Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот korteneca » 26 юни 2016 12:58

tevez написа:Аз чух за крило от Холандия и десен бек от Франция.

Като прибавим и цент. защитник, за който "реве" Петрович и евентуалното Мапуку, ако се отървем от Менголо, то пак ще станат много хора и нов отбор за поредна година. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 юни 2016 12:58

Кефи ме какво медийно затъмнение са наложели в ЛЕВСКИ за трансферите.Това идва от Андрей Желязков.Това се казва професионализъм.Така трябва да бъде.Така се работи.Не да плямпаш цял ден пред медийте какво искаш да направиш и какво ще стане а мълчи и работи те хората накрая сами ще видят резултата и ще ти са благодарни за свършеното.И така по този начин се запазва спокойствието в ЛЕВСКИ и там хората работят спокойно и съсредоточено по задачите си.ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ В ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛУБ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 юни 2016 13:03

Kris_men2000 написа:Кефи ме какво медийно затъмнение са наложели в ЛЕВСКИ за трансферите.Това идва от Андрей Желязков.Това се казва професионализъм.Така трябва да бъде.Така се работи.Не да плямпаш цял ден пред медийте какво искаш да направиш и какво ще стане а мълчи и работи те хората накрая сами ще видят резултата и ще ти са благодарни за свършеното.И така по този начин се запазва спокойствието в ЛЕВСКИ и там хората работят спокойно и съсредоточено по задачите си.ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ В ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛУБ.

По принцип Жужо си е марка в селекцията.
Дано нацелим ваксата и привлечем полезни футболисти.
Само Левски!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2016 13:39

Медийното затъмнение идва от Тонев,той така работи.Реално Жужо ще прави зимната селекция тази е на гонзо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 26 юни 2016 13:52

mikata написа:Медийното затъмнение идва от Тонев,той така работи.Реално Жужо ще прави зимната селекция тази е на гонзо :idea:

Съмнявам се Аниете да е бил част от селекцията на Гонзо. :) Мога само да предполагам, но според мен, ако Гонзо беше напуснал по-рано сега Бедоя щеше да е още тук. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 юни 2016 13:58

korteneca написа:
mikata написа:Медийното затъмнение идва от Тонев,той така работи.Реално Жужо ще прави зимната селекция тази е на гонзо :idea:

Съмнявам се Аниете да е бил част от селекцията на Гонзо. :) Мога само да предполагам, но според мен, ако Гонзо беше напуснал по-рано сега Бедоя щеше да е още тук. 8-)

Иска ми се да не си прав, но все повече се убеждавам, че всъщност това е истината.
Оправдавам грешките на хората, които работят и винаги съм готов да защитя такива хора, но когато иде реч за грешки.
При условие, че някой нарочно прави неща, от които следват неприятни последици, само за да плете схеми, различни от футболните, тогава оправдание просто няма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2016 14:01

Не знам, но когато дойде футболист и знае, че за него са платени 0 лв. мотивацията му е различна, но като знае, че за него са дали милиони, няма да мрънка и съботира треньора, защото знае колко пари са дадени за него и ще даде всичко от себе си и дори повече от това . Затова е важно да се плащат трансферни суми, макар и това не е на 100% гаранция. На контролите и най-вече на 14.07.16г. ще видим селекцията ни какво могат. За сега съм скептичен , но много бих искал нешата да се променят.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 юни 2016 14:34

realno написа:Не знам, но когато дойде футболист и знае, че за него са платени 0 лв. мотивацията му е различна, но като знае, че за него са дали милиони, няма да мрънка и съботира треньора, защото знае колко пари са дадени за него и ще даде всичко от себе си и дори повече от това . Затова е важно да се плащат трансферни суми, макар и това не е на 100% гаранция. На контролите и най-вече на 14.07.16г. ще видим селекцията ни какво могат. За сега съм скептичен , но много бих искал нешата да се променят.

Брато с тази логика направо утрепа коня с лопатата.Добре , че в ЛЕВСКИ не мислят като теб иначе до сега нямаше да съществува клуба.А за селекцията не може Желязков за една седмица да реши всичко .Но през зимният трансферен прозорец ще видиш за какъв професионалист става дума.Тогава ще разбереш как работят умните и кадърни хора като Андрей Желязков.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 юни 2016 14:37

Жужо е най-силен като трансфери на холандска земя а най-добре продава на немска земя.Хайде бе Жужо бръкни дълбоко в целиндъра и изкарай от там някоя холандска млада и качествена надежда.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 юни 2016 14:41

Свърши ми бирата а все още трансфери нама.Отивам до магазина и като се върна дано има някоя приятна изненада а може и да са две,три, че и повечко.Няма да се тазсърдя на Жужо.

Върни се в “Левски”