ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2016 14:12

sizif написа:
Кашчей написа:
sizif написа:
Кашчей написа:
Мне.... В момента даваш мнения за два отбора-истинският ЦСКА, в когото уж си се клел, и ГМО ЦСКА, който всъщност има само буквите, но нищо друго от ЦСКА. Всъщност, ти в момента си фен на ГМО-то, а не на ЦСКА. Изобщо припознавачите сте точно типа чорбари-където има тлъста, гореща чорба, на корем, там сте и вие-дали ще е ЦСКА, дали ще е "Литекс", дали ще е някой друг след година-две-важното е да носи буквите, които дотолкова са олекнали вече, че са почти без смисъл в себе си!
Твърдите, че нямало значение АД, но не припознахте някое общинско АД в София за носител на правата, нали!!!

Даден е план за оздравяване така,че ако се приеме май няма да има гмо според теб.гмо е за теб и още 100 безделника

Даден е план за оздравяване на "кирливото дружество", а ти си фен на ГМО-то, колкото и да се въртиш, задникът ти винаги ще е отзад-не си ли го разбрал досега?! Всички го виждат колко е гол! Крадец на ДДС, на име, на емблема-това е твоят идол!

На срещата ни беше казано как ще се процедира със дружеството в несъстоятелност.Тогава ни беше обещано,че ще бъде предложен план.Обещанията се спазват до момента.

А беше ли ви обещано, че ще има две молби за бърз фалит, както и опит за ФК "Лупи", или те са бонус към обещанията?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2016 14:12

CSKA 78 написа:

Бат Томи, ти си уж финансист, а продължаваш да твърдиш, че оздравяването е възможно? :lol: :lol: От икономическа гледна точка, както и от бизнес перспектива да речем, оздравяването е не само безперспективно, то е лудост! :shock: :o
Вече написах какъв е истинският план на Божков! Това би трябвало да е очевидно за трезво мислещите, още с първото писмо за намерение, на което е подател ЦСКА София на Божков!

ПП А Божков съм го видял колко обича да плаща, при това за доста дълъг период от време, когато беше 8 години начело на ЦСКА :!: :!:

Аз мнението за оздравяването ви съм го казал още преди години и си е валидно до днес. Такива фантасмагории, че дружеството може да се самоиздържа, да си плати дълговете със средства от собствената си дейност и да се оздрави (както повечето цесекари си мечтаеха по времето на Лупи) са трудно постижими.
Ако някой друг реши да извади парите на масата, тогава може да се оздравите и ни остава да ви кажем Честито! :) А по какви съображения някой би извадил толкова пари, това вече е друг въпрос. Не е задължително да чака възвръщаемост от тази "инвестиция".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 26 юни 2016 14:13

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
crvena.zvezda написа:Охоооо...де го чукаш,де се пука...България значи :) Човек трябва да е много тъп ,за да се върже на елементарните ти опити да спекулираш и да манипулираш :) Имаш някаква комунистическа школовка,но на много ниско ниво :idea: Много посредствено...много :oops:

Веднъж предател-цял живот предател! И не ми говори точно ти за манипулации!!!
Дай Боже да успее планът на Божков и ще наблюдавам с интерес как ще се гърчите от мъка и злоба, и как ще се присламчите отново към "кирливото дружество", защото вие сте оперирани от чувство за срам.

Би ли осветлил потребителите на този форум какъв е плана на Божков.
Това с гърченето надявам се не го мислиш сериозно, в противен случай съжалявам за теб.

Кашчей, пак да те попитам, ако си го пропуснал - какъв е плана на г-н Божков.

До сега това, което разбрах от твоите писания, е че имаш лични мотиви да ненавиждаш Гриша Ганчев и че си под някаква форма зависим от Васил Божков.
Кажи сега какъв е плана му, който така силно се надяваш да успее?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 26 юни 2016 14:13

Red Warrior написа:
CSKA 78 написа:
Red Warrior написа:
CSKA 78 написа:
"Жужето" никога не казвал, че ще оздравява! Има записи от срещата миналата година с феновете, така че си освежи паметта! 95% от феновете на ЦСКА сме решили, че Ганчев е много по-добрата алтернатива, и си отстояваме позицията! А, фенове като теб, които искат оздравяването на старото ПФК, вече трябва да прогледнат - оздравяване няма да има! И единственият, който лъже е Божков, за да се опита по този начин чрез фиктивен план оздравяване да контролира старото ПФК! И след това да прокара истинският си план :!: :!:

Ко каза, ко?

