Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот soccerav » 24 юни 2016 16:31

MoNteSo написа:А бе къде може да се следи курса на валутите в реално време. Четох, че през деня лирата се е сринала сериозно ? Истина ли е ?

https://www.oanda.com/currency/live-exchange-rates/

https://www.oanda.com/currency/live-exc ... es/EURGBP/

Ъпдейт на всеки пет секунди. ;)
Последна промяна от soccerav на 24 юни 2016 16:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 юни 2016 16:32

CTAHKO написа:Абе то от самолет се вижда, че не е жена, ама добре че има такива мозъчни донори от третия пол като теб, та да ни отварят очите 8-)

П.П. Всъщност, я кажи по какво разбра че е жена 8-) Щото много си личало 8-)

То в един друг смисъл извън анатомията, Маги е много по-мъж от теб.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 24 юни 2016 16:34

Черният козел написа:Питай децата и жената.Ти имаш ли такива среден род !!!

не.... още нямам семейство... досега смятах че още ми е рано.... но наскоро ме сполетяха неприятности.... и сега съжалявам че съм чакала досега..... и е адски подлярско.... да намесваш такива въпроси тук.... майната ти.... гад....

пп.... майната ви на сички гадове.... не ми е за пръв път.... да се води тоя спор.... и всеки път се чувствам омърсена.... гнус ме е от това....

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 юни 2016 16:34

Черният козел написа:
demy27 написа:
Черният козел написа:
Маги Стралска написа:а ти сигурен ли си че си мъж.... защото пишеш кат обикновен пеерас....

Питай децата и жената.Ти имаш ли такива среден род !!!

Винаги ми е малко странно ако някой започне да обяснява и да доказва, че не е педер, без никой да го е питал.

Какво ти пука,не споря с теб !

Просто се кефя, как Маги ти сипва :) За да стигнеш децата ти да обясняват, че не си обратен, явно много ти е бръкнала някъде :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 юни 2016 16:35

CTAHKO написа:
Rayno_ACM написа:
CTAHKO написа:
Маги Стралска написа:
CTAHKO написа: И аз съм тръгнал да обяснявам... 8-)

кат си тръгнал да обясняваш.... хайде обясни... защо искаш да премахнеш.... официалните езици на Малта и Ирландия.... от официалните езици на ЕС.....

Аз не искам нищо, ако не си разбрал :!: А тези държави говорят на чужд език, който е на държава, която вече не е член на ЕС :!: Толкова е простичко ;) Пък и това го казаха по новините, ама те оставям да се вихриш тук и да ти гледам сеира :lol:

Абе то от самолет се вижда, че си много прост, ама ти наистина ли още не можеш да вденеш, че Маги Стралска е ЖЕНА, че продължаваш да й пишеш като на мъж?????

Абе то от самолет се вижда, че не е жена, ама добре че има такива мозъчни донори от третия пол като теб, та да ни отварят очите 8-)

П.П. Всъщност, я кажи по какво разбра че е жена 8-) Щото много си личало 8-)

Нормално е след като тя говори за себе си в женски род, да я определяме и ние като жена.
След като си личи от самолет, че не е жена, наистина ми стана интересно да разбера ти по какво позна, че не е, а само се представя за такава? За да го твърдиш би трябвало да имаш доводи за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 16:40

v.r.s. написа:Нормално е след като тя говори за себе си в женски род, да я определяме и ние като жена.
След като си личи от самолет, че не е жена, наистина ми стана интересно да разбера ти по какво позна, че не е, а само се представя за такава? За да го твърдиш би трябвало да имаш доводи за това.

Ако ти кажа, ще трябва да те убия 8-) Пък ако кажа и кой се крие зад този ник, ще се наложи да ликвидирам и всички живи свидетели 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 24 юни 2016 16:40

Маги Стралска написа:

не.... още нямам семейство... досега смятах че още ми е рано.... но наскоро ме сполетяха неприятности.... и сега съжалявам че съм чакала досега..... и е адски подлярско.... да намесваш такива въпроси тук.... майната ти.... гад....

пп.... майната ви на сички гадове.... не ми е за пръв път.... да се води тоя спор.... и всеки път се чувствам омърсена.... гнус ме е от това....

Извинявай ,не исках да те обидя но яхнах метлата ! Много ти е остър езика и ме предизвика.А средния род имам в превид политическото ви мислене със Станко,а не буквално ! Отново се извинявам,съжалявам,че съм те засегнал !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Adolf
Контакти:

Мнениеот Adolf » 24 юни 2016 16:41

Маги Стралска написа:

бегай се измий...като си омърсена...и не влизай у форума...и не пиши...като те е гнус...гад тъпа...

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 24 юни 2016 16:42

demy27 написа:
Черният козел написа:
demy27 написа:
Черният козел написа:
Маги Стралска написа:а ти сигурен ли си че си мъж.... защото пишеш кат обикновен пеерас....

Винаги ми е малко странно ако някой започне да обяснява и да доказва, че не е педер, без никой да го е питал.

Просто се кефя, как Маги ти сипва :) За да стигнеш децата ти да обясняват, че не си обратен, явно много ти е бръкнала някъде :)

Ама ти верно не схващаш ! Сейрджия ли си !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 24 юни 2016 16:43

demy27 написа:
Черният козел написа:
demy27 написа:
Черният козел написа:

:mrgreen:

Ама вие за такива "неща" ли си говорите в тая "тема" ???...
:lol: :lol: :lol:
В тоя ред на мисли - Аз нямам нищо "против" лесбийките... стига да са "по-широко скроени" и да не се ограничават само със "взаимни ласки"...
:roll:

Върни се в “Свободна зона”