Съвет за климатик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shumkar_44
- Контакти:
Re: Съвет за климатик
Никога не съм разбирал защо толкова люде дават грешни пари за тези японски смукачи на ток. Това охлаждане по изкуствен начин е изключително вредно за развитието на нормалните физиологически процеси в огранизъма, да не говорим, че вреди и на яйчниците при жените. Познавам поне три госпожи, които се превърнаха в мумии отдолу, след като работеха по девет часа в офиса на известна видинска фирма. Е, струва ли си!? Толкова ли е трудно да се охлаждате със студена вода, както е отредила природата? Софиянци, душове и корита нямате ли, не са ли открили менеца по вашия край? Защо давате на роботи да ви духат!?
Толстолоб, на теб съм роб.
Като спиш до горещи мацки никакъв климатик не помага 

moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
shumkar_44 написа:Никога не съм разбирал защо толкова люде дават грешни пари за тези японски смукачи на ток. Това охлаждане по изкуствен начин е изключително вредно за развитието на нормалните физиологически процеси в огранизъма, да не говорим, че вреди и на яйчниците при жените. Познавам поне три госпожи, които се превърнаха в мумии отдолу, след като работеха по девет часа в офиса на известна видинска фирма. Е, струва ли си!? Толкова ли е трудно да се охлаждате със студена вода, както е отредила природата? Софиянци, душове и корита нямате ли, не са ли открили менеца по вашия край? Защо давате на роботи да ви духат!?
А ти защо пишеш на робот?! Вземи перо и лист,напиши писмо, и после го пусни в бутилка до нас!
- shumkar_44
- Контакти:
JACKO написа:А ти защо пишеш на робот?! Вземи перо и лист,напиши писмо, и после го пусни в бутилка до нас!
Като Ви чета мнението, до Вас вече има достатъчно бутилки.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:JACKO написа:А ти защо пишеш на робот?! Вземи перо и лист,напиши писмо, и после го пусни в бутилка до нас!
Като Ви чета мнението, до Вас вече има достатъчно бутилки.
[rimg]http://ih1.redbubble.net/image.91305735.3369/flat,800x800,070,f.u1.jpg[/rimg]
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Някой няма ли да си сменя скоро ТВ-то, та да видим тез новите пущини ..... с джамове ли са или без? 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.