Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Alexx написа:
veni__85 написа:Имам въпрос относно разпределението на двойките за осминафинал:
25 юни 2016 г.,
Уелс – Трети А/C/D
Хърватска – Трети B/E/F
Франция – Трети C/D/E
Германия – Трети A/B/F
Пrедрполагаме хипотетично , че напред продължат: Словакия(В), С.Ирландия(С),Ирландия (Е) и Турция(D).
На пръв поглед е очевидно,че Германия играе с Словакия, от оставащите отбори единствения вариант за Хърватска е С.Ирландия, въпроса ми е, как ще решават последните две двойки кой с кой да играе, като и двата отбора могат да играят с другите два.
Написах този пример , но пробвах още два варианта на продължаващи отбори и винаги се стига до такъв резултат.
veni__85 написа:Имам въпрос относно разпределението на двойките за осминафинал:
Уелс – Трети А/C/D
Хърватска – Трети B/E/F
Франция – Трети C/D/E
Германия – Трети A/B/F
Пrедрполагаме хипотетично , че напред продължат: Словакия(В), С.Ирландия(С),Ирландия (Е) и Турция(D).
На пръв поглед е очевидно,че Германия играе с Словакия, от оставащите отбори единствения вариант за Хърватска е С.Ирландия, въпроса ми е, как ще решават последните две двойки кой с кой да играе, като и двата отбора могат да играят с другите два.
Написах този пример , но пробвах още два варианта на продължаващи отбори и винаги се стига до такъв резултат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта