(Кролик написа:damyanov1963 написа:bellamy_99 написа:
Абе не се излагай да даваш точно националните отбори за пример, че са свързани с Ловеч, за това ли са на това дередже? Едно време когато имахме футбол(поне що-годе някакъв) да не би от Ловеч да бяха излезли футболистите?
Бати академията...
Никоя академия не може да се сравнява с тази от Раковски,а лепилар?
Това на мене ли го казваш бе, сперматозоид недоносен?![/quote]
Дамянов, и преди съм те питал, ама пак ще те питам: аз като съм фен на Манчестър Юнайтед значи ли че мога да се гавря с името на Левски, неговите фенове и футболисти ? Само за това, че съм фен на по-голям отбор по-умен ли съм от теб ?
Надявам се Модераторите да те възнаградят с продължителна почивка, а като се върнеш може да ми отговориш и на лични !
Пожелавам успех на феновете на футбола в Ловеч. Дерзайте ![/quote]
Ето отговарям ти. Много сте чувствителни, когато някой левскар каже нещо за някой друг отбор. Когато другите хулят и се гаврят с Левски обаче си мълчите и се кефите, даже и ги подкрепяте. А сега сте много чувствителни, това че си казах мнението за прехвалената ловешка школа ви се вижда, като гавра, или това което написах за отбора от Ловеч, чиито привърженици непрекъснато се гавреха с Левски, но това не ти е направило впечатление явно.
А за това, че съм отговорил по-остро на някакъв, който ме нарича лепилар, само защото не му изнася мнението ми, да те попитам - ти на мое място как би постъпил?