Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 юни 2016 12:59

pampi написа:
СВОБОДЕН написа:Аз симапитзирах на Уелс. Но след като те са за напускане, ще стискам палци за Севена Ирландия. А Бейл какво ще прави в Реал Мадрид? Там е ЕС. Да ходи да рита в Кардиф. Нека се замислят и някои от Испанците, каталунците де. Такива като Пике дето са за напускане на Испания, но нямат доблест да откажат повиквателна. Защото нали аз съм голям националист, но искам да бъда и световен и европейски шампион, ама с отборчето на Каталуня няма как. И Барса няма как да е еврогранд, ако играе в едно евнтуално каталунско първенство. Нека онези фенове на Барса които се радват на спечелената купа на краля, но в следващия мамент освиркват испанския химн да се замислят върху това. Каталуня е най-богата провинция в Испания. Но дали ще има такъв стандарт като самостоятелна държава е доста съмнително. Но трябва и мозък, та да се осмислят тези факти.

С една дума ти си за това България да си беше сидяла у Османската империя, ама то акъл се иска от тия българи, а не стремеж към свобода! Аферим, чоджум, машалах1 Дръж далаверата, пък свободата и достойнството остави на тъпаците!

Що за глупост си написал тук? Кога България е искала да влезе в Османската империя. Никога! Била е завладяна от нея, забрави ли? И е съвсем естествено да иска освобождние. Освен това, не сме имали никаква полза от това завладяване тъй като сме били на много по високо ниво във всяко отношение от тях. Нашата култура е била на светлинни години пред тяхната. Амо за тези неща трябва и акъл.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2016 13:00

Captain Stottlemeyer написа:
1982 написа:Не знам какво се занимавате с някакви жалки русофилчета, като Рубланко и пумпи, доказани имбецили и кремълски ибрикчии.

Чувствам за мой човешки дълг да им влея малко знания в главиците. Например на pampi - русофил е, но подписът му на руски език е пълен с правописни грешки. То така се почва - първо правопис, после малко обща история, икономика и т.н. - докато стигнем до по-сложните политико-икономически въпроси като сегашния. Проблемът е, че на тези младежи липсва грамотност, опитват се да пишат по теми, от които бъкел не разбират, накрая виждат че затъват и в безсилието си започват да обиждат (pampi). Но с малко търпение и настойчивост всичко може да се постигне... 8-)

Не ми се сучи наляво надясно, ами разказвай как те уважиха руснаците навремето, докато работеше в министерството и как стана тъй, че след 89 от отявлен комунист, стана върл антикомунист и русофоб...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 юни 2016 13:02

СВОБОДЕН написа:
pampi написа:
СВОБОДЕН написа:Аз симапитзирах на Уелс. Но след като те са за напускане, ще стискам палци за Севена Ирландия. А Бейл какво ще прави в Реал Мадрид? Там е ЕС. Да ходи да рита в Кардиф. Нека се замислят и някои от Испанците, каталунците де. Такива като Пике дето са за напускане на Испания, но нямат доблест да откажат повиквателна. Защото нали аз съм голям националист, но искам да бъда и световен и европейски шампион, ама с отборчето на Каталуня няма как. И Барса няма как да е еврогранд, ако играе в едно евнтуално каталунско първенство. Нека онези фенове на Барса които се радват на спечелената купа на краля, но в следващия мамент освиркват испанския химн да се замислят върху това. Каталуня е най-богата провинция в Испания. Но дали ще има такъв стандарт като самостоятелна държава е доста съмнително. Но трябва и мозък, та да се осмислят тези факти.

С една дума ти си за това България да си беше сидяла у Османската империя, ама то акъл се иска от тия българи, а не стремеж към свобода! Аферим, чоджум, машалах1 Дръж далаверата, пък свободата и достойнството остави на тъпаците!

Що за глупост си написал тук? Кога България е искала да влезе в Османската империя. Никога! Била е завладяна от нея, забрави ли? И е съвсем естествено да иска освобождние. Освен това, не сме имали никаква полза от това завладяване тъй като сме били на много по високо ниво във всяко отношение от тях. Нашата култура е била на светлинни години пред тяхната. Амо за тези неща трябва и акъл.

Че кога Каталуния е искала доброволно да е част от Испания, амо? Дай сега малко акъл!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2016 13:02

CTAHKO написа:
THE G.A.M.E написа:Ако това са окончателни резултати, то излизането на Великобритания от ЕС, няма да стане бързо.
Най-вероятно ще отнеме поне 1-2 години.

