Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 18:23

veni__85 написа:Докато всички процедури минат ще минат 2 години, а гледам още днес срив на финансовите пазари заради референдума.
Богатите пак ще правят пари на гърба на бедните.Не виждам какво общо има това. Признавам си не разбирам от икономика и може би пиша глупости,но след като паунда е стабилна валута и в момента британците не са в еврозоната, защо има срив още от сега за нещо , което не се е случило на практика?

Щото след няколко дена пак ще четеш, Сорос колко милиарда е направил от срива на паунда и еврото 8-) А уж беше един от агитаторите за оставане на Англия в ЕС 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 юни 2016 18:27

THE G.A.M.E написа:
v.r.s. написа:Заради това и в една от темите попитах какво е мнението на русофилите във форума,относно коментарите на сърбоманина, но всички си замълчахте като женски полови органи.

В интерес на истината Илчо го порица. ;)

Но като цяло крайните русофили се славят с мнения тип - "българите сме боклуци, руснаците са велики", но инак именно същите хора се пишат националисти, което е парадокса. :lol:

Да, така беше Илчо наистина го порица и искрено му се извинявам, че пропуснах този факт.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2016 18:27

CTAHKO написа:
А не е ли истина 8-) Прегледай темата и ще го прозреш 8-) Болшинството са с робско мислене и това е показателно :!:

Дори и да предположим, че по голямата част от българите сме боклуци, пак трябва да се защитаваме, щото никой чужденец няма да го направи.
Нали видя к'во остана с онзи ингилизин, дето утрепа барманчето... Боклук, тотален, излезе че и в Англия са наясно, че е завършен гамен, ама цялата им нация застана зад него.

Така се прави.
Може да не ставаме за нищо, но сме българи и трябва да се държим, особено срещу чужденците, дори и когато не сме прави. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 18:33

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
А не е ли истина 8-) Прегледай темата и ще го прозреш 8-) Болшинството са с робско мислене и това е показателно :!:

Дори и да предположим, че по голямата част от българите сме боклуци, пак трябва да се защитаваме, щото никой чужденец няма да го направи.
Нали видя к'во остана с онзи ингилизин, дето утрепа барманчето... Боклук, тотален, излезе че и в Англия са наясно, че е завършен гамен, ама цялата им нация застана зад него.

Така се прави.
Може да не ставаме за нищо, но сме българи и трябва да се държим, особено срещу чужденците, дори и когато не сме прави. ;)

За сметка на това, ние оставихме мед сестрите ни да гният в либийски затвор над 8 години!!! На всичко отгоре и един мургав премиер вместо да ги защити, зададе въпросът "Ами ако наистина са виновни?" 8-) Е, не сме ли боклуци 8-)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 юни 2016 18:36

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Не те зная на каква възраст си, но пишеш като тинейджър, ако си такъв е нормално, но ако не си то имаш интелектуален проблем.
Това е, че никой не защитава ЕС или Великобритания, всеки гледа интереса си и има право да определи дали ще е част от една система или не и британците си го избраха. Дали това ще доведе до разпадане на ЕС или на Великобритания, а може и на двете е друг въпрос, както и какви ще са политическите и икономически последици след референдума също, но за путинофилите и Русия не виждам никакви дивиденти от всичко това, за да сте толкова въодушевени.
Българофоб може да кажеш на онзи сърбоманина, който постоянно плюе по България, но от никой русофил не съм видял да го критикува за това, което означава, че ви харесва и следователно приемате неговите българофобски идеи. Така, че преди да правиш определения като българофоб, първо научи значението на тази дума и след като си българин-патриот, не позволявай един от съмишлениците ти да плюе по България.
Заради това и в една от темите попитах какво е мнението на русофилите във форума,относно коментарите на сърбоманина, но всички си замълчахте като женски полови органи.

