Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот demy27 » 23 юни 2016 22:30

Captain Stottlemeyer написа:
demy27 написа:Ще напуснат Евросъюза и ще се присъединят към Русия, Беларус и Татарстан в Евразийския съюз. :)

"Татарстан" и "татари" е руска измишльотина. Много хора там се чувстват и искат да се наричат българи.

Той целия Евразийски съюз не е ли една пълна измишльотина? :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 юни 2016 22:34

Къде ще излизат бе? Ще си спечелят допълнителни привилегии и до там.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юни 2016 22:40

obi4am_pirin написа:А иначе нежния ни президент днес категорично заяви..."Война...излязат ли англетата да се готвим за война... :shock: "
Те тва е президент!

Няма проблем 8-) Той вече има богат опит от войната с матушка Россия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 23 юни 2016 22:43

fcb_bg написа:Къде ще излизат бе? Ще си спечелят допълнителни привилегии и до там.

Как така ! В ЕС не са ли равни всички :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 23 юни 2016 22:46

Черният козел написа:
fcb_bg написа:Къде ще излизат бе? Ще си спечелят допълнителни привилегии и до там.

Ама как да не са равни, некой ако ти каже обратното е върл рубладжия и путинов агент.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юни 2016 23:06

Черният козел написа:Дреме ми за британците !!! Капитане защо обиждаш орела ! Тук интелигенцията като теб ги изгони в странство !!!!!

И на мен не ми дреме за британците, а орела аз го съветвам бащински, понеже е момче-левскарче. :) Ако беше някой автентичен красноармеец, или от тези припознаващите, дето сега разучават "Още от дете, съм от Етрополе-е...", изобщо нямаше да го бръсна за слива... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юни 2016 23:07

fcb_bg написа:
Черният козел написа:

Ама как да не са равни, некой ако ти каже обратното е върл рубладжия и путинов агент.

Е, друго си беше в СИВ ... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 23 юни 2016 23:11

Важното е кой брои гласовете, а не действителните гласове.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 юни 2016 23:14

Ето малко информация, защо пълното равенство в ЕС не е много изгодно за нас. Давам за пример Германия, съжалявам че в момента нямам по-прясна информация, но не ми се търси :oops: :
Бюджет и финансиране
Колко средства внася и получава Германия?
Финансовите вноски на държавите членки в бюджета на ЕС се разпределят справедливо според възможностите. Колкото по-голяма е икономиката на страната, толкова повече плаща тя, и обратно. Чрез своя бюджет ЕС не се стреми да преразпределя богатството, а да се съсредоточи върху нуждите на всички европейци като цяло.
Данни за финансовите отношения на Германия с ЕС през 2013 г.:
• Общ размер на предоставените от ЕС средства — 13,056 млрд. евро
• Общ размер на предоставените от ЕС средства като процент от германския БНД — 0,47%
• Обща вноска на Германия в бюджета на ЕС — 26,125 млрд. евро
• Вноска на Германия в бюджета на ЕС като процент от нейния БНД — 0,93%

http://europa.eu/about-eu/countries/mem ... htm#goto_3

Това е положението. ;) При нас е точно обратното - годишната ни вноска е около 400 милиона евро, а предоставените от ЕС средства - 1 (един) милиард евро.... 8-)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 юни 2016 23:23

damyanov1963 написа:
Bojko Berojko написа:Боли ме фата за тия мръсни колонизатори. 4-5 века са тъпчели колонизираните народи, сега се правят на ощипани кадъни!!!

Не си съвсем прав. Ако не бяха колонизирали тези народи, щяха да живеят още като първобитните. Британците ги отвориха към Света, голяма част от тях днес живеят именно във Великобритания, или в други развити държави, благодарение пак на Великобритания. Учат в университети, работят и като специалисти, благодарение на британците.

Звучиш като някой комсомолец, обясняващ как без СССР нямало да има електрически стълбове и нз си кво в соц държавите... щото нали по останалия свят без социалистическа диктатура още нямат такива привилегии... айде стига глупости, източили са кръфта на много народи - народи, които иначе са страшно богати, но живеят като животни все още именно заради това "облагородяване"... значи като Англия подменя нечии бит, религия, култура, официален език, това е помощ, а сега арабита като правят само 1% от това, което британците са спричинили на света били инвазия и не знам си още какво...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”