Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Британците избраха Брексит

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2016 13:29

demy27 написа:
pampi написа:Две години съм пазил границите на България, Калашника беше ми станал като трета ръка... намерил си с какво да ме плашиш... :lol: Аре пък със земеделие и животновъдство па съвсем недей... Видял съм две и двеста и тук, и в странство, ама тава безхаберие и безнравственост, дето върлуват сега в Отечеството, никога не е било... 8-)

Някои хора твърдят, че в казармата се затъпява...

Не е вярно. Всички американски висши военни сега имат печеливши частни фирми. И почти всички оперират в демократизираните територии. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юни 2016 13:31

pampi написа:
demy27 написа:
pampi написа:Две години съм пазил границите на България, Калашника беше ми станал като трета ръка... намерил си с какво да ме плашиш... :lol: Аре пък със земеделие и животновъдство па съвсем недей... Видял съм две и двеста и тук, и в странство, ама тава безхаберие и безнравственост, дето върлуват сега в Отечеството, никога не е било... 8-)

Други хора твърдят, че четенето и гледането на Фентъзи води до психични деформации като шизофрения...

Ако това е вярно, значи две години в казармата само фентъзи си гледал.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юни 2016 13:35

demy27 написа:
pampi написа:
demy27 написа:

Други хора твърдят, че четенето и гледането на Фентъзи води до психични деформации като шизофрения...

М-да и през цялото време с елфки се любех, защото бях граничар, бомбенце недосетливо... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2016 13:41

Е тва си е нокдаун. :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юни 2016 13:42

pampi написа:
demy27 написа:
pampi написа:
demy27 написа:

М-да и през цялото време с елфки се любех, защото бях граничар, бомбенце недосетливо... :lol:

Това обяснява защо аз коментирам мненията и тъпотиите, които пишете ти и подобните ти, а ти коментираш картинката на профила ми.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 юни 2016 13:46

Игра, ти тъпак ли си? :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 27 юни 2016 13:51

demy27 написа:Това обяснява защо аз коментирам мненията и тъпотиите, които пишете ти и подобните ти, а ти коментираш картинката на профила ми.

М-да това обяснява психичното ти състояние и заблудата ти, да си мислиш, че имаш акъл да учиш останалите как да живеят. Още цоцаш от мама и тате, а на всичкото отгоре обиждаш тате,че е тъп, защото е ходил в казарма. Много си неблагодарен и разхайтен, ама нейсе, това си е лично твой проблем...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 юни 2016 14:15

pampi написа:
v.r.s. написа:С това си гласуване британците от силната позиция в която се намираха, извиваха ръцете на останалите страни членки на ЕС и си извоюваха отстъпки, се озоваха в абсолютно неблагоприятна ситуация и загубиха позициите си, както стана и с гърците между другото.
Очевидно е, че никой от тях не е очаквал този резултат и референдума беше средство да извоюват още отстъпки и привилегии в отношенията си с ЕС, но се оказа, че вече ЕС ще е в силната позиция и ще определя правилата, поне две години, в които британците няма да имат право на глас при взимане на решения.
Отново някои от пишещите тук се радват, че ЕС се разпада, зоват за напускане и на НАТО, предполагам, че ще има политици, които ще искат подобни референдуми за излизане от двете организации и тук, ще има ентусиазъм, че отново ще бъдем независима държава, ще си възстановим силната икономика и армия и т.н. Да, би било хубаво да сме напълно независими, икономиката ни да е силна, да си възстановим армията и аз също желая това и при един референдум бих гласувал за излизане от тези две структури не за друго, а за да видя лицата на тези борци за независимост и силна армия, когато получат повиквателни за да изслужат една или две години в БА, защото за да я има и да е силна, както беше и преди, би трябвало да има и войници, които да я направят такава. След като искате да е силна, ще трябва и да участвате в изграждането ѝ. Разбира се ще се върне и старият режим на границите, каквото е желанието на същите и следователно няма да имаме право на свободно придвижване, това го казвам за тези, които в една друга тема за казармата, казаха, че ще напуснат страната и отидат в друга за да не служат. Как ли ще го направят, след като няма да имат право на свободно придвижване и дори да преминат по някакъв начин границата, те ще бъдат връщани като нарушители от страните, където са успели да отидат. Да не говорим, че няма да имат и право на работа и престой в тях. Това е достатъчно свободното придвижване и силната армия. Идва ред на икономиката, излизането от ЕС ще доведе до преместване и затваряне на предприятия, които изнасят продукцията си за ЕС, тъй като ще бъдат възстановени митата и предприятията и цеховете ще станат неконкурентно способни, големите хипрермаркети също ще затворят, а това ще доведе до увеличаване на безработицата и то с много, а от там и обедняване на населението.
Така, че Пампи, Балкански орел и останалите поддръжници на независима и свободна държава, със силна икономика, земеделие и армия, да се готвят за отбиване на войнишкият си дълг в БА и след това ако не успеят да си намерят работа да отиват на нивите за да възстановяват българското земеделие и животновъдство. При евентуален референдум аз ще гласувам за излизане от ЕС и НАТО, за да може младите да възстановят силна и независима България, за която мечтаят. По-добре е те да определят бъдещето си, а не ние, които сме на 40 + години.

Две години съм пазил границите на България, Калашника беше ми станал като трета ръка... намерил си с какво да ме плашиш... :lol: Аре пък със земеделие и животновъдство па съвсем недей... Видял съм две и двеста и тук, и в странство, ама тава безхаберие и безнравственост, дето върлуват сега в Отечеството, никога не е било... 8-)

Извинявай, тогава ти отпадаш от списъка на тези, които не са изпълнили войнския си дълг. Явно съм бил заблуден от коментарите, които пускаш, тъй като имам чувството, че пише човек в тинейджърска възраст и въобще не очаквах да си над 45 години. Дори мисля, че ти го казах наскоро. Иначе аз също съм служил на границата и заради това ще ми е много интересно да видя младежите които искат силна армия, как обикалят граничната бразда, сами в нощта, там някъде в планината, заобиколени от гора и диви животни и на 5-6 километра от заставата и най-близкото населено място. Защото аз съм давал такива наряди сам, без втори граничар с мен.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 27 юни 2016 14:17

pampi написа:
demy27 написа:Това обяснява защо аз коментирам мненията и тъпотиите, които пишете ти и подобните ти, а ти коментираш картинката на профила ми.

М-да това обяснява психичното ти състояние и заблудата ти, да си мислиш, че имаш акъл да учиш останалите как да живеят. Още цоцаш от мама и тате, а на всичкото отгоре обиждаш тате,че е тъп, защото е ходил в казарма. Много си неблагодарен и разхайтен, ама нейсе, това си е лично твой проблем...

И понеже на никой не давам акъл как да живее, много интересно защо реши че го правя? Може би съдиш по себе си. Ако някой ти показва нагледно какъв тъпак си, това не значи, че е заинтересован за теб и иска да ти дава акъл.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 юни 2016 14:18

demy27 написа:

Като гледам нивото на грамотност, поведение и начин на живот на поколенията, които са служили и тези, които не са, тази теория за затъпяването в казармата определено се оказва мит.

Върни се в “Свободна зона”