Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 21 юни 2016 18:32

Ето ти я и средната заплата в Китай по градове, в долари ;) Какво стана бе, комсомолци :lol: Евем ви и набедените бизнесмени :lol: Чакаме си китайските купички с ориз :lol:

Изображение

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 21 юни 2016 20:31

sofiqneca77 написа:
fcb_bg написа:
Uncle_Sam написа:НСР воден от Путин направиха първия си опит за премахването на Човекът, който иска да ги спре и да увеличи благосъстоятието на човечеството - Тръмп. Днес му изпратиха послание, а утре?

Да бе, след като им утрепа 2 президента през миналия и по-миналия век, сега е взел на мушка кандидат.

Освен това има президенти на САЩ, които са избрани с измама! Такъв е случаят с Хари Труман , който изобщо бе е бил харесван от американския народ и е нямал никакъв шанс да спечели изборите пред неговият конкурент Хенри Уолъс, който е бил против войните на САЩ и е бил за леви идеи - работниците да получават справедливо заплащане , обикновения човек да има социални придобивки и т.н. и е бил харесван от американския народ!
През април 1945 г. Хенри Уолъс и Хари Труман са в изборна надпревара за президен на САЩ! Всички са очквали Хенри Уолъс да е новият президент на САЩ , който е бил харесван от народа!
Но богати престъпни и влиятлни фамилии като Рокфелер, Ротшилд и др. , които не им е удобен Уолъс , защото той е за САЩ да си гледат собственият двор и да не се месят в чужди работи, както и със социалните си идеи правят всичко възможно да спечели Труман , дори и с фалшификации на иозборите - защото е бил удобен на тези мафиотски фамилии!
И изборите през 1945 г. в САЩ се фалшифицират!И Труман става президент измама!
Ако изборите в САЩ са били наистина демократични и честни и Уолъс е бил спечелил, нямаше да се пуснат двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки!
Който се интересува повече за фашифицираните избори в САЩ за вицепрезидент през 1944г. и за президент през 1945г. може да гледа филмът на Оливър Стоун "Неразказаната история на САЩ"! В него има доста интерена информация за тъмните страни в политиката на САЩ!

Това като Русия европейски шампион и Дюзба голмайстор на европейското!!!
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2016 00:33

Live on less than $1.25 a day 11.8% (157 million)
Live on less than $2 a day 27.2% (362 million)
Live on less than $2.5 a day 36.5% (486 million)

:lol: :lol: :lol:

Иначе темата винаги ми напомня за това писъмце от щастливите китайци :lol:

Американка откри шокиращо писмо от китайски работник

Докато разопаковала украси за Хелоуин, купени миналата година, Джули Кийт се натъкнала в опаковката на писмо, написано от китайски работник и сложено в стоката с надежда да бъде предадено на Организацията за защита на човешките права. Писмото е написано на английски и започва така: „Господине, ако си купувате този продукт, моля бъдете така добър да препратите това писмо до Организацията за защита на човешките права. Хиляди хора, които са преследвани от Комунистическата партия ще бъдат благодарни и ще ви помнят вечно.” „Много съжалявам, че писмото е стояло една година без да отворя опаковката,” казва Джули. В писмото човекът пише „Хората, които работят в тази фабрика, работят по 15 часа на ден без почивен ден. Ако не работят ще бъдат измъчвани и ругани. Заплащането е почти никакво – 10 юана за месец.” (това е около 1.61 долара на месец – бел. ред.) Жената публикувала писмото във Facebook. Тя на няколко пъти се опитала да се свърже с организацията Amnesty International, но не успявала. Тогава тя помолила журналистите за помощ. В момента от организацията Human Rights Watch разследват автентичността на писмото, за което се предполага, че идва от точно определен трудов лагер в Китай. Джули Кийт казва, че вече се опитва да не пазарува неща, произведени в Китай, но това се е оказало невъзможно, тъй като, по думите й, 90% от нещата в магазина са произведени там.

http://profit.bg/uploads/userfiles/images/note.jpg
[/img]

http://profit.bg/news/Amerikanka-otkri- ... 00536.html

Да прима ли, че си доброволец за такава работа?
тЪ вместо ти да ме пращаш да питам някаква жмичка колко заплата дава, вземи виж едни други жмички колко получават :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 22 юни 2016 03:45

Станко, от Китай ти пиша. Вече две години съм тук. Не си виждал такава бедност. Статистиката подкрепя твърдението ми. Нямам какво да добавя.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2016 06:48

ndrangheta написа:Станко, от Китай ти пиша. Вече две години съм тук. Не си виждал такава бедност. Статистиката подкрепя твърдението ми. Нямам какво да добавя.

