ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
golemia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот golemia » 21 юни 2016 11:01

гражданин от село написа:
golemia написа:
golemia написа:
Layne Staley написа:Интересно е че всички отбори освен Левски, които пуснаха декларация, си мълчат като ... - явно си е нормално и са съгласни със случващото се, или има нещо друго ...?

Очаква се Локо Пд, Ботев Пд, Берое, Пирин Бл., Лудогорец, Нефтохимик и още няколко отбора да излязат с осъждаща декларация за ставащото в ЦСКА! :mrgreen:
Щом на претендиращи, че са цесекари "оздравители" основния съюзник в плюенето им е подуене ясно за какво става дума.

Ти осъзнаваш ли каква гавра се случва с ЦСКА.Тръгнал да мисли кой на кого е съюзник.Нема по-дървари от вас.Баси феновете..

Осъзнавам само каква ще е гаврата с другите отбори, когато започне първенството.Май и ти го осъзнаваш! ;)

Тц..и това не ти е ясно.Първенството ще почне пък вие не се знае дали ще сте там.Само да не ядете здрав бой в Разград Варна Пловдив и Бургас ако ви спуснат в елита.Щото който много се дърви го яде мазен.От една година ревете че като се върнете ще мачкате.Елате па ше видим.

Ти от сега си се насрал! :mrgreen:

Хахахаха!От смях ли?Вашето няма изчистване и отмирисване да знаеш.Гледай си изчадието и не бери грижи за другите.Пък отрежат ли ви не ****** ами бетер от и..н ще си!
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2016 11:10

мисля че отново е време.... да напомним на феновете на Литекс (Етрополе).... че оранжевото не е червено.....

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 21 юни 2016 11:14

Добра идея.Пишете ги ЦСКА или ЦСКА, да се знае кой от кои е.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 21 юни 2016 11:16

petko.h.markov написа:В такава каша феновете на ЦСКА не са попадали никога или поне аз не си спомням.Било е за или против собственици,треньори,футболисти.
Но съществуването на ЦСКА ,смяната му с друг клуб не е било на дневен ред.Сега това е факт и всеки прави своя избор.
Мисля си обаче дали тези,които с лека ръка припознават Чавдар-Литекс като ЦСКА са такива и в живота.Анрешковци.
В името на това да са добре погазват елементарни човешки правила и поведение.Най-вероятно да.

:mrgreen:

Пепи, в твойта "ценностна система" Андрешко "отрицателен герой" ли е ???
Чел ли си го изобщо ?

п.с. Иначе имаш "добре" - обогатяваш си речника и си разширяваш репертоара...
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2016 11:24

Маги Стралска написа:мисля че отново е време.... да напомним на феновете на Литекс (Етрополе).... че оранжевото не е червено.....

Маги, що се занимаваш с нискоинтелигентната маса? Повечето тук сме така. Майната му на морал, закони, правила и т.н. Иначе като излезем навън сме по-кротки и овци :oops: Та и това е положението при вас.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 юни 2016 11:29

Haralampy написа:
petko.h.markov написа:В такава каша феновете на ЦСКА не са попадали никога или поне аз не си спомням.Било е за или против собственици,треньори,футболисти.
Но съществуването на ЦСКА ,смяната му с друг клуб не е било на дневен ред.Сега това е факт и всеки прави своя избор.
Мисля си обаче дали тези,които с лека ръка припознават Чавдар-Литекс като ЦСКА са такива и в живота.Анрешковци.
В името на това да са добре погазват елементарни човешки правила и поведение.Най-вероятно да.

Чел ли си го изобщо ?

Бай ти Петко е учил при предишната образователна система,така че съм чел този разказ на Елин Пелин.
Ако не си схванал "какъв е Андрешко за мен",значи наистина си Аралампи,героя на Радичков.Имаш си проблеми с ценностната система,остави
ме мен.Въобще не си ми на нивото и затова не ти обръщам внимание на остроумията.За последен път го правя.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2016 11:29

bilyaletdinov написа:
Маги Стралска написа:мисля че отново е време.... да напомним на феновете на Литекс (Етрополе).... че оранжевото не е червено.....

Маги, що се занимаваш с нискоинтелигентната маса? Повечето тук сме така. Майната му на морал, закони, правила и т.н. Иначе като излезем навън сме по-кротки и овци :oops: Та и това е положението при вас.

защо се занимавам ли..... защото още помня как от малка..... тати ме водеше на Армията.... за всеки мач на ЦСКА..... и как сме се радвали и ядосвали.... но за мен винаги беше празник.... независимо от резултата.... и сега ме боли.... че любимият ми отбор умира..... :(

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 юни 2016 11:38

Всеки сам преценява какъв е Андрешко,селски тарикат или верен другар готов на всичко за да помогне на приятел в беда.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 21 юни 2016 11:44

petko.h.markov написа:
Haralampy написа:

Чел ли си го изобщо ?

:lol:

Бай ти Петко е учил при предишната образователна система,така че съм чел този разказ на Елин Пелин.
Ако не си схванал "какъв е Андрешко за мен",значи наистина си Аралампи,героя на Радичков.Имаш си проблеми с ценностната система,остави
ме мен.Въобще не си ми на нивото и затова не ти обръщам внимание на остроумията.За последен път го правя.

:lol:

Абе аз подозирах "какъв е Андрешко за теб", но както казва Радичков - "има, нема...ние сме длъжни да провериме"... :lol:

И какво викаш схвана от "Андрешко" малкия Пепи "при предишната образователна система" ???...
Че Андрешко - "В името на това да е добре погазва елементарни човешки правила и поведение" ли ???

Пепи, ти наистина имаш "дарба" за "литературни анализи" ...
:roll:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2016 11:45

GOLEADOR написа:Всеки сам преценява какъв е Андрешко,селски тарикат или верен другар готов на всичко за да помогне на приятел в беда.

понеже много го споменавате тоя Андрешко.... си направих труда да прочета разказчето.... и честно казано не схванах.... как точно помага на приятеля си.... всъщност изобщо не схванах каква е идеята на разказа....

Върни се в “Архив”