metodito написа:Кой знае Петрович какво ще направи. Ще видим. Може всичко да стане. Но засега как мога да коментирам като не съм видял неговия "Левски" как ще изглежда. Някои явно вече са гледали мачовете със словенците и знаят.
[offtopic]Това сериозно ли го твърдиш? В смисъл... отпадаме от шестицата - никой нищо, падаме като тъпани за Купата - никой-нищо. Литекс ни прави за смях два пъти на Герена. Пак. И то с девет души. Прохазка на бека, но забележи! - в мачовете само с преките конкуренти. Никой-нищо*. Единствено Томислав Русев съм чувал да каже нещо напреко за Стоев.modor написа:Петрович си има и медиен комфортДокато при Стоев, медийната пропаганда течеше в пълна сила.
Обещах да не коментирам човека, но не се стърпях.
*Няма да се спра да го повтарям като латерна това! Краев с четири гола есента. Преместен на другото крило, за да може Нар да играе. Краев - пролетта - 0 гола. Роман. В мача с Лудогорец мисля, когато видя най-после грешката си и пусна Сашко да е на бека. В мача с Литекс на Герена - 2-2. Защо беше далеч от вратата? Случайно? Да бе, да. Ам взе проклетникът, че вкара гол...[/offtopic]сръбската парцуцатреньор, лъхащ на алкохол от сутринтакрушовицата
[offtopic]Продължавайте в същия дух. Браво! Вие наистина сте дечковци.
Абе я да питам. В тролската фабрика, де работите в една стая ли сте или ви позволяват да работите от вкъщи? И колко плащат. Не за мен, един приятел пита.
На бързо, че съм на работа. Може ли един от тези плюещи Любко да ми каже и да се закълне, че той лично го е видял да пие от сутринта? Може ли, или само ама не мен ми каза един на не него му казал един друг, че негов познат го е видял.
Както и да е Стоев след изгубената купа сякаш му се изгуби желанието за работа при нас. А за купата вината си е само негова. Но това е много дъвкана тема. Само да напомня със Стоев не спечелихме нищо, Любко има една титла. Вярно сърбина са го изгонили от Африка, ама Стоев го изгониха от шампионски отбор, защо ли?
Любко е само за малко, това е ясно, но с всичка сила му стискам палци за успех. ВСЕ ПАК Е НАЧЕЛО НА ЛЕВСКИ, не на Куртово Кунаре.
САМО ЛЕВСКИ
/между другото синчец, много ми падна в очите с това, че щял да пребива тука разни драскачи, до там ли стигнахме да се бием помежду си