Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 18:46

v.r.s. написа: Не, те не са рубладжии, а напротив те са едни от най-яростните противници за вдигане на санкциите срещу Русия и ми е странно, че ги изкарвате едва ли не ваши приятели, като дори някъде прочетох коментар на явно русофил, как сега Англия щяла да се възползва от ситуацията и стъпи на руският пазар и да възстанови връзките си с Русия. Абсолютни небивалици, но за хора с трудности в мисленето е нормално да напишат подобно нещо.

Ами ето, един привърженик на санкциите и един враг на матушка Россия по-малко 8-) Везните вече се накланят в друга посока 8-) Това и слепите го виждат 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 юни 2016 18:47

CTAHKO написа:
demy27 написа:Ти и уважение е оксиморон. Ти не уважаваш никой и нищо. Нямаш никаква позиция и единствената ти цел е да си на противното мнение и да се заяждаш дребнаво с всички. Ти не уважаваш избора на англичаните, а злорадстваш. Общото мнение на анализаторите е, че излизането на Великобритания ще има негативни последици за България, но ти го приветстваш. При тези условия само пълен кретен може да каже, че не е българофоб.

А така 8-) Аз съм подмолен и безскрупулен тип 8-) Пък ти ми направи дисекция и ми разясни надълго и нашироко, какво мисля и как мисля 8-) Да ти се ненадява човек :roll:

Няма как да разяснявам какво и как мислиш, защото до момента не си показал, че си способен на тази дейност.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 18:50

demy27 написа:
CTAHKO написа:
demy27 написа:Ти и уважение е оксиморон. Ти не уважаваш никой и нищо. Нямаш никаква позиция и единствената ти цел е да си на противното мнение и да се заяждаш дребнаво с всички. Ти не уважаваш избора на англичаните, а злорадстваш. Общото мнение на анализаторите е, че излизането на Великобритания ще има негативни последици за България, но ти го приветстваш. При тези условия само пълен кретен може да каже, че не е българофоб.

А така 8-) Аз съм подмолен и безскрупулен тип 8-) Пък ти ми направи дисекция и ми разясни надълго и нашироко, какво мисля и как мисля 8-) Да ти се ненадява човек :roll:

Няма как да разяснявам какво и как мислиш, защото до момента не си показал, че си способен на тази дейност.

Ами да, то само на вас с робското мислене ви се отдава тази дейност и всички виждаме, в какво състояние ни е държавата ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 юни 2016 18:58

CTAHKO написа:
demy27 написа:
CTAHKO написа:

Ами да, то само на вас с робското мислене ви се отдава тази дейност и всички виждаме, в какво състояние ни е държавата ;)

Щом един продажен малоумник, който не може да мисли, смята, че държавата е в лошо състояние, може би нещата не са толкова зле.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 юни 2016 19:02

CTAHKO написа:
demy27 написа:
CTAHKO написа:

Станко, не се обиждай, но мисля че някой, който нарича друга държава "матушка" и мисли, че без нея страната ни няма да се оправи, именно той е с робско мислене.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 юни 2016 19:05

Само допреди няколко десетки години Великобритания владееше половината свят. Е, сега им остава половин грозен и мъглив остров. Да им е честито!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 24 юни 2016 19:12

Най-доброто за Европа. Бифтеците никога не са се смятали за част от Европа. Само сега никакви отстъпки за тях. Да си играят солташак на Щатите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 юни 2016 19:14

Гледам тук има доста финансови корифеи, да питам нещо.
Шъ пада ли още паунда, че съм си харесал едно часовниче в едно сайтче , или да чакам още :? :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 юни 2016 19:15

Vladislav написа:Само допреди няколко десетки години Великобритания владееше половината свят. Е, сега им остава половин грозен и мъглив остров. Да им е честито!

Така е, нищо няма вечно на този Свят, всичко тече, всичко се променя. И Римската Империя е владеела цяла Европа, Северна Африка и Близкия изток, но сега и е останал само един полуостров с форма на ботуш.
Аз се надявам, след няколко десетки години нашите потомци да казват - Само допреди няколко десетилетия сме били една малка, бедна страна, а сега владеем половината Свят, ама...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 юни 2016 19:19

Много съм доволен. Добър ден за цяла Европа е това. Не съм пълен противник на ЕС, европейската идея и членството ни в него, така както съм на НАТО, на всякакъв род сътрудничество с Щатите и на неолиберализма като доктрина. В този си вид обаче, с тези си управници ЕС е лицемерна структура, обслужваща интересите на определени кръгове, олигарси и корпорации, целяща да унищожи идентичността и потенциала на редица европейски народи. Дано референдумът доведе до сериозни сътресения в тази структура, да последва вълна от оставки и скоро на власт в големите държави да дойдат националисти и крайно леви. Да се реформират принципите и политиките на Съюза като се премахне всякакво ограничаване на суверенитета на страните-членки. Ако това не стане - кой от където е.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”