"Понеже чета, че има голямо разделение между привържениците и симпатизантите на отбора, искам да кажа, че г-н Инджов ме е поканил за съдружник и аз ще приема заедно да възстановим името, марката и славата на този велик клуб. За да няма напрежение между привържениците, ние ще започнем участието си от "В" група, като запазим старото дружество с прилежащите му титли и успехи, без да се сливаме или обединяваме с друг отбор".

http://www.gol.bg/cska/2015-06-24/grisha-ganchev-az-i-indzhov-poemame-tsska :mrgreen:

Да, това беше преди година, а по това време Божков беше за затриване на старото дружество! :lol: :shock: Аз ти говоря за срещата през октомври миналата година! Тогава Ганчев предложи два варианта, и никой от тях не беше оздравяване! Така че аз много добре знам какво говоря :!: :!:

Еми значи Ганчев е излъгал за да вземе ЦСКА колкото да го умори и да не даде възможност на Божков да създаде поне ново дружество, нали? Значи лъжец ли е Ганев? Лъжец е!

Ако подуенеца и съдружник на пеевски божков предложи план за оздравяване въпреки,че обеща да го прави лъжец ли е?
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 юни 2016 14:14

CSKA 78 написа:
Red Warrior написа:
CSKA 78 написа:
"Жужето" никога не казвал, че ще оздравява! Има записи от срещата миналата година с феновете, така че си освежи паметта! 95% от феновете на ЦСКА сме решили, че Ганчев е много по-добрата алтернатива, и си отстояваме позицията! А, фенове като теб, които искат оздравяването на старото ПФК, вече трябва да прогледнат - оздравяване няма да има! И единственият, който лъже е Божков, за да се опита по този начин чрез фиктивен план оздравяване да контролира старото ПФК! И след това да прокара истинският си план :!: :!:

Ко каза, ко?

"Понеже чета, че има голямо разделение между привържениците и симпатизантите на отбора, искам да кажа, че г-н Инджов ме е поканил за съдружник и аз ще приема заедно да възстановим името, марката и славата на този велик клуб. За да няма напрежение между привържениците, ние ще започнем участието си от "В" група, като запазим старото дружество с прилежащите му титли и успехи, без да се сливаме или обединяваме с друг отбор".

http://www.gol.bg/cska/2015-06-24/grisha-ganchev-az-i-indzhov-poemame-tsska :mrgreen:

Да, това беше преди година, а по това време Божков беше за затриване на старото дружество! :lol: :shock: Аз ти говоря за срещата през октомври миналата година! Тогава Ганчев предложи два варианта, и никой от тях не беше оздравяване! Така че аз много добре знам какво говоря :!: :!:
Е да де но не пропуснада се изцепиш немислещ както винаги че Ганчев НИКОГА не е казвал че ще оздравява.Да го слагам ли в подписа си?
Последна промяна от icko65 на 26 юни 2016 14:19, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 26 юни 2016 14:15

Даден е план за оздравяване така,че ако се приеме май няма да има гмо според теб.гмо е за теб и още 100 безделника[/quote]

Даден е план за оздравяване на "кирливото дружество", а ти си фен на ГМО-то, колкото и да се въртиш, задникът ти винаги ще е отзад-не си ли го разбрал досега?! Всички го виждат колко е гол! Крадец на ДДС, на име, на емблема-това е твоят идол![/quote]

На срещата ни беше казано как ще се процедира със дружеството в несъстоятелност.Тогава ни беше обещано,че ще бъде предложен план.Обещанията се спазват до момента.[/quote]