И какво сега, всички които уважаваме избора на англичаните и го приветстваме сме българофоби :lol: Ай стига бе :lol: Англетата и те са рубладжии и това е :lol:

Ти и уважение е оксиморон. Ти не уважаваш никой и нищо. Нямаш никаква позиция и единствената ти цел е да си на противното мнение и да се заяждаш дребнаво с всички. Ти не уважаваш избора на англичаните, а злорадстваш. Общото мнение на анализаторите е, че излизането на Великобритания ще има негативни последици за България, но ти го приветстваш. При тези условия само пълен кретен може да каже, че не е българофоб.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2016 18:38

CTAHKO написа:
За сметка на това, ние оставихме мед сестрите ни да гният в либийски затвор над 8 години!!! На всичко отгоре и един мургав премиер вместо да ги защити, зададе въпросът "Ами ако наистина са виновни?" 8-) Е, не сме ли боклуци 8-)

Е, то политическата ни пасмина, за българи ли да ги сметаме ?
Те са си руснаци, американци, немци... Според политическата конюктура в световен план. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 18:40

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:

Е, то политическата ни пасмина, за българи ли да ги сметаме ?
Те са си руснаци, американци, немци... Според политическата конюктура в световен план. ;)

А кой ги избира и ги поставя на това място??? Те са си представителна извадка на държавата и народопсихологията ни 8-)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 юни 2016 18:42

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Не те зная на каква възраст си, но пишеш като тинейджър, ако си такъв е нормално, но ако не си то имаш интелектуален проблем.
Това е, че никой не защитава ЕС или Великобритания, всеки гледа интереса си и има право да определи дали ще е част от една система или не и британците си го избраха. Дали това ще доведе до разпадане на ЕС или на Великобритания, а може и на двете е друг въпрос, както и какви ще са политическите и икономически последици след референдума също, но за путинофилите и Русия не виждам никакви дивиденти от всичко това, за да сте толкова въодушевени.
Българофоб може да кажеш на онзи сърбоманина, който постоянно плюе по България, но от никой русофил не съм видял да го критикува за това, което означава, че ви харесва и следователно приемате неговите българофобски идеи. Така, че преди да правиш определения като българофоб, първо научи значението на тази дума и след като си българин-патриот, не позволявай един от съмишлениците ти да плюе по България.
Заради това и в една от темите попитах какво е мнението на русофилите във форума,относно коментарите на сърбоманина, но всички си замълчахте като женски полови органи.

И какво сега, всички които уважаваме избора на англичаните и го приветстваме сме българофоби :lol: Ай стига бе :lol: Англетата и те са рубладжии и това е :lol:

Защо мислиш, че аз не уважавам избора на англичаните? Направиха го и това е тяхно право, както ще си носят позитивите и негативи от това тяхно решение. Както се случи и с референдума в Гърция между другото, много еуфория и накрая се оказа, че референдума не им помогна с нищо.
Не, те не са рубладжии, а напротив те са едни от най-яростните противници за вдигане на санкциите срещу Русия и ми е странно, че ги изкарвате едва ли не ваши приятели, като дори някъде прочетох коментар на явно русофил, как сега Англия щяла да се възползва от ситуацията и стъпи на руският пазар и да възстанови връзките си с Русия. Абсолютни небивалици, но за хора с трудности в мисленето е нормално да напишат подобно нещо.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 18:43

demy27 написа:Ти и уважение е оксиморон. Ти не уважаваш никой и нищо. Нямаш никаква позиция и единствената ти цел е да си на противното мнение и да се заяждаш дребнаво с всички. Ти не уважаваш избора на англичаните, а злорадстваш. Общото мнение на анализаторите е, че излизането на Великобритания ще има негативни последици за България, но ти го приветстваш. При тези условия само пълен кретен може да каже, че не е българофоб.

А така 8-) Аз съм подмолен и безскрупулен тип 8-) Пък ти ми направи дисекция и ми разясни надълго и нашироко, какво мисля и как мисля 8-) Да ти се ненадява човек :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2016 18:45

CTAHKO написа:
А кой ги избира и ги поставя на това място??? Те са си представителна извадка на държавата и народопсихологията ни 8-)

Аз па си мисля, че нищо не избираме от 1393-та г. насам. :|
К'вото ни се предостави, това е.

Точно за това на'ща полит. каста, не е представителна, за каквото и да е.
Представителна извадка има в реалните демокрации, ние не сме такава.

Аз все се надявам на следващото поколение, както писах в друга тема, дано са по малко лакуми от родителите си. 8-)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 24 юни 2016 18:46, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”