ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
golemia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот golemia » 21 юни 2016 17:43

Долно уйно написа:
CSKA Sofia 1948 написа:
Долно уйно написа:Днес едно кабрио е споделило, че цесека на 99% ще играе в Б група, което си е и нормално, те Литекс за нея си имат лиценз.

Ми супер, щом ЦСКА ще играе в "Б" група. ;)

Ми не, в Б група ще играе цесека с още едно име, вие ще си го изберете, вероятно ще е цесека-Литекс, ще видим, може пък сериозно да греша, а и кой е казал, че Литекс няма право да играе в Б група?

Там е работата че май няма и онея в БФС се чудят къв да го измъдрят.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 21 юни 2016 17:47

Хан Крум написа:
vaskonti написа:Литекс не просто има право, ами и е длъжен да играе в Б група,, просто защото се води изпаднал отбор.

Цитирай текст на регламентиращ документ който приравнява наказан с изпаднал отбор .
Литекс няма как да играе в Б група , след като нито Литекс , нито Б група съществуват в момента . Литекс беше купен и преобразуван а Б група разформирована . 8-)

Това дето го ръсиш се случи на 2.06-за преобразуването.И как на 17.06 Литекс играе пък е закрит?
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 юни 2016 17:48

Хан Крум написа:
vaskonti написа:Литекс не просто има право, ами и е длъжен да играе в Б група,, просто защото се води изпаднал отбор.

Цитирай текст на регламентиращ документ който приравнява наказан с изпаднал отбор .
Литекс няма как да играе в Б група , след като нито Литекс , нито Б група съществуват в момента . Литекс беше купен и преобразуван а Б група разформирована . 8-)

Да те питам и теб - ако тоя мач с Левски беше предпоследен в шампионата - сега, на пролет, какво щеше да е наказанието на Литекс - един кръг в Б група? А ако беше в последния кръг, тогава какво щеше да е наказанието? Самият акт на анулиране на досегашните резултати на отбора е точно с тази цел - отпадане за следващия сезон. То иначе на теория може Литекс хем да стане шампион в А група, хем 2-3 кръга преди края да е "наказан" да играе в Б група. Къде тук е наказанието?
Освен това, всички наказания си вървят с лиценза. Който ползва този лиценз, той си носи и последствията от това. Литекс не е разформирован и закрит, просто си сменя името и седалището. Лиценза си е поименен и е на негово име и толкоз.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 юни 2016 17:50

Ще бъде твърде любопитно ЦСКА-София и ЦСКА да играят в ЮЗ В група. Малии!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 юни 2016 17:51

Хан Крум написа: Цитирай текст на регламентиращ документ който приравнява наказан с изпаднал отбор .

Колкото и да се сомоубеждаваш юридически в БФС е ЕИК-то на Литекс, а то има наказание, така че приеми фактите.
Кога е бил изпълкома, че да разформирова групите?
Лицензирането няма нищо общо с наредбите за първенства и турнири.

Когато имаш наказание няма абсолютно никакво значение, какви са събитията, ти просто имаш наказание и го изтърпяваш.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 21 юни 2016 17:55

vaskonti написа:
Хан Крум написа:

Да те питам и теб - ако тоя мач с Левски беше предпоследен в шампионата - сега, на пролет, какво щеше да е наказанието на Литекс - един кръг в Б група? А ако беше в последния кръг, тогава какво щеше да е наказанието? Самият акт на анулиране на досегашните резултати на отбора е точно с тази цел - отпадане за следващия сезон. То иначе на теория може Литекс хем да стане шампион в А група, хем 2-3 кръга преди края да е "наказан" да играе в Б група. Къде тук е наказанието?
Освен това, всички наказания си вървят с лиценза. Който ползва този лиценз, той си носи и последствията от това. Литекс не е разформирован и закрит, просто си сменя името и седалището. Лиценза си е поименен и е на негово име и толкоз.

Е да ама подавайки заявка за Първа лига като ЦСКА лиценз за Б вече няма!Стана тя..Ако не ги одобрят ще са си пак Литекс и айде у Втора лига.Нема такъв филм.Литекс се преименува и вече ще участва така...ако го признаят.Чудното е ДЮШ що продължава като Литекс???
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 17:58

http://www.bfunion.bg/media/upload/new3/files/Naredba_Parvenstva_Turniri_2015-2016.pdf

(7) Отбор, санкциониран с изваждане от състава на "А" ФГ в хода на първенството, се счита за изпаднал и през следващия сезон се състезава в "Б" ФГ, ако получи лиценз за нея
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 21 юни 2016 17:59

Аз искам само да попитам, сега Тео от кой отбор ще е ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2016 18:01

golemia написа:
Долно уйно написа:
CSKA Sofia 1948 написа:
Долно уйно написа:Днес едно кабрио е споделило, че цесека на 99% ще играе в Б група, което си е и нормално, те Литекс за нея си имат лиценз.

Ми супер, щом ЦСКА ще играе в "Б" група. ;)

Ми не, в Б група ще играе цесека с още едно име, вие ще си го изберете, вероятно ще е цесека-Литекс, ще видим, може пък сериозно да греша, а и кой е казал, че Литекс няма право да играе в Б група?

Там е работата че май няма и онея в БФС се чудят къв да го измъдрят.

Няма и за Б група, разбира се, клуб, който си промени правната форма, губи професионален лиценз и 3 години няма право на такъв.

А смяната на име и адрес/седалище, е точно промяна в правната форма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2016 18:06

1982 написа:http://www.bfunion.bg/media/upload/new3/files/Naredba_Parvenstva_Turniri_2015-2016.pdf

(7) Отбор, санкциониран с изваждане от състава на "А" ФГ в хода на първенството, се счита за изпаднал и през следващия сезон се състезава в "Б" ФГ, ако получи лиценз за нея

Колега, понеже преди ден-два имах няколко въпроси към теб, на които ти ми отговори разбира се (с оглед твоето виждане на нещата), според мен е редно и аз да отговоря.Писах, че не съм нито за Ганчев, нито за Божков (ново дружество в А окръжна - Не, мерси)

Днес чета следното: http://www.sportal.bg/news.php?news=610264

Ако ЦСКА на Ганчев закупи/придобие търговската марка: ЦСКА, то аз ще подкрепя това (не че е важно) Но. историята на ЦСКА, купите, живота на ЦСКА - това е марката ЦСКА. (което е много по-различно от терията на някой колеги, че видиш ли те са от СК ЦСКА). Марката е това, което дава идентичност.

И позицията ми е: Ако Ганчев не закупи търговската марка ЦСКА, ситуацията се променя на 180

Върни се в “Архив”