А беше ли ви обещано, че ще има две молби за бърз фалит, както и опит за ФК "Лупи", или те са бонус към обещанията?![/quote]

Каквото беше обещано се спазва.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юни 2016 14:16

Tommi написа:
CSKA 78 написа:

Бат Томи, ти си уж финансист, а продължаваш да твърдиш, че оздравяването е възможно? :lol: От икономическа гледна точка, както и от бизнес перспектива да речем, оздравяването е не само безперспективно, то е лудост! :shock: :o
Вече написах какъв е истинският план на Божков! Това би трябвало да е очевидно за трезво мислещите, още с първото писмо за намерение, на което е подател ЦСКА София на Божков!

ПП А Божков съм го видял колко обича да плаща, при това за доста дълъг период от време, когато беше 8 години начело на ЦСКА :!: :!:

Аз мнението за оздравяването ви съм го казал още преди години и си е валидно до днес. Такива фантасмагории, че дружеството може да се самоиздържа, да си плати дълговете със средства от собствената си дейност и да се оздрави (както повечето цесекари си мечтаеха по времето на Лупи) са трудно постижими.
Ако някой друг реши да извади парите на масата, тогава може да се оздравите и ни остава да ви кажем Честито! :) А по какви съображения някой би извадил толкова пари, това вече е друг въпрос. Не е задължително да чака възвръщаемост от тази "инвестиция".

Ха, това вече е мнение на финансист, и най-вече е "безпристрастно"! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2016 14:17

Ozzimozzi написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
crvena.zvezda написа:Охоооо...де го чукаш,де се пука...България значи :) Човек трябва да е много тъп ,за да се върже на елементарните ти опити да спекулираш и да манипулираш :) Имаш някаква комунистическа школовка,но на много ниско ниво :idea: Много посредствено...много :oops:

Веднъж предател-цял живот предател! И не ми говори точно ти за манипулации!!!
Дай Боже да успее планът на Божков и ще наблюдавам с интерес как ще се гърчите от мъка и злоба, и как ще се присламчите отново към "кирливото дружество", защото вие сте оперирани от чувство за срам.

Би ли осветлил потребителите на този форум какъв е плана на Божков.
Това с гърченето надявам се не го мислиш сериозно, в противен случай съжалявам за теб.

Кашчей, пак да те попитам, ако си го пропуснал - какъв е плана на г-н Божков.

До сега това, което разбрах от твоите писания, е че имаш лични мотиви да ненавиждаш Гриша Ганчев и че си под някаква форма зависим от Васил Божков.
Кажи сега какъв е плана му, който така силно се надяваш да успее?

Ако случайно си пропуснал, планът на Божков и сие ще бъде внесен утре.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 юни 2016 14:19

sizif написа:
Red Warrior написа:
CSKA 78 написа:
Red Warrior написа:
CSKA 78 написа:

Ко каза, ко?

Еми значи Ганчев е излъгал за да вземе ЦСКА колкото да го умори и да не даде възможност на Божков да създаде поне ново дружество, нали? Значи лъжец ли е Ганев? Лъжец е!

Ако подуенеца и съдружник на пеевски божков предложи план за оздравяване въпреки,че обеща да го прави лъжец ли е?

На Божков също нямам доверие по причините, които писах по-назад. Ако предложи план и не го изпълни, както съм сигурен, че жужи ще направи - да и той е лъжец! Само че както ви писах милион пъти - аз съм за ЦСКА, а не за двамата тарикати Божков и Ганчев. Всеки истински фен е длъжен докато съществува истинският ЦСКА да не го припознава в друго дружество. Поне така ги разбирам аз нещата! Ако не дай си Боже стане непоправимото - тогава всеки да решава сам за себе си, но никой тогава няма да ви упреква, че сте припознавачи за разлика от сега.
Последна промяна от Red Warrior на 26 юни 2016 14:20, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юни 2016 14:19

Кашчей написа:Ако случайно си пропуснал, планът на Божков и сие ще бъде внесен утре.

Да, чакаме внасянето на плана, който няма да бъде приет от кредиторите! :shock: :o :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”