Бек и полузащитник ни останаха само. Да не забравяме, че трябва да изчакаме ситуацията със Сако, щото може да се наложи и още един ЦЗ да се взима.
Ако успеем да продадем Бало, Бентеке, Алън, Шкъртел, Айб ще съберем доста добра сума. Може да покрие почти изцяло парите за пристигащи футболисти, което ще е доста добре от финансова гледна точка.
Остава само новите да стават и да не се налага да ги сменяме следващото лято...
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Hala Madrid
- IvanAtanasov
- Контакти:
От изброените само Алън не виждам причина да го продаваме, но Клоп си знае най-добре. Дано новия манго оправдае очакванията
30 милиона за играч струващ 10,типично за нас

Мане и в transfermarkt е 20 милиона ... При тоя надут пазар, няма как да е 10 млн. 

Леевски, оле

- slash1912
- Контакти:
Тук има ебаси хората....Като не взехме зимата никой-рев за трансфери.Сега взимаме играчи-рев защо точно тези...
Аз съм доволен само заместник на Морено остана.При положение,че нито играем в евротурнири,нито даваме кой знае какви заплати Меси и Роналдо ли искате да дойдат?
Аз съм доволен само заместник на Морено остана.При положение,че нито играем в евротурнири,нито даваме кой знае какви заплати Меси и Роналдо ли искате да дойдат?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Тук има ебаси хората....Като не взехме зимата никой-рев за трансфери.Сега взимаме играчи-рев защо точно тези...
Аде и един халф , майна

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Мисля, че Мане няма да ни подведе
Нямаше да се разсърдя и на Сане... Сега остана само ляв бек и една машина в центъра до Емре Джан. Ако продадем Бентеке за 20-25 млн, ни виждам защо да не извадим едни 30+ млн за вътрешен халф. Някой от породата на Шаби Алонсо ми се иска, защото динамиката ще я получим и от Емре, ама погледа, паса...
И още нещо, за всичко, на които им се струват много 30 млн паунда - преди седмица 30 млн паунда бяха 44 млн долара, а сега са 39 млн долара, ако ми разбирате мисълта

И още нещо, за всичко, на които им се струват много 30 млн паунда - преди седмица 30 млн паунда бяха 44 млн долара, а сега са 39 млн долара, ако ми разбирате мисълта

Като човек дето винаги трансферната сума му е трън в очите и гледайки обективно над нещата искам да кажа,че смятам Мане за добър трансфер. Дали това му е реалната сума ? Определено не , но не е и далеч от нея . Говорим за млад утвърден остър техничен голмайстор . Когато и да си пусна мач на Сотън винаги бие на очи . Доволен съм от такъв трансфер. За мен няма опасност да стане издънка като с Бентеке тъй като са коренно различни футболисти. Накратко казано единият е раздвижен , а другият спрял тир . От началото на сезонът още ще излъжа ако кажа , че не съм си мислил за Мане в Ливърпул. Добро попадение имайки предвид сегашната ни ситуация. Уважения и към Садио който си лиши европейския футбол за да дойде при нас .
Бих желал и на Алън ситуацията да коментирам . Значи не съм сигурен какво става в клуба , но ако уелсецът си замине за 10-15 милиона това ще е един от най идиотските , даже най-идиотския изходящ трансфер на Ливърпул в десетилетието . Втората половина на сезона е машина . От подигравки с имената на Пирло и Иниеста феновете реално му сложиха тези прякори . На еврото е топ халф . Играе страхотно . Реалната му сума в момента за мен е 25 милиона паунда + . Ако го продадем и то още повече на борещия се за оцеляване клуб на Суонзи миналата година за 10 милиона ще бъде гавра за футбола . Не може ние вечно да угаждаме на пазара, а от нас да се пазарува на дребно . Освен Суарес , Торес и Стърлинг реално не се сещам за добри пари получени от продажби в последно време (може и да греша , просто на момента не ми идват никакви спомени ) .
- Liverpool_EC
- Контакти:
slash1912 написа:Тук има ебаси хората....Като не взехме зимата никой-рев за трансфери.Сега взимаме играчи-рев защо точно тези...
Нали? Като изтървем някой,защо не плащаме и го изтървахме,като не го изтървем,защо платихме парите

Milkoy написа:Сега остана само ляв бек и една машина в центъра до Емре Джан.
Машината може и да е Груич,няма да е от първия сезон естествено,но мисля,че има потенциал.Пък и като се замислиш,колко играчи има на тази позиция,не се ли продаде някой едва ли ще се вземе нов.Виж ляв бек си е задължително,аз лично и на два ще се надявам.