Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот парци » 24 юни 2016 13:53

damyanov1963 написа:... Русия най-велика на Света :!: :idea:

Нали знаеш, че от най-високо се пада най-тежко?

Маги Стралска написа:като чета мненията на местните "експерти"-путюфили.... и ми става ясно защо БГ все още е в това положение...

Човек на черното не може да каже бяло. Освен ако не е от горепосочените де.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 юни 2016 13:57

Esi написа:Не само Германия и Холандия, Франция няма да пропусне да ги удари!

Аз лично очаквам Янките да опражнят необходимия натиск и да измъкнат исканията на британците. Все пак те са им най верния съюзник и гръбнак в Европа и ме съмнява да ги оставят. Още повече, че вероятно ще подпишат и някакви допълнителни споразумения между тях си, а защо не и ТПТИ и етк.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 24 юни 2016 13:59

pampi написа:
Маги Стралска написа:като чета мненията на местните "експерти"-путюфили.... и ми става ясно защо БГ все още е в това положение...

Аз пък като ти чета мненията ... и ми става ясно защо БГ и в бъдеще все ще е в това положение... 8-)

нищо не ти става ясно.... отдавна съм излязла от БГ.... и за щастие.... бъдещето ми не е свързано с вас....

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 юни 2016 14:03

СВОБОДЕН написа:Сегашния може и да се разпадне, но рано или късно ще сме в едно държавно формирование със САЩ. Такава е логиката защото интеграцията ще продължи. Тя е рожба на техническия прогрес, а той не спира. И сходните ценности ще се съберат един ден.

Ехаааа, аз също съм федералист, ама ти направо удряш в земята ранните пан европеисти.
В началото на 20 век са развивани идеи за континентална Европа, която да обедини всички в една държава, включително африканските колонии на Франция и Италия, Британската Империя в една държава, обхващаща всичките и колонии, СССР, който да обхване остатъчните части от Евразия, паназиатска държава, водена от Китай и Япония и накрая обединение на Северна и Южна Америка в една държава. :lol:
Ти направо го удряш открай до край, Европа и сащ на едно, няма как да стане, аз съм на 21 и си залагам главата, че такова нещо няма да се случи на нашето поколение.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 14:08

Все още не разбирам, как никой до този момент не е прозрял в решението на англетата, дългата ръка на Кремъл и в частност на Владимир Владимирович 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2016 14:08

Маги Стралска написа:
pampi написа:

Аз пък като ти чета мненията ... и ми става ясно защо БГ и в бъдеще все ще е в това положение... 8-)

нищо не ти става ясно.... отдавна съм излязла от БГ.... и за щастие.... бъдещето ми не е свързано с вас....

Е да де, такъв интелект като теб, щеше да намери решение... БГ да не е вече в това положение... О, Маги, Маги, защо ни изостави и на кого ни остави? Горките ний!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 24 юни 2016 14:13

Thsmith написа:
Esi написа:Не само Германия и Холандия, Франция няма да пропусне да ги удари!

Аз лично очаквам Янките да опражнят необходимия натиск и да измъкнат исканията на британците. Все пак те са им най верния съюзник и гръбнак в Европа и ме съмнява да ги оставят. Още повече, че вероятно ще подпишат и някакви допълнителни споразумения между тях си, а защо не и ТПТИ и етк.

Какъвто и натиск да упражнят в полза на британците, големите губещи ще се окажат те още повече, че Шотландия вече иска напускане на Великобритания. Освен това не вярвам Щатите да поставят в риск по-важното за тях търговско и инвестиционно споразумение с ЕС
Колкото и да е странно излизането им ще има обаче добър ефект върху политиката на ЕС, защото здравомислещите и искащите по-здравата дисциплина ще вземат превест.Това е интересно:
ЕС е разделен по няколко различни линии. Едно от вътрешните напрежения е между страните, чиито политически класи са дълбоко проевропейски - това са предимно шестте държави основателки - Германия, Франция, Италия, Белгия, Холандия и Люксембург.
Към тях се присъединяват и страни като Испания и Гърция, които гледат на ЕС като гаранция стабилността на техните политически системи - и по-дифузен набор от страни, които предпочитат по-свободен съюз.
Последната група включва Дания и Швеция, които (също като Великобритания) не са членки на общия валутен съюз, както и източно- и централноевропейските страни като Полша и Чехия.
Великобритания беше най-значимата страната в това хлабаво обединение и излизането й от ЕС значително ще отслаби тежестта им в Брюксел, което означава, че привържениците на теорията за "все по-тесен съюз" ще печелят бъдещите политически битки.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 юни 2016 14:19

Абе тия британци дето искат в ЕС що не ни "припознаят" за Великобритания :lol: Правим една държава Великобритания-България 1878 и всичко е ток. Българите ще живеят във Великобритания, а британците ще са в ЕС :mrgreen: Само не знам какво ще правим с рептилчетата и Тиквоча :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 юни 2016 14:21

Ще излязат, ама на практика ще останат! Чак толкова прости не са, дори и Фараж не е толкова тъп, на колкото се прави! Предполагам сигналната лампа им е светнала! За по - малко от денонощие лондонското Сохо загуби стойност от порядъка на 120 милиярда паунда, а самия паунда се срина с 11% за една нощ, и удари най - ниската си стойност за последните 30 години! Лихвения проченц също се покачва според "Fitch" ...
Подробно инфо можете да видите тук http://www.independent.co.uk/news/business/news/ftse-100-eu-referendum-brexit-sterling-pound-bank-housebuilders-a7099951.html

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 24 юни 2016 14:25

HardWork написа:Ще излязат, ама на практика ще останат! Чак толкова прости не са, дори и Фараж не е толкова тъп, на колкото се прави! Предполагам сигналната лампа им е светнала! За по - малко от денонощие лондонското Сохо загуби стойност от порядъка на 120 милиярда паунда, а самия паунда се срина с 11% за една нощ, и удари най - ниската си стойност за последните 30 години! Лихвения проченц също се покачва според "Fitch" ...
Подробно инфо можете да видите тук http://www.independent.co.uk/news/business/news/ftse-100-eu-referendum-brexit-sterling-pound-bank-housebuilders-a7099951.html

Не обеснявай такива сложни неща във форума на Гонг :D Тук се говори, че Русия е най-великата страна в света ! :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”