ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот maxi1914 » 21 юни 2016 23:14

ugly bug написа:
skabrin написа:
angelco77 написа:
skabrin написа:
angelco77 написа:
Маги Стралска написа:ако Грейт Уол купи марката Мерцедес-Бенц.... ти ше си джиткаш ли с китайски мерджан.... или ше минеш на БМВ примерно?.....

пп.... иначе съм съглсна с твърдението.... че търговската марка идентифицира продукта.... но някакси не мога да прглътна Литекс(Етрополе) да се нарича ЦСКА....

Много точно написано,Маги. ;) И бих добавил-то няма да е баш китайски мерджан,ама горчивия привкус остава. :lol:

Старата ми кола беше Волво 2008 г. Някой от вас двамата може ли да ми каже какво съм карал съвсем до скоро? Волво или китайски автомобил (в момента марката е собственост на китайската Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd). Та питането ми е, ако една фирма придобие една марка заедно със фабриката й (стадиона й) и целия й персонал (отбор), какво ще карам (гледам) ако съм почитател на дадената марка?!?!??

Какво си карал ли? :lol: Ми шведско купе,с френски двигател,начело с китайски собственик. :lol:
Ако Чавдар-Литекс придобие носителя на купата за 2016 ЦСКА като клуб,придобива и пасивите(за активите е ясно)около 20 милки,които трее се плащат. ;)

За момента Чавдар не е придобил нищо освен Литекс, а какво ще стане в близко бъдеще аз нямам идея. Коментара ми беше насочен към китайския "мерджан". ;) Много хора заемат крайни позиции и може да съжаляват за тях след няколко дни... А и дълг се купува под номинал, та може и "милките" да са по-малко.

Айде де!
Дай Боже!
Аз съм казвал, че към държавата съм донякъде съгласен да се плати защото никой не може да ме убеди, че и тя няма вина за сегашното положение! Ама за другите кърлежи съм категорично против!

Я дай по-точно тия кърлежи , че Милко управлява и си иска парите . Та сега ЦСКА-р ли е или кърлеж ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 21 юни 2016 23:16

sin4ec написа:
Red_Neck написа:Дооообре ....... ;)
Утре на трезва глава да те водя до музея да барнеш купата? ...... Ей така, за кадем ...... ;)

Добре-зле, не знам кой с ква глава е, аз седя с малкия и анализираме мача му от онзи ден. А в 7.00 трябва да съм на изходна позиция. С тая купа имам доста снимки, че и с моята даже. Не ни е интересно...

Ти верно не си някой хлапак а си на достолепна възраст, щом имаш снимки с вашата купа!
Снимката черно-бяла ли е ? :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 юни 2016 23:20

sin4ec написа:
Red_Neck написа:Дооообре ....... ;)
Утре на трезва глава да те водя до музея да барнеш купата? ...... Ей така, за кадем ...... ;)

Добре-зле, не знам кой с ква глава е, аз седя с малкия и анализираме мача му от онзи ден. А в 7.00 трябва да съм на изходна позиция. С тая купа имам доста снимки, че и с моята даже. Не ни е интересно...

Дай негатива да си поръчаме по едно фото, ......че за вашата купа само сме чели ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 21 юни 2016 23:21

maxi1914 написа:Я дай по-точно тия кърлежи , че Милко управлява и си иска парите . Та сега ЦСКА-р ли е или кърлеж ?

Милко е "препарата" с който ще се "уморят" кърлежите! 8-)

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 21 юни 2016 23:28

ugly bug написа:
maxi1914 написа:Я дай по-точно тия кърлежи , че Милко управлява и си иска парите . Та сега ЦСКА-р ли е или кърлеж ?

Мдаа правилно има много кърлежи в Люляците :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 21 юни 2016 23:35

maxi1914 написа:
ugly bug написа:

Мдаа правилно има много кърлежи в Люляците :mrgreen:

Това "Люляците", някоя местност в Подуене ли е ? :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 23:36

Tommi написа:Някои хора дори отбелязаха, че са юристи (сигурно за по-голяма тежест на мненията им :lol: ), ама явно са изпуснали първата лекция по търговско право, когато са им обяснявали какво е търговец (търговско дружество), марка, фирма и каква е разликата между тях. :)

Много "йористи" размазахме тук, бат`Томи ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 23:39

sin4ec написа:
ugly bug написа:Айде, айде....
Ти ще си първия който след КЗЛ ще викнеш "бий чорбата"! 8-)

Мда. Умряла работа тая, заеви. Не става-тръпка няма. Литекс не е чорбата. Стоикас Стоилас и ГГ не са чорбата. Още есенес тренерчето на Литекс каза, че Литекс ще стават ЦСКА. Регенкампф ли, къф беше там. Умните хора запомниха този факт. Умните хора отбелязаха, че Литекс излезе на Герена не да играе, а да не завърши мача. Много неща смърдящи има в схемата, но не си струва тук.

6-и август 2015-а година

http://www.sportal.bg/news.php?news=560519

"Целта пред Литекс е да спечели титлата в "А" група и да играе в груповата фаза на Лига Европа. Отборът е добър, разполага с качествени футболисти и смятам, че заедно можем да постигнем тази цел. Проектът в Ловеч е много сериозен и тъкмо това повлия на решението ми да приема предложението и да се завърна в града. Собственикът е купил и ЦСКА, който бе изхвърлен във "В" група. Когато се завърне в елита, най-вероятно Литекс ще се премести в София и ще се вложат още повече пари в общия проект", завърши Реге, който игра под наем край Покрития мост през сезон 1998/1999.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 21 юни 2016 23:41

sin4ec написа:
Red_Neck написа:Гледам си вдигнал въздуха ..... ;)
Ние сме спокойни, нещата се нареждат, селекцията е готова ..... чакаме стари клиенти-абонати ;)

Аз да съм вдигнал въздуха? Глупости. Днеска баш ми станаха едни неща и ще има лев :) . Не знам кои сте вие, но и Литекс, и ЦСКА са с отрицателен баланс спрямо Левски и това за абонатите не върви никак. Щом говориш за селекция, си от оранжевите. Забрави-никога никой в БГ няма да признае Офчер( Етрополе) за ЦСКА. Винаги ще сте Литекс и от село. След две поредни шампионатни загуби ще ви е нужен реванш. Но ще изчакате известно време-ще играете в Б група...

Виж сега,едно време и Подуяне е било село до София-сега е Левски от Подуяне....След некоя друга година и Етрополе ще доближи София,та ЦСКА от Етрополе,също няма да е проблем. :) А кого ще припознае (ако иска)публиката на ЦСКА,си е проблем само и единствено на публиката на ЦСКА....

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 21 юни 2016 23:51

1982 написа:
Tommi написа:Някои хора дори отбелязаха, че са юристи (сигурно за по-голяма тежест на мненията им :lol: ), ама явно са изпуснали първата лекция по търговско право, когато са им обяснявали какво е търговец (търговско дружество), марка, фирма и каква е разликата между тях. :)

Много "йористи" размазахме тук, бат`Томи ......

То вече ме е срам да кажа :lol:

Върни се в “Архив”