Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Волейбол - Всекидневна тема
Няма посрещане, няма сайд аут.... е няма как да стане. В интерес на истината играхме добре втория гейм, водехме в гейма, но големите отбори са силни в края на геймовете. Розалин Пенчев днес игра доста добре. Според мен в момента е по-добра опция от брат си. Цецо Соколов млати тая топка като луд
Вчера сърбите ни разбиха блока брутално
Диагоналът и четворките им атакуваха на няколко пъти на гола мрежа..... кошмарно просто. Днес не очаквах по-различно нещо. Бразилците играят много бърз волейбол, Бруно "рисува" и за нас става още по-сложно... а с този отбор е невъзможно
Нямаме класа, това е истината. Отстъпваме в много отношения и тези загуби не трябва да са изненада. 
По подобие на големите държави, на които им предстои домакинство на голямо първенство, и нашите са решили да изградят нов отбор. Да, но ни липсва материал. Ами, в последните 5 години само един Пенчев се появи, но и той не играе в Италия. Родното първенство е неконкурентно на всичките, с които играхме досега в Лигата(дори и иранското). Щом един 43-годишен младеж е един от най-добрите в първенството ни, какво да коментираме.
NOMER14 написа:По подобие на големите държави, на които им предстои домакинство на голямо първенство, и нашите са решили да изградят нов отбор. Да, но ни липсва материал. Ами, в последните 5 години само един Пенчев се появи, но и той не играе в Италия. Родното първенство е неконкурентно на всичките, с които играхме досега в Лигата(дори и иранското). Щом един 43-годишен младеж е един от най-добрите в първенството ни, какво да коментираме.
Иранското първенство изобщо не е толкова слабо! Е, не е на нивото на Италия или Русия, но Пейкан (там играе Ники Николов) направиха и много силно клубно първенство. Така че те са мнооого по-напред от нас. Иначе си абсолютно прав, че само Пенчев излезе в последно време. Общо взето в момента плащаме за бездействието на федерацията в последните години. Аз все се надявам, че миналото ЕП, наближаващото СП и школите на Радо/Матей и Владо ще позапалят отново интереса сред младите. Идеята за скаутска лига също е добра, крайно време е да се дадат пари на клубовете, да се следят децата, да се обучат треньори, да се подобри малко базата. От днес добрата новина е, че Сеганов и Гоцев подписват в Италия. Чернокожев и той отива в Перуджа (ако не се лъжа), Соколов ще играе за Лубе.
Е, добре - вече имаме повече от 6 национала в Италия. Има надежда.
Въпросът е колко ще играят там. Цецо Соколов ще е титуляр в Лубе, Гоцев също, надявам се Сеганов да се пребори. Не знам Виктор къде ще продължи кариерата си
Добри Димитров и Гошко Братоев също бяха в Италия този сезон, но първият не знам дали има 5 мача, в които да е влизал. Е, вярно, че за конкуренция имаше Де Чеко, но все пак се предполага някакво развитие при него, а Пламен дори не го взе с А отбора. 
Някоя телевизийка няма ли да дава италианското първенство или ще ни пробутват черния баскетбол?
РИНГ и БТВ Екшън го даваха преди 2 години, ама спряха. От българските телевизии няма да предават, трябва пак да гледаме за стриймове в нета.
Те пък понеже така дават НБА.... доколкото знам само по един мач на седмица 
Къде е голямата варненска волейболна публика ?
тоя кретен джорджо като каже "играй", ми се иска да го цапардосам с лопата по простата кратуна. Не знам как го търпят тези в залата.
Много тъпо загубен полуфинал.