Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 28 юни 2016 09:10

GA_ veliki написа:
Alkonost написа:Всеки поне малко грамотен българин без проблеми чете и разбира всичко на руски, същото се отнася и до руснаците по отношение на българския език. С говоренето е съвсем малко по-трудно, но при желание и това се постига.
Учите русский, господа и дамы, он Вам ой как понадобится!

Tова само платен рубладжийски глупендер може да го напише.

По принцип трябва да си бая неграмотен, че хич да не схващаш от руския ( имам предвид надписите ). Говорът и на мен не ми е много ясен ... На когото го знае е много по-лесно - все едно аз да кажа, че английския всеки трябва да го разбира, само че той не е от нашата езикова група и това не е логично :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 юни 2016 11:02

ivan56 написа:
daduradam написа:Във форума не е ли прието да се пише на български ? Като толкова искате да си пускате руските глупости ги превеждайте...

пишат си глупостите, че са самая могучая, че нямало руснаци в турските курорти(което не е вярно), и че ембаргото накарало мангала да се извини.Да ама ядат марокански домати и краставици , два пъти по-скъпи от турските, не казват :lol:
А ,че кримският полуостров е пълен с руски туристи това е извън съмнение. :mrgreen:
Абе с една дума мангала се изгаври с тях, те му спряха доматите, и той сега им се извинява.

Прав си, Ваня! На криво си седнал, ама право думаш! Няма по-могучая от нас, българите! Ние сме най-умни, най-работни, най-образовани и най-силни. Ако не е този световен заговор против нас, отдавна да сме цъфнали и вързали, ама... Целия свят трепери от нас, Ваня, щото сме най добри, оцеляваме с 100-200 евро на месец, пием си айряна, мааме си шопската салата, цоцаме си ичкията и псуваме всички около нас... Ще ги псуваме я, щото те са ни виновни за дереджето...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 юни 2016 11:58

Ако знаеш колко чужденци са ми казвали, при новината, че минималната заплата в България е има-няма 250 евро - "Нямам си идея как е възможно да се живее с толкова пари на месец" :lol: :lol: :lol: За сравнение - във Франция е 1050 евро, а Люксембург даже няма да го споменавам :mrgreen: Аз им викам "Тука може да организираме Survivor: Bulgaria - How to survive with 250 euro per month" :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юни 2016 13:39

Делегации от Турция и Русия са пристигнали в Пакистан, за да се срещнат с военния министър, министъра на военната продукция и други висши военни, като ще се обсъдят бъдещи сделки между страните, както и как да бъде засилено военното сътрудничество помежду им.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 28 юни 2016 13:50

Турция май се бута за ШОС. Дали руснаците ще простят обаче - това е въпросът.

https://news.bg/int-politics/putin-i-li ... hkent.html

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юни 2016 14:01

Nuke написа:Турция май се бута за ШОС. Дали руснаците ще простят обаче - това е въпросът.

Той преди време беше казал, че иска да се присъедини към ШОС.
Турският премиер Ердоган е явно доста ядосан на ЕС. В едно телевизионно интервю той заяви, че ако бъдат приети в Шанхайската петорка, турците съвсем спокойно ще кажат довиждане на Общността и няма да съжаляват.

Но към момента са по-скоро спекулации и догадки, иначе преди няколко дни се заговори, че и Египет има желание да се присъедини към организацията...
Според мен Ердо се ядоса твърде много на американците, които продължават да подкрепят активно ПКК, може би търси алтернатива, а и да не забравяме, че преди няколко дни каза, че Турция обмисля референдум за прекратяване на преговорите за членство в ЕС.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 28 юни 2016 14:07

HoUs4oOL написа:
Nuke написа:Турция май се бута за ШОС. Дали руснаците ще простят обаче - това е въпросът.

Той преди време беше казал, че иска да се присъедини към ШОС.
Турският премиер Ердоган е явно доста ядосан на ЕС. В едно телевизионно интервю той заяви, че ако бъдат приети в Шанхайската петорка, турците съвсем спокойно ще кажат довиждане на Общността и няма да съжаляват.

Но към момента са по-скоро спекулации и догадки, иначе преди няколко дни се заговори, че и Египет има желание да се присъедини към организацията...
Според мен Ердо се ядоса твърде много на американците, които продължават да подкрепят активно ПКК, може би търси алтернатива, а и да не забравяме, че преди няколко дни каза, че Турция обмисля референдум за прекратяване на преговорите за членство в ЕС.

За Турция е по-изгодно в ШОС (според мен), но пак зависи от Русия. В ЕС никой няма да ги приеме за равноправни, нито пък турците ще свикнат с идиотските правила и порядки на западноевропейците.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 юни 2016 15:00

Аха значи Ердо отново става пич, баклава и рахат локум ще има ли. :lol:
Естествено, че ще бъдат по добре в ШОС, азиатци, къде другаде да бъдат.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 15:30

Ако Турция влезе в ШОС, отново ще му осмучат макарите русофилите. Няма такива връткалници.

Както когато заедно с Путин откриваше джамии в Москва. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 15:32

Nuke написа:За Турция е по-изгодно в ШОС (според мен), но пак зависи от Русия. В ЕС никой няма да ги приеме за равноправни, нито пък турците ще свикнат с идиотските правила и порядки на западноевропейците.

Щото в ШОС ще ги приемат за равноправни, нали ??! :lol: :lol: :lol:

Абе, вие вярвате ли си, като ги пишете тези ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”