Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Последно да попитам.Станислав Ангелов къде изчезна и каво изобщо прави? Нито се чува,нито се вижда ,нито интервюта прави абе нищо.Той на работа в Левски ли е или е в отпуска.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
realno написа:Не знам, но когато дойде футболист и знае, че за него са платени 0 лв. мотивацията му е различна, но като знае, че за него са дали милиони, няма да мрънка и съботира треньора, защото знае колко пари са дадени за него и ще даде всичко от себе си и дори повече от това . Затова е важно да се плащат трансферни суми, макар и това не е на 100% гаранция. На контролите и най-вече на 14.07.16г. ще видим селекцията ни какво могат. За сега съм скептичен , но много бих искал нешата да се променят.
Нещо ти се е развалил чипа. Или е дал на късо. Дреме му негрото за колко пари са го купили. Даже по някой път и не знае. Пък и не го интересува. Гледа само да си получи парите на датата определена за това. Има ли постъпления в картата, има Студентски град, евтини питиета, впечатляващи купони и разбира се безброй бедни бели кифли. Дори не трябва да я сочи с пръст, а само да я погледне и тя е готова. При това без да се напряга много. Дай ми пример кой екзотичен екземпляр минал през дискотеките в България е направил впечатляваща кариера на Запад.
Kris_men2000 написа:Последно да попитам.Станислав Ангелов къде изчезна и каво изобщо прави? Нито се чува,нито се вижда ,нито интервюта прави абе нищо.Той на работа в Левски ли е или е в отпуска.
Колега, бирата ти е дошла в повечко и си се ентусиазирал. Остави ги тези хора да работят. Ти по това колко интервюта са дали ли съдиш колко работа вършат? Хайде малко по-сериозно!
- Долно уйно
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Последно да попитам.Станислав Ангелов къде изчезна и каво изобщо прави? Нито се чува,нито се вижда ,нито интервюта прави абе нищо.Той на работа в Левски ли е или е в отпуска.
Той не е взет да работи като пресаташе, че да дава всеки ден интервюта.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- milen.hristov
- Контакти:
Ние сме Левски написа:Добре бе... Искахте Аниете ,ревахте една година като вдовици ето ви го,а сега за кво ни е той ни напусна преди бла бла.. Ревяхте против Венци ,сега пък вече ви е любимец,псувахте Стоев и после ревахте за него ??? Нямало трансфери ,започнаха да идват ама пак не ви харесват нямало защитници.Бъдете малко,малко по-оптимисти и нещо хубаво може и да се случи.Имаме двама много добри вратари ,имаме защитници да започнеме после чакаме Лукин и Деян трябва ни един стойностен бек да не кажа два .. Средата ни е бетон,ако всичко е точно и дойдат Аниете и Зубара ще имаме подавачи,също на крилото вече има доволен избор и напред Венци и загадката Тунде. С грамотен треньор и що годе вече нормално ръководство нещата може и да се получат. За тази цел не е лошо да видите на картата къде е ст.Георги Аспарухов и да си изливате злобичката срещу другия отбор.
Защо злоба трябва да се излива срещу когото и да е било? За липсата на публика е виновен само клубът:
1. След като няма резултати, логично няма да има и публика. Кой ходи на слаб филм или представление?
2. Не трябваше да се съгласяват, на щуротията мачовете да бъдат платени, дори и милиони да им предлагат. Как ще си хареса отбора след като е скрит от погледа му, пък и хората са го казали далеч от очите, далеч от сърцето.
- milen.hristov
- Контакти:
comorad написа:Serafim написа:Забелязвате ли как ги няма онези новини "Левски преговаря с този, онзи, трети, черни, бели и жълти" през два дни? Няма го Гонзо, да обяснява какви играчи се търсят, преговаря се с мениджъри и пр.
До тук ми харесва. Далеч по-бързо се развиват нещата.
Ще видим вече Люпко кви ги е свършил, ама тия контроли срещу безумно слаби съперници за какво са? Само риск от контузии.
Ами и без контроли Лукин е контузен, сега последно той ще играе ли с/у Марибор или не?
Точно заради подобни непрофесионални контузии Лукин трябваше да бъде изхвърлен, все пак поне малко професионализъм трябва да има всеки играч.
- milen.hristov
- Контакти:
DAsh написа:Любко ми изглежда като комик или аниматор. На тренировките се играе ханбал и народна топка. Когато попитаха Краев какво му е мнението за новия треньор, той се изсмя, както и целия отбор... А с тези отбори с които играем не виждам с какво могат да помогнат и каква представа можем да добием за нивото на отбора.
