Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот Маги Стралска » 24 юни 2016 14:31

pampi написа:
Маги Стралска написа:
pampi написа:
Маги Стралска написа:като чета мненията на местните "експерти"-путюфили.... и ми става ясно защо БГ все още е в това положение...

Аз пък като ти чета мненията ... и ми става ясно защо БГ и в бъдеще все ще е в това положение... 8-)

нищо не ти става ясно.... отдавна съм излязла от БГ.... и за щастие.... бъдещето ми не е свързано с вас....

Е да де, такъв интелект като теб, щеше да намери решение... БГ да не е вече в това положение... О, Маги, Маги, защо ни изостави и на кого ни остави? Горките ний!

мога дори да ти обясня.... но знам че няма смисъл....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 юни 2016 14:32

CTAHKO написа:Все още не разбирам, как никой до този момент не е прозрял в решението на англетата, дългата ръка на Кремъл и в частност на Владимир Владимирович 8-)

Путя вече е бита карта. След срамното отпадане на Рашите от еврофиналите, никой не го еб**а за слива :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 юни 2016 14:33

love_hurtz написа:
HardWork написа:Ще излязат, ама на практика ще останат! Чак толкова прости не са, дори и Фараж не е толкова тъп, на колкото се прави! Предполагам сигналната лампа им е светнала! За по - малко от денонощие лондонското Сохо загуби стойност от порядъка на 120 милиярда паунда, а самия паунда се срина с 11% за една нощ, и удари най - ниската си стойност за последните 30 години! Лихвения проченц също се покачва според "Fitch" ...
Подробно инфо можете да видите тук http://www.independent.co.uk/news/business/news/ftse-100-eu-referendum-brexit-sterling-pound-bank-housebuilders-a7099951.html

Не обеснявай такива сложни неща във форума на Гонг :D Тук се говори, че Русия е най-великата страна в света ! :mrgreen: :mrgreen:

Нищо сложно няма! Тези неща бяха предвидени от редица икономисти още преди няколко седмици! Аз лично смятам, че ЕС трябва да се реформира, и излизането на Англия може да бъде катализатора на тази промяна!

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 24 юни 2016 14:34

HardWork написа:Ще излязат, ама на практика ще останат! Чак толкова прости не са, дори и Фараж не е толкова тъп, на колкото се прави! Предполагам сигналната лампа им е светнала! За по - малко от денонощие лондонското Сохо загуби стойност от порядъка на 120 милиярда паунда, а самия паунда се срина с 11% за една нощ, и удари най - ниската си стойност за последните 30 години! Лихвения проченц също се покачва според "Fitch" ...
Подробно инфо можете да видите тук http://www.independent.co.uk/news/business/news/ftse-100-eu-referendum-brexit-sterling-pound-bank-housebuilders-a7099951.html

тц... няма да останат.... някъде четох че Камерън до 2 седмици ше задейства член 50.... и отттам нататък няма връщане..... просто се мислят за велики.... и че ше могат да изкрънкат от ЕС изгодни двустранни споразумения....

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 юни 2016 14:36

HoUs4oOL написа:
СВОБОДЕН написа:Сегашния може и да се разпадне, но рано или късно ще сме в едно държавно формирование със САЩ. Такава е логиката защото интеграцията ще продължи. Тя е рожба на техническия прогрес, а той не спира. И сходните ценности ще се съберат един ден.

Ехаааа, аз също съм федералист, ама ти направо удряш в земята ранните пан европеисти.
В началото на 20 век са развивани идеи за континентална Европа, която да обедини всички в една държава, включително африканските колонии на Франция и Италия, Британската Империя в една държава, обхващаща всичките и колонии, СССР, който да обхване остатъчните части от Евразия, паназиатска държава, водена от Китай и Япония и накрая обединение на Северна и Южна Америка в една държава. :lol:
Ти направо го удряш открай до край, Европа и сащ на едно, няма как да стане, аз съм на 21 и си залагам главата, че такова нещо няма да се случи на нашето поколение.

Ще стане, въпросът е кога? Щом си на 21 си роден много след мен(30г), но може и ти да не го доживееш. Може сегашния ЕС да е само първия опит за интграция и да е неуспешен. Що се отнася до САЩ, те са наследници на мигрирали европейци, но на другия континент необременени от близостта на метрополиите и историята са саздали успешна конфедерация. Те са наследници на това което днес е демократична Европа. А Европа пък произхожда от Римската Империя след християнизирането й. В известна степен и Турция е свързана с нея. А глобализацията както казах е рожба на научнотехническия прогрес и няма да спре. Той може дори да унищожи човечеството, но ако не стане, ще води до повече интеграция. А интеграцията е процес свързващ най-лесно групи със сходно развитие. За това застъпвам тази теза. Не знам кога, но ще се случи. Пожелавам ти дълъг и щастлив живот и, да го доживееш. Ще бъде по-добре.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 24 юни 2016 14:39

HardWork написа:Ще излязат, ама на практика ще останат!

Може би дори няма да излязат защото референдума на практика още нищо не означава. Според Лисабонския договор следва процедура на одобрение и това ще направи Парламента, а в него болшинството депутати са проевропейски настроени.
Изображение

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 24 юни 2016 14:41

Днеска нашият "Главнокомандващ" нещо много "тъжен" беше...
Но пък гледаше "строго" и "лошо"...
:roll:

Такъв твърд "лидер" липсва на "Европа"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 14:45

Опааа, испанците предявяват претенции към Гибралтар :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 юни 2016 14:46

Esi написа:
HardWork написа:Ще излязат, ама на практика ще останат!

Може би дори няма да излязат защото референдума на практика още нищо не означава. Според Лисабонския договор следва процедура на одобрение и това ще направи Парламента, а в него болшинството депутати са проевропейски настроени.

Тогава излиза, че и там законите са объркани. Хем се правят референдуми, които струват все пак пари и то много, хем ползата от тях никаква :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 14:47

Ами с езика какво правим 8-) Английският език трябва да се премахне от официалните езици в ЕС 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”