Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот 1982 » 20 юни 2016 01:03

Thsmith написа:Някой може ли да ми каже с какво право се затварят централни булеварди и места в центъра на столицата за 99.99% от населението за да може една група да си показва глупостите?

С каквото се затварят и за събирания на полицаи, екозащитници, фенове на ЦСКА и какви ли не още групи, можеш и сам да се досетиш за такива митинги, шествия и т.н.

Сами правите от мухата слон. Ако не е тоя форум, сигурно нямаше и да разбера, че педерастите са имали парад.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

sofiqneca77
Контакти:

Мнениеот sofiqneca77 » 20 юни 2016 01:09

Категорично съм ПРОТИВ провеждането на гей парад, защото е разврат и защото е против БОГ!

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 20 юни 2016 01:10

Какво ви пречи парада бре чикибойци,на мен дори ми е забавен.
1)Никой не ви кара да го гледате,или пък да ходите.
2)Нашите манекени когато разцъкеват за здраве с Малта пак е затворен централния.
Най-добрите ми "приятелки" са такива,и какво от това,трябва според вас да ги игнорирам ли?
Време е да заживеете в 21-ви век!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юни 2016 05:13

1982 написа:
Thsmith написа:Някой може ли да ми каже с какво право се затварят централни булеварди и места в центъра на столицата за 99.99% от населението за да може една група да си показва глупостите?

С каквото се затварят и за събирания на полицаи, екозащитници, фенове на ЦСКА и какви ли не още групи, можеш и сам да се досетиш за такива митинги, шествия и т.н.

Сами правите от мухата слон. Ако не е тоя форум, сигурно нямаше и да разбера, че педерастите са имали парад.

А, аз и за тях съм писал същото... Винаги ме е побърквало когато някой идиот реши, че улицата е негова и може да я затваря понеже е недоволен от нещо.
Не е да го говоря само сега специално за извратеняците. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 юни 2016 08:42

bilyaletdinov написа:Лично аз не ги харесвам педалите. Миналото лято ми се наложи да бачкам с гей-филипинец, който обичаше да се облича като жена. Ами кво да ви кажа ... в началото си го гледах на криво. Ама момчето/момичето се оказа много по-голям мъжкар от доста мои колеги, които само на думи бяха такива.
.....

Колега, ще ни разкажеш ли по-подробно за .... мъжкото в него ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юни 2016 10:06

1982 написа:
fcb_bg написа:Лошото е че медиите показват само по-нормално изглеждащите на прайда, такива журналята не ги закачат за интервюта:

Изображение

Ама ти и снимките ли им разглеждаш ??! Ставаш все по-съмнителен ...

Ам прати жена си да видим дали ше ти потвърди съмненията. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 20 юни 2016 10:25

И аз разбрах случайно за таз годишния, но за миналогодишния слушах едно интервю на организаторите и наистина ги подкрепям ако са същите исканията им.
Тогава те искаха равноправие пред законите на страната. Може да се женят, но не ,могат да се наследяват. Примерно една гей-двойка се жени, започва "семеен" живот, купува си жилище, изплаща го и т.н. В един момент единият умира и апартамента се наследява от.....роднините на починалия. "Съпругът" няма право на апартамента и остава на улицита.
Нямат право да осинивяват деца, както е в Европа...у нас е забртанено и сурогатството.

Като цяло подкрепям исканията им. Щом циганите имат по-големи права от нас в държавата, защо и различните да нямат?

Малко в повече ми идва показността, мразя да ми натякват и натрапват някаква показност. Но подкрепям исканията им.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 20 юни 2016 10:49

Има един п*ндел Радослав Стоянов му е името. Та тоя постоянно дава интервюта по телевизиите преди тия паради, много гаден гей. :|
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юни 2016 10:55

Warped написа:Има един п*ндел Радослав Стоянов му е името. Та тоя постоянно дава интервюта по телевизиите преди тия паради, много гаден гей. :|

Аз искам да интервюират такива пеперуди като на снимката горе, да видят и чуят хората какво искат такива елементи. Ама нема - такива камерите не ги ловят.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 20 юни 2016 10:56

fcb_bg написа:
Warped написа:Има един п*ндел Радослав Стоянов му е името. Та тоя постоянно дава интервюта по телевизиите преди тия паради, много гаден гей. :|

Аз искам да интервюират такива пеперуди като на снимката горе, да видят и чуят хората какво искат такива елементи. Ама нема - такива камерите не ги ловят.

Тва исках да кажа. Тоя като го видиш по телевизията и става ясно какъв. :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”