Абе ти си гаден Соросоид, агент на ЦРУ и Мосад и евро ченге! Затова така хулиш жмичките и техния развит "комунизъм" дето прилича повече на фашистка политика спрямо презрените слоеве :lol: :lol: :lol:
Ей сега ще те почнат :lol:

--
Доколкото си спомням ти принципно беше ляв, нали? Извън майтапите със станко, как попадна в чайна и промениха ли се представите ти за това което очакваше да видиш и това което видя в действителност?

Аре лека нощ от мен, че съмна :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 22 юни 2016 07:54

Попаднах в Чайна с трудов договор, работна виза и самолетен билет. Работя по специалността си за частна фирма. (То е ясно, че за да си крупен частник трябва да имаш комунистическо потекло, но аз не се бутам между шамарите и не задавам въпроси, отделно не говоря езика което може би е плюс)
От една страна е вярно, че Китай се намира в състояние на икономически възход и всеки ден някакъв солиден брой хора се измъква от бедността (такава концентрация на чисто нови луксозни западни коли не съм виждал никъде). От друга страна, бруталната бедност продължава да бъде навсякъде пред очите ми. Отделно Китай има тежки проблеми (най-вече екологични и демографски), а във военно отношение все още са джуджета.

За екологичните и демографските проблеми са виновни комунистите и никой друг. Тъпите им теории доведоха до това.

P.S. Харесвам Чомски повече от Айн Ранд, но не бих се определил като ляв. От време на време се улавям, че съм съгласен с Милтън Фридман почти на 100%. Не знам това какъв ме прави. Традиционното делене ляво/дясно доста се разми.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

sofiqneca77
Контакти:

Мнениеот sofiqneca77 » 22 юни 2016 12:00

Uncle_Sam написа:Това като Русия европейски шампион и Дюзба голмайстор на европейското!!!

Не не е! Хари Труман е президент избран с измама! Както казах , който се интересува повече по този въпрос може да гледа филма на Оливър Стоун "Неразказаната история на САЩ"!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 юни 2016 12:37

Вай, вай, вай, турчалята правят ислямски туризъм ориентиран към арабския таргет , шото руснаците и немците малко ги немало - масите в хотелите отделно за жени и мъже, плажовете също и т.н.

Вай, вай, вай...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 юни 2016 13:13

Вай, вай, чок проблем, ама не за нас.Да се спасяват.
Смятам да се възползвам, от харните цени на ТА, които са пуснали за почивки сега. 8-) Едно моренце в края на август на харна цена не е за изпускане.Ще си пия ефеса и ще свиркам с уста :lol:
Явно проблема е доста голям при хотелиерите им, почивки които се предлагаха на уж ранно записване феврурари и са уж евтини сега с от 300 до към 500 кинта надолу.Голям рев е по форумите срещу ТА. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 юни 2016 13:32

ivan56 написа:Вай, вай, чок проблем, ама не за нас.Да се спасяват.
Смятам да се възползвам, от харните цени на ТА, които са пуснали за почивки сега. 8-) Едно моренце в края на август на харна цена не е за изпускане.Ще си пия ефеса и ще свиркам с уста :lol:
Явно проблема е доста голям при хотелиерите им, почивки които се предлагаха на уж ранно записване феврурари и са уж евтини сега с от 300 до към 500 кинта надолу.Голям рев е по форумите срещу ТА. :lol:

Отивай, отивай, че след 2-3г не се знае. Както имат мерак да налазват Св. София с ислямски проповеди... Та не се знае. Добре, че византийците се опъват, наште тактично мълчат и ако чакаме хубуто Наде да се разциври, мале, мале...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”