Sith написа:Искам и аз много да припозная ЦСКА ама как да стане ? Към какво всъщност да се припозная. Първо човека начело (НА ЧЕЛО)
Кой е Гриша Ганчев ? Да изключим всякакви мнения дали е мутра, дали е крадец и т.н. Изключваме ги ок, изключваме всякакви правила, наредби и т.н. Ок и тях ги махаме! За мен като асоциация Гриша Ганчев като го видя и ми изниква Литекс, оранжев цвят, тяхната емблема и т.н. Човека 15 години ли колко си е все там. Как да го припозная изведнъж, че бил винаги цесекар, като последните 15 години винаги е бил оранжев и е развивал съвсем друг имидж и марка.
Второ за отбора. Ами същите играчи от Литекс. Отборът, който спечели купата беше разформирован за няколко дена. Останаха прекалено малко играчи. И отново cut and paste на ловешкия отбор в София. Къде е асоциацията, къде са цесекарите ? С един Ицо Янев няма как да стане. Разбирам наистина да имаше приемственост с нашият ЦСКА. Да го бяхме видели, че неусърдно се труди за тази приемственост ок. Ама аз видях, че в момента всички от Литекс са тук, начело със Стойчо Стоиловци и т.н. Къде е новото, ако приемем, че това ЦСКА София е нов клуб наследник на пфк. Асоциацията си остава същата Гриша Ганчев = Ловеч. Видяхме, че умишлено не иска никаква приемственост, фк Лупи, два опита за бърз фалит казват достатъчно! Сега отново си играе с хората с бутафорният план за оздравяване.
Както и да го гледам не мога да стигна до асоциация. Нито кой знае какви успехи имат Ловчанлии, че да му се кланям за някакви иновации във футбола, нито каквато и да е връзка между двата клуба футболно, регионално и т.н. Това е, дори абстрахирайки се от всички подмолни действия и циркове, пак не мога да видя защо трябва да го превъзнасяме както го правят припознавачките. Нима не бяха същите превъзнасяния и по Лупи и по Титан и т.н. Не беше ли това урок за вас вече ?
Е мииии...проблема си е изцяло твой