ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 11:26

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
1982 написа:
Evolutiong написа:
ceBep написа:***cska*** един елементарен въпрос за пораснали. Кой ЦСКА игра миналата година във В и на финал, този облечения в червено онзи ден, или онзи, който в момента е във фалит и очаква оздравяване. И не ми излизай с тезата, че ЦСКА е един, щото както е тръгнало май няма да е един. Ще ми отговориш ли.

Естествено, че ЦСКА е един. Вчера и Цветомир Найденов заяви, че пфк-то футбол няма да практикува, а ще се прави ново ад в окръжните. По тази логика и лупи може да си направи още едно ЦСКА в окръжните... каква е разликата между ново ад с черепа и ново ад с Ганчев?

Лъжеш, нищо такова не е казал Найденов.

Точно това каза,че футбол ще практикува АД-то на Черепа,а другото само ще си го оздравяват :lol: Некви си 30-ина години,само :lol:

Най-важното е да си наясно какво искаш.Ти каза ясно и точно-ГМО! Какво надничаш в"кирливото АД",както сам ти лично го нарече.
Стискай палци да ви припознаят и в БФС.

Ти стискай нещо друго,че нещо взе много да се изпускаш,напоследък :!: Не ми вади думите от контекста :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 28 юни 2016 11:29

Red joker написа:
eMs1 написа:
***cska*** написа:Всички ЦСКА-ри, които в момента подкрепяте пародийния "оздравителен план" на Божков, или сте на не повече от 25 г. и не помните миналия му престой в клуба, или сте жестоко подведени! Може би просто мразите Г.Г., не знам! Не искам да казвам че не обичате отбора си, дори напротив - предполагам че просто така го чувствате в момента. Но не разбирам друго. Плюете така неистово с/у човека който направи отбор във В група, назначи треньор, плащаше заплати на футболисти, осигури лагери за подготовка,осигури спокойствие и т.н. Същия тоя отбор, който беше без конкуренция във В група, който спечели купа България без допуснат равен резултат! И всичко това пред препълнен стадион с над 38 000 зрители на финала! Човека който прави в момента ремонт на Армията и Панчарево! Е те това не го разбирам! Престанете с тоя Литекс, засрамете се! Плюете с/у ЦСКА-ри, същите които са били рамо до рамо с вас , на същия тоя финал!

Човека направи горепосочените неща с едничката цел да си окичи оранжевото тимче с четрите букви и да дойде на пъпа на София, почти за без пари. Тарикат най-голям, ама селски. Което се видя от молбите за бърз фалит и особено с ФК Лупи.
И подведените не сме ние, ние си искаме ЦСКА да си мине по пътя (В, Б, А), дали с Ганчев, дали с Божков, този път на който ни насадиха Титан и Лупи (х2), Манджуковци, Милковци, Инджовци и всяква друга сволач. Защото не може да делиш поредните победи над Левски, 16-те точки разлика от трупаните дългове, вървят си заедно, както ЦСКА с ПФК ЦСКА АД. Ако толкова искаше ГГ да беше слял (обединил) неговото отборче с ЦСКА, да поеме активи и пасиви, тогава щеше да види какво е подкрепа. Но със селските си тарикатлъци, всичките врътки само и да се отиде в тая Висша, Гига, Мега Лига само ни разцепи и това е факт.

Много си безочлив и безсрамен,батко 8-) Не знам какво ще думате,ако съдът приеме плана му за оздравяване...

Аз съм безочлив и безсрамен?!? А какви сте вие, които заебахте ЦСКА, започнахте да му викате "умрялото", "кирливото" и какво ли още не, станахте фенове на Литекс, още преди да има най-малка яснота, този сбирщайн ще може ли да има поне капчица приемственост с ЦСКА, почнахте да плюте по нас, които си държим на клуба, ти ли ще ме наричаш безочлив и безсрамен?!?!
Заеби, вие сте изгубена кауза, каквото и да се случи с ЦСКА разделението е факт и няма да отмине скоро!