Не знам на колко години си, но подобни бяха мненията за тренировките на чичо Пенчо през 94'. Пък и точно тези футболисти да са критерии дали става някой треньор е несериозно(аз съм повече футболист сравнение с част от тях).
- milen.hristov
- Контакти:
korteneca написа:tevez написа:Аз чух за крило от Холандия и десен бек от Франция.
Като прибавим и цент. защитник, за който "реве" Петрович и евентуалното Мапуку, ако се отървем от Менголо, то пак ще станат много хора и нов отбор за поредна година.
То беше ясно още зимата след поредната уникална гонзова селекция, даже още може като се отървем и от Наровете и Бурабиите. Поне една година ще е необходима на Люпко и Пелето за да вземем някаква купа.
milen.hristov написа:DAsh написа:Любко ми изглежда като комик или аниматор. На тренировките се играе ханбал и народна топка. Когато попитаха Краев какво му е мнението за новия треньор, той се изсмя, както и целия отбор... А с тези отбори с които играем не виждам с какво могат да помогнат и каква представа можем да добием за нивото на отбора.
Не знам на колко години си, но подобни бяха мненията за тренировките на чичо Пенчо през 94'. Пък и точно тези футболисти да са критерии дали става някой треньор е несериозно(аз съм повече футболист сравнение с част от тях).
Искам и аз да изкажа своето мнение за тренировките на господин Петрович понеже изгледах всичките видеа в канала ни в Youtube, a и хванах последните 10 минути на контролата в Правец.Пак ще го кажа и тук, след дълго време на разни закрити тренировки,инжИнерни тактики и над 180 различни футболисти за 6 години най-сетне в Левски има настроение на тренировките,шеги,закачки и майтапи.Откроява се Йоргачевич като лидер и мисля,че от следващият сезон той да е капитан.Чворович е МЕГА достоен за заместник,а не дай си Боже и за титуляр ако нещата отидат по дяволите. Проблемите от ПОНЕ 5 години са в защита - няма здрави централни защитници, Лукин не знам какво се случва,но беше трагедия в мача срещу Септември...Реално само Минев,който кара втора футболна младост играе на ниво.На десния бек не виждам алтенативи както и втори централен защитник да кажем до Лукин.Той направи и дузпата,сбърка и при изравнителният гол,абе далеч от нивото,което показваше в Ботев.
Петрович алармира,че се нуждаем от централен защитник,мое мниение е,че се нуждаем от десен бек,а с оглед привличането на Антонио Аниете май решихме проблемите в атака.
Можем да и ТРЯБВА да очакваме много от триото Хеан Деса - Лудия,Аниете и внимание юношата на Левски КАБОВ.Мисля,че триото има много потенциал в атака,дано само им се намери място на терена.
Казвате отбора се смеел на Люпко,даже напротив има настроение и тренират на обороти,както и трябва да бъде.Аз толкова позитивна енергия не съм виждал от Дрийм тийма на Мъри 2005-07.Хайде преди да правим такива заключения да се базираме малко на факти и реална действителност.
Деса влиза в обороти,Аниете има нужда от малко време и той.Ако приемем,че атаката ще бъде Венци първи избор на върха,Аниете зад него,отляво Лудия,отдясно Краев смея да твърдя,че решихме голяма част от проблемите.Дано се намери някой и да вкарва положенията,такъв какъво беше Гарата.Адениджи има шанс да почва титуляр,НО в определени срещи да кажем срещу по-непретенциозни съперници.И ДАНО ДА НЯМА КОНТУЗИИ,ЧЕ...
Искам да поздравя и нашият нов шеф на УС,а именно господин Николай Илиев! За мен безспорен авторитет и лидер,абе въобще човек с качества.Изгледах каква реч изнесе пред ветераните по повод годишнината от мачовете с Аякс и Барселона.Гонзо може само да му носи куфарите...Впрочем Гонзо колко пъти го видяхме да уважи тези хора?ПУБЛИЧНО?По някакъв повод?
О,извинете, той разбира само от комисионни на свободни агенти със съмнителна репутация.Аз мисля,че той има ОСНОВНА вина за милионите дългове през периода 2012-15.
Нека дадем шанс на отбора в тези мачове.Аз лично ще подкрепя отбора и господин Петрович.А в лицето на господин Илиев виждам ИДЕАЛНИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ - интелигентен,футболен човек,креативен и умерен.
САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Румънците се изложиха на европейското и сега е момента да вземем Сапунару и още некой който нижтрябва .