Но проблемът е друг ...
Факт е, че това е сериозен удар върху ЕС.
Факт е, че ЕС ще се разклати... Другият факт е, че политически ЕС от няколко години си вкарва авто-гол, и като цяло в това си състояние, този Съюз трудно ще изкара още дълго.
Но по неприятното е, какво ни се готви за заместник на ЕС.
Мисля че всеки малко по запознат с последните глобални процеси ( и по специално преговорите по едно транс-атлантическо споразумение ) ... Е наясно, че се готви нова Организация, която обаче няма да е континентална, а ще е глобана. ;)

И аз си мисля, че щом тия бягат, значи ни се готви нещо лошо, което все още не знаем и не ни се казва 8-)

Да... Обаче е твърде вероятно Великобритания ( или каквото остане от нея, не вярвам да не са калкулирали вариантът да загубят Шотландия и С.Ирландия ) ... Да участва в създаването на новата Организация ( чиито автор ще е САЩ, в това едвали някой се съмнява ) но вече освободени от това, да са с обща позиция с ЕС, да си договорят нещата както им е угодно. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 юни 2016 13:07

Ето, че хората си казаха мнението.То по едно време ти писва да слушаш как без ЕС ще умиргаме, мани идва потопа, националистите са лоши дзверове, ксенофоби и популисти.Сега Марийчето ще покаже, че това е само началото.
Съвсем очаквано Англия най-много иска да се разкара от ЕС, защото търпи най-много негативи.Шотландия и Иралндия (и двете) какво реват толкова не ги знам, всички знаем, че без Англия няма Великобритания, а тези страни са само пълнеж.
Levski & Lazio

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 юни 2016 13:08

Пирон в ковчега на мъртвеца, йо-хо-хо и бутилка ром. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 13:09

Captain Stottlemeyer написа:Между другото, ти запозна ли се със структурата на руския износ, че онзи ден се изложи?... :roll: 8-)
П.П. И приятелски те съветвам - не пиши "факт" след всяко твое твърдение, като някои форумни олигофрени. То не се превръща в такъв. ;)

Кептън, нямаш усещане значи 8-) Кога и къде съм се изложил, точно в руския износ пък ;) Пак ли ще ме караш да провеждам наказателна акция 8-) Най-добронамерено ти препоръчах да си провериш инфото и източниците, ама ти - не 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 юни 2016 13:13

GOLEADOR написа:Интересно,ако днес във Франция се проведе допитване за излизане от ЕС резултата ще същия като във Великобритания.От това по-голямо доказателство за провала на ръководството на ЕС здраве му кажи,нали Дунаве?! ;)

А дали трябва да се правят референдуми ей така с лека ръка по такива важни въпроси? Референдум да, но засягащ вътрешните работи. Защото сега настроенията някъде са за излизане, другаде не, ама утре може да е точно обратното. Този референдум отразява моментна снимка на настроенията днес, в сегашния момент. Трябва ли да решава съдбата на много хора за десетилетия напред от моментни настроения? Да си играем на иди ми, доди ми, влез ми, излез ми, така ли? Ами то по тая логика някой може да направи референдум дали да ни обяви война.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 юни 2016 13:20

СВОБОДЕН написа:
GOLEADOR написа:Интересно,ако днес във Франция се проведе допитване за излизане от ЕС резултата ще същия като във Великобритания.От това по-голямо доказателство за провала на ръководството на ЕС здраве му кажи,нали Дунаве?! ;)

А дали трябва да се правят референдуми ей така с лека ръка по такива важни въпроси? Референдум да, но засягащ вътрешните работи. Защото сега настроенията някъде са за излизане, другаде не, ама утре може да е точно обратното. Този референдум отразява моментна снимка на настроенията днес, в сегашния момент. Трябва ли да решава съдбата на много хора за десетилетия напред от моментни настроения? Да си играем на иди ми, доди ми, влез ми, излез ми, така ли? Ами то по тая логика някой може да направи референдум дали да ни обяви война.

Ти откъде знаеш каква им е съдбата на тези хора за поколения напред? Настроенията днес, определят това, което ще е утре. Какво ще е, това няма как да го кажеш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 юни 2016 13:20

pampi написа:
СВОБОДЕН написа:
pampi написа:

Че кога Каталуния е искала доброволно да е част от Испания, амо? Дай сега малко акъл!

Трябва да ти дам акъл, ама като не прихващаш. Не съм толкова добре запознат с историята на Испания, като нашата. Не знам как Каталуня е станала част от нея. Но едва ли е било като турската работа. Културата им е близка, имената сходни, предполагам и езика. Но както и да е било, днес сме в демокрация и, ако каталунците намерят демократичен механизъм да напуснат Испания и наистина го искат, свободни са да го направят. Но това на което акцентирах е, че няма как при независима Каталуня Барса пак да е същия гранд и Пике хем да е кататлунец, хем да е световен шампион с Испания. Наясно ли си?

Върни се в “Свободна зона”