И хайде ми кажи НАЙ-НАКРАЯ какво по-горе не е вярно и КАКВО ОБЩО има Чавдар Етрополе, който купи Литекс и се прекръстиха с ЦСКА??!?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 11:33

eMs1 написа:
Red joker написа:
eMs1 написа:
***cska*** написа:Всички ЦСКА-ри, които в момента подкрепяте пародийния "оздравителен план" на Божков, или сте на не повече от 25 г. и не помните миналия му престой в клуба, или сте жестоко подведени! Може би просто мразите Г.Г., не знам! Не искам да казвам че не обичате отбора си, дори напротив - предполагам че просто така го чувствате в момента. Но не разбирам друго. Плюете така неистово с/у човека който направи отбор във В група, назначи треньор, плащаше заплати на футболисти, осигури лагери за подготовка,осигури спокойствие и т.н. Същия тоя отбор, който беше без конкуренция във В група, който спечели купа България без допуснат равен резултат! И всичко това пред препълнен стадион с над 38 000 зрители на финала! Човека който прави в момента ремонт на Армията и Панчарево! Е те това не го разбирам! Престанете с тоя Литекс, засрамете се! Плюете с/у ЦСКА-ри, същите които са били рамо до рамо с вас , на същия тоя финал!

Човека направи горепосочените неща с едничката цел да си окичи оранжевото тимче с четрите букви и да дойде на пъпа на София, почти за без пари. Тарикат най-голям, ама селски. Което се видя от молбите за бърз фалит и особено с ФК Лупи.
И подведените не сме ние, ние си искаме ЦСКА да си мине по пътя (В, Б, А), дали с Ганчев, дали с Божков, този път на който ни насадиха Титан и Лупи (х2), Манджуковци, Милковци, Инджовци и всяква друга сволач. Защото не може да делиш поредните победи над Левски, 16-те точки разлика от трупаните дългове, вървят си заедно, както ЦСКА с ПФК ЦСКА АД. Ако толкова искаше ГГ да беше слял (обединил) неговото отборче с ЦСКА, да поеме активи и пасиви, тогава щеше да види какво е подкрепа. Но със селските си тарикатлъци, всичките врътки само и да се отиде в тая Висша, Гига, Мега Лига само ни разцепи и това е факт.

Много си безочлив и безсрамен,батко 8-) Не знам какво ще думате,ако съдът приеме плана му за оздравяване...

Аз съм безочлив и безсрамен?!? А какви сте вие, които заебахте ЦСКА, започнахте да му викате "умрялото", "кирливото" и какво ли още не, станахте фенове на Литекс, още преди да има най-малка яснота, този сбирщайн ще може ли да има поне капчица приемственост с ЦСКА, почнахте да плюте по нас, които си държим на клуба, ти ли ще ме наричаш безочлив и безсрамен?!?!
Заеби, вие сте изгубена кауза, каквото и да се случи с ЦСКА разделението е факт и няма да отмине скоро!

Каквото е- това е,кой от къде е и така ;) Аз не съм станал фен на този отбор,преди близо 40години и не съм ходил на стадиона ,за да се съобразявам ,с който и да било ,еле па с такива като тебе ;) Дръж се за каквото си мислиш,че се държиш,не ми пука :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 юни 2016 11:35

Жал ми е, че толкова малоумници като Петко, са уж "фенове" на ЦСКА. Така и не разбрахте вече две лета какво се случва всъщност.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 28 юни 2016 11:36

Red joker написа:
eMs1 написа:
Red joker написа:
eMs1 написа:

Каквото е- това е,кой от къде е и така ;) Аз не съм станал фен на този отбор,преди близо 40години и не съм ходил на стадиона ,за да се съобразявам ,с който и да било ,еле па с такива като тебе ;) Дръж се за каквото си мислиш,че се държиш,не ми пука :!:

Ясно, благодаря за отговора, както винаги изчерпателен и по темата.
Жив и здрав да си още поне 40 г.

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 юни 2016 11:41

1982 написа:
Red joker написа:Точно това каза,че футбол ще практикува АД-то на Черепа,а другото само ще си го оздравяват :lol: Некви си 30-ина години,само :lol:

Не, не е казал такова нещо. "АД-то на Черепа" ще бъде собственик на ПФК ЦСКА АД, няма да играе, някой сериозно ви подвежда отново.

Хахахахаха ! Троловете сигурно са полудели ...бг игрален филм !

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 юни 2016 11:43

Търговски закон Чл. 662. (1) (Изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.)
(3) Синдикът е длъжен да не разгласява сведенията, данните и фактите, които са му станали известни във връзка с осъществяването на неговите правомощия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 11:43

Какво стана с цитата или записа на думите на Цветомир Найденов, нещо се затрудняваш май ??!

Виж, да лъжеш не ти е никак трудно .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 28 юни 2016 11:43

Доне, стегате ли отбора за А окръжна?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 юни 2016 11:49

Бранеков бил голям п*тю, сега пък ЦСКА го употребило. :o 8-) 8-) Про такава заплата и нищо правене треа да е щастлив че е ходил до Армията и е пикал там. 8-) :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Архив”