Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот greenlandia » 24 юни 2016 07:46

По последни данни 52% са гласували за излизане, ами да излизат тогава!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2016 08:07

Довиждане, няма да липсвате на никого !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 08:10

Pichichi написа:Гледайки какво е станало през ноща с EUR/USD, EUR/CHF и особенно EUR/GBP то май печелят гласувалите за излизане.
Паунда е умрял направо! Все пка може и това да е поредната игра като за последно да се поспекулира преди да излезнат резултатите че
този референдум им беше голямо оръжие на спекулантите.

Щото пък еврото цъфти връзва :lol: Британците избраха правилното решение :!: Може да им е трудно няколко години, но избраха да запазят сувернитета си 8-) ЕС е мъртъв :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 08:19

michok написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:По темата: Предполагам, че Обединеното кралство ще остане в ЕС. Напускането ще бъде лош знак, но няма да е така фатално, драги ми Станко, както ако решат да напускат германците. ;)

Те да излязат, пък ще видиш дали ще е фатално или не 8-)

Такава ли е днес "отправната точка",а другарю?!

Няма отправни точки, просто много го чувам петела 8-) Факт :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2016 08:22

CTAHKO написа:
Pichichi написа:Гледайки какво е станало през ноща с EUR/USD, EUR/CHF и особенно EUR/GBP то май печелят гласувалите за излизане.
Паунда е умрял направо! Все пка може и това да е поредната игра като за последно да се поспекулира преди да излезнат резултатите че
този референдум им беше голямо оръжие на спекулантите.

Щото пък еврото цъфти връзва :lol: Британците избраха правилното решение :!: Може да им е трудно няколко години, но избраха да запазят сувернитета си 8-) ЕС е мъртъв :!:

За ЕС не съм сигурен дали ще умре, но ти гарантирам, че Великобритания в този си вид умря ;) Шотландия е на 100 % вън, а както вървят нещата ще бъдем и свидетели на обединение между ирландците. Та, обясни ми моля те, каквито и ползи да имат британците от това решение, дали ще компенсира липсата на 40 % от територията и ?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 юни 2016 08:27

Баси, едно другарче ми звъни и вика, ставай, че сме във война и затвори телефона.
Две минути стоя, гледам стената и се чудя, да не би Русия да са е запукала с НАТО, отварям Туитър и гледам, че Британия извъртяла един шамар на интернационализма, тъй де на глобализма, а бащата на българския евроатлантизъм казал, че ако британците излязат, почвала война. :lol:
Сериозно, шокиран съм??? :shock:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2016 08:30

Пак не си разбрал нещата...Британия не е е завъртяла шамар на никой друг освен на себе си, помисли малко, защо и ще разбереш...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юни 2016 08:30

dunavfc написа:За ЕС не съм сигурен дали ще умре, но ти гарантирам, че Великобритания в този си вид умря ;) Шотландия е на 100 % вън, а както вървят нещата ще бъдем и свидетели на обединение между ирландците. Та, обясни ми моля те, каквито и ползи да имат британците от това решение, дали ще компенсира липсата на 40 % от територията и ?

Ще могат да провеждат самостоятелна политика и да приемат закони, които са в техен интерес, а не Юнкер да им казва какво да правят, а Меркел да им спуска квоти за бежанци и т.н. ;) Това лошо ли е според теб :?: Според мен - не 8-) Меркел и протежето и -люксембургския некадърник пресолиха манджата, сега ще си берат плодовете :!: Гледай сега какво става с ефекта на доминото 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2016 08:32

CTAHKO написа:
dunavfc написа:За ЕС не съм сигурен дали ще умре, но ти гарантирам, че Великобритания в този си вид умря ;) Шотландия е на 100 % вън, а както вървят нещата ще бъдем и свидетели на обединение между ирландците. Та, обясни ми моля те, каквито и ползи да имат британците от това решение, дали ще компенсира липсата на 40 % от територията и ?

Ще могат да провеждат самостоятелна политика и да приемат закони, които са в техен интерес, а не Юнкер да им казва какво да правят, а Меркел да им спуска квоти за бежанци и т.н. ;) Това лошо ли е според теб :?: Според мен - не 8-) Меркел и протежето и -люксембургския некадърник пресолиха манджата, сега ще си берат плодовете :!: Гледай сега какво става с ефекта на доминото 8-)

Едно изречение не спомена за разпадането на Великобритания :shock: За теб, изобщо не е нещо съществено, че 40 % от Великобритания ще напусне Обединеното кралство ? Великобритания беше в най-добрата възможна позиция, защото хем не беше пълноправен член на ЕС, хем си ползвате облагите, а те решиха да си направят харакири ? Да не би някой да си въобразява, че имиграцията там ще спре ? Или няма да има бежанци ?
Последна промяна от dunavfc на 24 юни 2016 08:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 юни 2016 08:32

dunavfc написа:Пак не си разбрал нещата...Британия не е е завъртяла шамар на никой друг освен на себе си, помисли малко, защо и ще разбереш...

Ами, аз изобщо не вярвах, че ще излязат, те още не са де, не се знае какво ще договарят.
Но лично за мен, това ще е началото на края за ЕС, ще повлекат крак или най-малкото ще дадат огромна увереност на евроскептиците из целия континент, датчаните вече казаха, че ако британците гласуват за напускане и те искат да се пробват.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”