ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 22 юни 2016 13:08

suni написа: Черепа не даде 900 х. лв. за Армията и сега няма стадион,

Това кой ти го каза?Дърпатов.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 юни 2016 13:09

Долно уйно написа:Изпълком ли ще има след два дена?

Изпълком нямало да има в петък. Що тъй? Някой да не се е стреснАл, че в бързината може да "настъпи котето"? :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 юни 2016 13:13

HekakaB написа:

Този Дърпатов е уникален галош, да обижда Петър Жеков, само защото има мнение различно от неговото е крайно идиотско и уродско, а още по-зловещо тъпо е, че има хора, които му подражават и радват на написаното.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 юни 2016 13:17

Долно уйно написа:
HekakaB написа:

Този Дърпатов е уникален галош, да обижда Петър Жеков, само защото има мнение различно от неговото е крайно идиотско и уродско, а още по-зловещо тъпо е, че има хора, които му подражават и радват на написаното.

Няма страшно ще го лекуват пак като се весне покрай Армията, ако бъде приет оздравителен план.Може да не мине тънко само с някой избит зъб.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 22 юни 2016 13:18

Дърпатков е страшна мишка и подлезурко, който в момента се вживява като някакъв лидер. Ама много му знае устата и скоро и последните зъби ще изпадат. А иначе хибрида ми мирише на мощен обрат и припознавачи скоро ще се чудите къде да се криете.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 22 юни 2016 13:19

russia написа:
sizif написа:
Маги Стралска написа:няма да споря повече за марките..... пък и за мен няма значение ГГ дали ше купи марката или не.... защото сърцето ми е червено.... а оранжевото не е червено.... и никога няма да е..... и това трябва редовно да се напомня на феновете на Литекс (Етрополе).... :)

Отбора си е същия.Фирмата е друга.Лошото е,че много хора се подвеждат по мантрите и лъжите на 5 псевдо армейци и многобройните подуенски фенове им пригласят а рупор на цялата какафония се дирижира от дебелашките медии на собственика на вечно вторите шопара от дпс.Вашето мнение си е ваше но ЦСКА си съществува и ще има подкрепата на феновете си.

Кой отбор е същия, бе? Кой отбор? Къде е отбора? Къде е Демона, къде е Кикарин, къде е Хазуров, къде са останалите? Арсеньовци и Диоговци...това ли е "същият" отбор? На баба ви шортите...същия отбор бил, ама друга фирма... :oops: Извратеняци!

Я по спокойно.Днес беше делото на нашите момчета за бфс.Нямам нерви да се занимавам с такива като теб.Отивай при черепа.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 юни 2016 13:20

sizif написа:
Маги Стралска написа:
sizif написа:Тоя ферман не съм го чел.

явно четенето не ти е присъщо....

Глупости.В моята група всички са умни и интелигентни и с високи доходи.Това не пречи да сме ултраси.

хи хи..... повярвах ти от първия път.... :)

Аз не искам да ми вярваш.Ходя си на мачове и това е.Такива като теб които не живеят в България въобще не ме интересуват.Имах друго отношение към теб и не се заяждам и не те обиждам но явно съм бъркал.

не съм искала да те обидя..... извинявай....

пп.... ако ЦСКА не бъде оздравен.... нищо не може да го замени.... ще си ходя на мачовете на Байерн.... както и досега.... но ЦСКА е детската ми любов.... и нищо няма да го измести от сърцето ми.....
Последна промяна от Маги Стралска на 22 юни 2016 13:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 юни 2016 13:21

Кой ще внесе оздравителен план и кога??? :?
КОЙ ??? :?
Айде оздравителите, остават два дена... :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 22 юни 2016 13:22

Предлагането на оздравителен план, което явно изчакват от БФС, няма да внесе никаква яснота относно бъдещето на старото дружество.
Дори такъв да бъде предложен, не е ясно дали ще бъде приет от кредиторите. А най-рано такъв може да бъде приет на 20 юли, за когато е насрочено събрание на кредиторите. Чрез старото търговско дружество не може да се развива спортна дейност поне през следващата година поради ред причини, изброявани много кратно (санкции, липса на инфраструктура, липса на играчи, липса на средства и многомилионни дългове). Заради това смятам, че отлагането на БФС е проява на страх пред фактори, които желаят злото на ЦСКА и са крайно недоволни, че клубът ще участва в Първа лига през новия сезон със силен отбор и финасова стабилност. Те самите не знаят какво ще се случи и са също жертва на бруталната пропагандна война на левскари, недоброжелатели и медии като 7 дни спорт, които не спряха да бълват лъжи, уплашени от случващото се. Реално обаче никой не е изявил желание да оздравява и оздравителен план не е представен. Такъв може да бъде представен само от недоброжелател, който иска да внася раздори сред армейската публика, тъй като оздравяването на това прогнило дружество е финансово неизгодно. Единствено ГГ обеща да представи план, но заради тънкообидните фенове, а не защото някога е имал сериозно намерение да спасява старото търговско дружество.

С две думи - ситуацията около старото търговско дружество няма да се промени след една или две седмици, което прави отлагането на БФС абсолютно ненужно. Така или иначе на дружеството на ГГ не може да бъде отказано участие в Първа лига. Какво си мислят и какво кроят в изпълкома, може само да гадаем.
Последна промяна от Altarf на 22 юни 2016 13:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 юни 2016 13:24

Чакаме 500 ейро от санитарката у Немачко, Бекали и той може да слоласа до 1000,.. кой друг???
Айде давайте да оздравяваме, че останаха само два дни. :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”