Кашуй, смисълът е един и същ, Грозньо игра нередовно, стига си се драпал за дреболии, и нередовно да беше картотекиран, и редовно да е, както бе, нямаше право да играе за трети отбор.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Кашчей пак се е хванал за кyра на запетаята от закона.
Кашуй, смисълът е един и същ, Грозньо игра нередовно, стига си се драпал за дреболии, и нередовно да беше картотекиран, и редовно да е, както бе, нямаше право да играе за трети отбор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа: Преди време се говореше, че Ганчев държи Боби с голям компромат...този случай ми прилича да е точно този компромат. И затова БФС допускат тая неземна простотия с Литекс да се случва и да стискат палци да намерят изход.
Абсурд, боли ги патката УЕФА за нашите помии с изтекъл срок на давност.
Ако има някакъв компромат, по-скоро е от личен характер.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:И да е така, вече е късно за санкция срещу ЦСКА - има си срокове за подаване на жалби за нередовни играчи. Ако има последствия, те следва да са от УЕФА спрямо БФС. Същото е като с Гонзо навремето - нередовно картотекиран, но след като случайно или не никой не е подал жалба, последствия за клуба няма.
Напротив, Гонзо си е бил напълно редовно картотекиран, но е нямал право на участие. Тук ми се струва доста по-комплицирана ситуацията, а и изказвам лично мнение по въпроса. За мен лично, целият сезон ще е нередовен, ако целият отбор е бил нередовен. как ще го изтълкуват в БФС, ако е истина-не знам.
Вече е късно за санкция срещу клуба, още повече, че БФС трябва да наказва възоснова на свое собствено решение. Как го виждаш? Това ако е вярно и стигне до УЕФА, направо ще ги разкатаят. Преди време се говореше, че Ганчев държи Боби с голям компромат...този случай ми прилича да е точно този компромат. И затова БФС допускат тая неземна простотия с Литекс да се случва и да стискат палци да намерят изход.
Бих желал да си стиснат палците на краката, а отзад поне един взвод афро-американци да ги чакат, защото те само това заслужават!
Не мисля обаче, че при картотекирането в аматьорските групи някой изисква трудов договор на кандидата за футболист с някоя фирма, или служебна бележка, че е ученик. Издънката ще е, ако наистина има договор за наем, а за него не ме интересува кой го е сключил. Аз, примерно, бих се поинтересувал, как фирма, регистрирана на 29.07.2015, без никаква дейност до момента, на 05.08.2015 сключва договор с друга фирма, за предоставяне на административни услуги-тоест една седмица по-късно, като и двете фирми са под една шапка в момента на сключване на договора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Кашчей пак се е хванал за кyра на запетаята от закона.![]()
![]()
![]()
Убуу де, аз да съм твърдял, че е играл редовно
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:vaskonti написа: Преди време се говореше, че Ганчев държи Боби с голям компромат...този случай ми прилича да е точно този компромат. И затова БФС допускат тая неземна простотия с Литекс да се случва и да стискат палци да намерят изход.
Боли ги защото не става дума за един човек, а за цял клуб, който дори спечели купата и само чистата случайност, че има санкция за ЕКТ не раздуха тоя случай до небето. Иначе щеше един цял нередовен клуб да се е класирал за турнирите. УЕФА ще ги направят луди ако разберат и ако въобще това е вярно, разбира се.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей пак се е хванал за кyра на запетаята от закона.![]()
![]()
![]()
Убуу де, аз да съм твърдял, че е играл редовноОбаче, нали съм си пунктоален, държа нещата да са точни, а не пропознавачески
Там е работата, че понякога се оливаш в тази мания. В случая беше напълно ненужно, просто защото смисълът е един и същ.
vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа: Преди време се говореше, че Ганчев държи Боби с голям компромат...този случай ми прилича да е точно този компромат. И затова БФС допускат тая неземна простотия с Литекс да се случва и да стискат палци да намерят изход.
Боли ги защото не става дума за един човек, а за цял клуб, който дори спечели купата и само чистата случайност, че има санкция за ЕКТ не раздуха тоя случай до небето. Иначе щеше един цял нередовен клуб да се е класирал за турнирите. УЕФА ще ги направят луди ако разберат и ако въобще това е вярно, разбира се.
Не, имах предвид за историята с нередовния Гонзо, нали си мислиш дали това не е въпросният компромат срещу чичко Тревичко.
1982 написа:vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа: Преди време се говореше, че Ганчев държи Боби с голям компромат...този случай ми прилича да е точно този компромат. И затова БФС допускат тая неземна простотия с Литекс да се случва и да стискат палци да намерят изход.
Не, имах предвид за историята с нередовния Гонзо, нали си мислиш дали това не е въпросният компромат срещу чичко Тревичко.
Няма как да е, защото ролята на БФС е само до картотекирането. Те нямат задачата да следят кой играч играе без права в даден мач, нито пък съдията на мача се интересува от това (поне не би трябвало). Обаче трябва да следят за правилни картотеки.. и да не отменят неправилно направените от днес за утре.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Cheradonna
Кашчей написа:1982 написа:vaskonti написа:1982 написа:vaskonti написа: Преди време се говореше, че Ганчев държи Боби с голям компромат...този случай ми прилича да е точно този компромат. И затова БФС допускат тая неземна простотия с Литекс да се случва и да стискат палци да намерят изход.
Няма как да е, защото ролята на БФС е само до картотекирането. Те нямат задачата да следят кой играч играе без права в даден мач, нито пък съдията на мача се интересува от това (поне не би трябвало). Обаче трябва да следят за правилни картотеки.. и да не отменят неправилно направените от днес за утре.
Eeeeeeeeeeeeeeeeee тука вече изби рибата у дунавО,всичката хахахахахха,намали това пиене бе,кара те да вършиш щуротий!Гонзо БЕШЕ,неправилно КАРТОТЕКИРАН,чети НЕПРАВИЛНО КАРТОТЕКИРАН!!!!!
http://www.dnes.bg/sport/2012/04/08/cska-poiska-titla-na-levski-ot-2006-g-zaradi-gonzo.156028
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!
1982: Кашчей, днес си купих 2 кила домати ....
Кашчей: Не, не бяха 2 кила, а 2 килограма и 22 грама .....

Кашчей: Не, не бяха 2 кила, а 2 килограма и 22 грама .....