимат страна и да казват кои да вземе отбора . В момента има само 1 ЦСКА според всички документи , но побързаха да сложат коня пред каруцата . Не ми се мисли с какви
очи щях да вляза във форума и на стадиона ако плановете на ганчев пропаднат .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юни 2016 20:58

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:Обявено е, че вече са взели решение! Но не е обявено самото решение! Трябва ли да ти обяснявам като на малко дете?! :shock: :mrgreen:

Да, така е! ПК и ЛК са се събрали на конференция в Скайп?! Ти направо изби рибата в Тихия океан! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 юни 2016 20:58

RockSeeker написа:

С кое да почна? Рейсът с военна/гранична полиция в Игуменица, заради кражбите в молчето на пристанището (имах чувството, че аз съм единственият, който пазарува...с пари), междувременно откраднатите билети за ферибот за пътуващите от нашия рейс (по непотвърдена информация 14ките), боят в общото помещение на ферибота, боят на палубата, откраднатият лаптоп на капитана, върнат след заплахата, че ако до пристигането ни не се направи - ще напуснем кораба само с белезници, задържането ни за около час на границата на Рим от карабинерите, защото рейсът на 14ките вече беше минал преди нас, а те очакваха определена бройка автобуси и без да пристигне и последния не искаха да ни пускат... Може и да забравям нещо. И всичко това при положение, че си си платил пари, за да отидеш да се забавляваш и да си подкрепиш отбора, а накрая да не знаеш въобще дали ще стигнеш навреме за мача... Айде няма нужда. Сами си правим далеч по-добри пътувания ;)

Това си е за филм. "откраднатият лаптоп на капитана". Ааааа :lol: :lol: :lol:
Това се нарежда достойно до рязането на греди, копането на гробове, арабските шейхове и т.н. :mrgreen:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 21:01

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:

КОЙ , кога обяви , че е взето решение ? И какво ги спира след взето решение да излязат и да обявят решението ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 28 юни 2016 21:02

RockSeeker написа:

С кое да почна? Рейсът с военна/гранична полиция в Игуменица, заради кражбите в молчето на пристанището (имах чувството, че аз съм единственият, който пазарува...с пари), междувременно откраднатите билети за ферибот за пътуващите от нашия рейс (по непотвърдена информация 14ките), боят в общото помещение на ферибота, боят на палубата, откраднатият лаптоп на капитана, върнат след заплахата, че ако до пристигането ни не се открие - ще напуснем кораба само с белезници, задържането ни за около час на границата на Рим от карабинерите, защото рейсът на 14ките вече беше минал преди нас, а те очакваха определена бройка автобуси и без да пристигне и последния не искаха да ни пускат... Може и да забравям нещо. И всичко това при положение, че си си платил пари, за да отидеш да се забавляваш и да си подкрепиш отбора, а накрая да не знаеш въобще дали ще стигнеш навреме за мача... Айде няма нужда. Сами си правим далеч по-добри пътувания ;)

Да голяма грешка сте направили.Ние се събрахме преди пътуването и решихме да не минаваме през Гърция.Минахме през Сърбия,Словения и на горе само сухоземни граници и си беше идеално
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “Архив”