ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2016 10:34

Red joker написа:
vaskonti написа:
Red joker написа:
ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Добре бе,ти понеже си много „виждащ“ ,кажи кой план е по-добър на ГГ или на ВБ,поне на първо четене,от информацията която имаме ;) Относно стадиона-нема проблеми,все ми е тая,бил и с тебе,бил съм и без тебе,пак ще бъда без тебе,дреме ми!„Без един арабин,Арабистанът няма да пропадне“-стара арабска поговорка :idea: т.е. ЦСКА може и без тебе ,може и без мене :idea:

Кредиторите са тези, които ще преценят това. Не ти, още по-малко ония от "официалния" форум.

Що,ти нямаш ли първоначални впечатления :roll: А мнението ти е... :?

Не, нямам. Ти успя ли да прочетеш двеста страници оздравителен план и да си изградиш обективно мнение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2016 10:35

inivanov написа:
1982 написа:
eMs1 написа:
inivanov написа:

Би ли коментирал следните намерения на Божков?
http://prntscr.com/blzzdi

УАУ, тук го заби!
Утепа го с това инфо :mrgreen:

Уникално, братче, това припознавачите са уникални същества. Всеки може да си измисли подобно нещо и да го пробутва.

Сашо Владов всеки ли е и дали си измисля? :lol:

Извинявам се за невежеството си, но кой е Сашо Владов?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 10:36

petko.h.markov написа:
Red joker написа:
ceBep написа:Намери се човек, който иска да плати, но те не желаят, понеже бил говедото Божков, човека на Шиши ( въпреки че Божков може да го купи и продаде ) Истината е, че хуя на Гришата ви е заседнал в гърлата и явно ви притиска очите. Спускат ви се некви опорни точки от няколко глупака в официалния форум, и стадото е готово. Не си прави труда да напрегне дори гънката си. Вие няма нужда да сте платени, защото сте толкова прости и наивни, че няма нужда да ви се плаща. Вместо да се радвате, че има реален шанс клубът ни да се спаси, вие се надявате да ни заличат. Евала, големи сте армейци! Дано никога повече не се налага да сме на един стадион.

Добре бе,ти понеже си много „виждащ“ ,кажи кой план е по-добър на ГГ или на ВБ,поне на първо четене,от информацията която имаме ;) Относно стадиона-нема проблеми,все ми е тая,бил и с тебе,бил съм и без тебе,пак ще бъда без тебе,дреме ми!„Без един арабин,Арабистанът няма да пропадне“-стара арабска поговорка :idea: т.е. ЦСКА може и без тебе ,може и без мене :idea:

Оставете плановете на съда и кредиторите.Няма нужда от разтягане на локуми.
Да изчакаме БФС-то какво ще каже за ГМО-то,чак тогава ще си присвоявате стадиона.

На „честният“ и „независим“ български съд,а!? :lol: По-добре е ГМО,както го наричате ,от колкото нищо :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 28 юни 2016 10:40

Фен клуб Сектор Г, дава декларация, без в нея да се е подписала фракцията, която основа фен клуб Сектор Г. И Сектор Г на Литекс (София) може да си казва колкото си иска неща по темата. Те (както и припознавачите) нека си гледат новия си отбор и техните проблеми и хайде да не се занимават с ЦСКА. Защото ако оздравителният план различен от този на ГГ бъде приет ЦСКА ще си съществува и ще си играе на Армията. Припознавателният клуб на Сектор Г да си се грижи за Сектор Г на стадиона в Ловеч (или там както се нарича).
Последна промяна от ceBep на 28 юни 2016 10:41, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 юни 2016 10:41

шивача написа:И не сме 7-8, а май повече и от вас. Видя се и в Тетевен!

Евала , шивач, така те искам !!! Припознавачите са 10 пъти по-малко от нас !!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 10:41

vaskonti написа:
Red joker написа:
vaskonti написа:
Red joker написа:

Кредиторите са тези, които ще преценят това. Не ти, още по-малко ония от "официалния" форум.

Що,ти нямаш ли първоначални впечатления :roll: А мнението ти е... :?

Не, нямам. Ти спя ли да прочетеш двеста страници оздравителен план и да си изградиш обективно мнение?

НЕ,не съм,но от това ,което каза Цв.Найденов,си правя заключение,че е гола вода,спрямо кредиторите!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 28 юни 2016 10:43

И не ми пишете повече за този Сектор Г. Всеки нормален човек с морал застава зад позицията на Офанзива.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 10:43

Beladona написа:
шивача написа:И не сме 7-8, а май повече и от вас. Видя се и в Тетевен!

Евала , шивач, така те искам !!! Припознавачите са 10 пъти по-малко от нас !!!

А бе не знам кои колко са,ама май ще трябва парите да ги връщаш... по някакъв начин :( :cry:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юни 2016 10:44

ceBep написа:И не ми пишете повече за този Сектор Г. Всеки нормален човек с морал застава зад позицията на Офанзива.

Нали я разпуснахте :evil:

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 28 юни 2016 10:44

ceBep написа:Фен клуб Сектор Г, дава декларация, без в нея да се е подписала фракцията, която основа фен клуб Сектор Г. Сектор Г на Литекс (София) може да си казва колкото си иска неща по темата. Те (както и припознавачите) нека си гледат новия си отбор и техните проблеми и хайде да не се занимават с ЦСКА. Защото ако оздравителният план различен от този на ГГ бъде приет ЦСКА ще си съществува и ще си играе на Армията. Припознавателният клуб на Сектор Г да си се грижи за Сектор Г на стадиона в Ловеч (или там както се нарича).

В момента има един футболен клуб ЦСКА, толкова ще има и в бъдеще. Който се е загрижил за литекс да пише в техния форум. Тези лъжи колкото и да ги повтаряте си остават лъжи. Организацията която уж създала Фен клуб Сектор Г преустанови дейност. Всички останали организации се подписват под нея. Няма нужда да се пишат 100 фен клуба. Кратко, точно и ясно е подписано - ФЕН КЛУБ СЕКТОР Г. Точка по въпроса. Който не е съгласен, няма място в Г сектор на Армията.

Върни се в “Архив”