Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Popokatepetal » 22 юни 2016 00:31

Вечните наглеци в поредните си жалки опити да пренапишат и изопачат историята ни, с цел да оправдаят поредната си долнопробна постъпка с припознаването. Не се и съмнявам, че духовния им баща ГА се е ровил седмици наред в разни документи, с едничката надежда да намери някаква сламчица, за която армейското воинство да се хване и да каже "аха, виждате ли говеда, и вие сте същите". Сега бъдете сигурни, че тоя виц за кучето и как сме били и ние някакъв "уруд" ще се повтаря нон стоп, докато и най-малкия припознавач не го приеме за истина. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 юни 2016 01:04

Оставете кучета, песове, чавдарчета, жужета и т.н., ами кажете к'во става със селекцията, че пак сте в цайтнот ;)
Че додат скиорите и нема ви бавят много ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 юни 2016 01:10

Ти си гледай припознаването и не си тикай гагата, където не ти е работа. Или ако си толкова загрижен, дай 5-6м евра на Жужо и чакай селекция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 юни 2016 08:53

Много са нагли феновете на оранжада "Чавдарче" :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юни 2016 09:10

bilyaletdinov написа:Къде изчезна темата за Обединения отбор :lol: :lol: :lol:

Някой я е припознал с тази тема :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 22 юни 2016 10:35

milen.hristov написа:
OGI1914RZ написа:
Serafim написа:
OGI1914RZ написа:Аве ние сме.... непоправими песимисти,вечно критични и мрънкащи,май а? Ако имаше вариант сами да определяме кой да ни бъде президент на клуба,кой да ни бъде спортно технически,кой да е треньор,никога нямаше да стигнем до единомислие и няма фигура,няма лице което да не сме оплюли.Един ако предложи и каже добра дума за някого,трима ще писнат и ще очернят потенциалния кандидат.Голям страх,огромна обезвереност спрямо отбора.Какви Левскари сме щом сме се предали предварително срещу отбор като Марибор?Изискваме от играчите нещо което ние като фенове нямаме. Хъс,борбеност,непреклоност...дори и спортна злоба.В нито един от коментарите след жребия не видях някой от тези изброените... Представете си(което не е изключено)че играчите четат вашите мнения,Ние сме се предали без битка,Ние не им вярваме,Ние не очакваме,как да бъдеш фигура,когато те смятат за пълнеж?Кога ще дойде време,преди да мразим и да плюем,да подкрепяме и обичаме?Ниското самочувствие и вечните нападки ни размазват...Отвън ни гледат и ни се смеят!"Човек каквото сам си направи....никой друг не може да му го направи!" ОБИЧАЙТЕ И ПОДКРЕПЯЙТЕ ЛЕВСКИ БЕЗРЕЗЕРВНО!САМО ЛЕВСКИ!

Ами липсва едно нещо, което да дава повод за оптимизъм на феновете и от там да се усеща на терена - професионализъм! Ясно ли е Люпко с какви играчи ще играе? Карнер махна ли се или не? Лукин 6 месеца ли ще отсъства или по-малко? Дидо Иванов ще може ли да играе сега с Марибор и на старта, като партньор на големия Сашко? На бека имаме ли алтернатива на малкия Сашко? Или Минев ще е централен, а Ташев/Орачев бек? Менголо маха ли се последно или не? Люпко търси защитник, бек и халф, до колкото разбрах.

Мачовете идат, отбора си дърпа макарите по некви лагери, като не са в пълен състав, заради нелепи контузии. Тоя Деса две седмици ще тренира и после хоп - мачове в ЕКТ. По белия свят гледат възможно най-бързо да приключат със селекцията, за да имат време да изиграят няколко контроли, да са в добра кондиция.

Така е!Прав си.Аз не мога,ти можеш ли да се откажеш от Левски и да заобичаш някой отбор от "белия свят"?Ако и ти като мен не можеш,вярвай ми,не помагаме на любимия отбор,като го нападаме за това че няма финансите на Разград или белия свят.Професионализъм,класа,селекция...струва пари.Подкрепата,обичта,вярата,мотивацията... са безплатни и Ние като фенове сме длъжни да ги дадем.От двадесет дни имаме нов спортно технически щаб,какъв сигнал получават от нас тези хора,ако предположим че следят дебатите ни тук във форума?Пелето бил прост,Жужо бил комисионер,Любко бил дърт алкохолик.... това е отношението ни към клубът! Когато обичаш нещо или някого,го приемаш с кусурите и въпреки тях пак обичаш.Да обичаме Левски повече,да надъхаме новото спортно техническо ръководство,да вдъхнем самоувереност и самочувствие на играчите.....това е нашата задача.Не мислите ли?

И този и миналият ти коментар са прекрасни, НО освен това което си написал не трябва да си затваряме очите като виждаме, че се прави грешка, трябва да ги го кажем в очите веднага. Ето днес се пише в Гонг за някакъв от румънски отбор, ще ме извиняваш но отборът ни е пълен с подобни анонимници, още не сме се отървали от тях за да взимаме нови, дано не съм бил прав но май се работи по гонзовият списък.

Харесва ми да дебатирам тук с хора които милеят,страдат и се радват с Левски.Приемам твоята позиция,обаче и аз имам НО... не смятам за правилно,без да сме видели даден играч какво може да донесе на Левски,да го определяме като анонимник,бездарник и тнт. Честно казано и аз не съм впечатлен от видеата с "най добрите" моменти на Зубир!Ако това са му най добрите моменти...лошо.Можем обаче само да гадаем как ще му тръгне играта при нас.Сигурен съм че едно топло посрещане,едно надъхване от страна на феновете,би му подсигурило по добър шанс да успее да покаже качества.Нищо не гарантира че привличането на доказан играч с визитка,задължително ще се впише,ще вдигне нивото и ще блести.Няма да се откажа от мнението си че не успяваме да извлечем максимума,да мотивираме играчите да се раздават за Левски.Дори в момента имаме не лоши индивидуалности.Иска ми се Любко да не е загубил от ентусиазма си да гради играчи както на времето,няма да забравя как привлече Йордан Терзиев от "В" група заради няколко компонента от играта,които е забелязал в Терзиев и каза: "До две години ще го направя новия Неманя Видич." е...нямаше две години време...но това е метода на работа.Ако не развиваме качествата на играчите,ако не ги мотивираме,било от трибуните или в съблекалнята,само завършени играчи да вземаме пак сме обречени на разочарование! Справка: Лестър и другите клубове в Премиър Лиг.Без звезди с работа и ентусиазъм!САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юни 2016 10:52

Да не кажете после, че от много време не сте чували "We are the champions" на "Герена" . Заповядайте утре на концерта на Queen :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юни 2016 11:29

modor написа:Да не кажете после, че от много време не сте чували "We are the champions" на "Герена" . Заповядайте утре на концерта на Queen :lol: :lol: :lol:

ни моа да ни тъ лайкна :)
Само истинските Левскари можем по подобен начин да гледаме реално на нешата в клуба ни!!!
Апропо, някой да знае кога ще пускат картите за новия сезон и цени нещо?
Само Левски
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 юни 2016 15:21

tmanolov написа:Апропо, някой да знае кога ще пускат картите за новия сезон и цени нещо?
Само Левски

В началото на юли.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 юни 2016 15:27

Като стане ясен броя на отборите и формата в новата лига :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”