Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот язе » 19 юни 2016 20:35

Thsmith написа:
ogrizko написа:Явно наистина никой не иска провеждането на гей-парада ..поне тия дето досега са писали де! Има ли вариант да се направи някаква подписка от нормалните граждани и да се забрани тая простотия и да си празнуват у тях си щастливата си различност?! :roll:

Няма нужда нищо да се забранява, просто не трябва да се разрешава. Софиянски беше казал, че докато той е кмет няма да разреши такъв парад и не го направи.

Иначе да правят каквото искат, но не да ми затварят някой булевард или парк за да може специално те да се съберат и отгоре на това да тропнат цялата полиция да ги пази.

1913SS написа:Народът ние от атеисти. Това големият проблем. Няма задължително обучение на основните религиите, което ще помогне много да се спре пропагандата за хомосексуалноста, транс и т.н. Няма религия, която да е съгласна с таза пропаганда, която ни се излива всяка година. Лошото че все по млади хора ходят на тази содомия. Всяка година се увеличават. Всяка пропаганда цели разбие основната единаца на едно общество. Това е семейството и децата. Да няма бъдеще България. Бог да пази България.

А стига глупости пък ти. Те поповете сигурно са най големите педали. Не е един или два скандала с извратеняци в расо, а да не говорим колко дела има по света срещу тях. Даже папата се е обяснявал по тоя въпрос.
Никой не те спира да вярваш и в Дядо Коледа или в каквото си искаш, но е тъпо да смяташ, че това е отговора за да станат извратеняците нормални.

Няма начин попове6те да са педали, щото за да станеш поп, тра
ябва да си женен. Гей проблемът е при католоческите свещеници, които дават обет за безбрачие.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 юни 2016 20:35

Хич не ми пука, че са хомосексуалисти, само да не ми го навират в лицето. Ако имат някакви претенции за права и т.н. да протестират, ама то за к'во е цялата история? Вижте ме та се почудете... Аз например не мога да понасям шкембе чорба, но не съм организирал парад на хората мразещи шкембе чорба. Всеки да си прави каквото иска, но да не ангажира другите със себе си.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 юни 2016 20:37

язе написа:
Thsmith написа:
ogrizko написа:Явно наистина никой не иска провеждането на гей-парада ..поне тия дето досега са писали де! Има ли вариант да се направи някаква подписка от нормалните граждани и да се забрани тая простотия и да си празнуват у тях си щастливата си различност?! :roll:

Няма нужда нищо да се забранява, просто не трябва да се разрешава. Софиянски беше казал, че докато той е кмет няма да разреши такъв парад и не го направи.

Иначе да правят каквото искат, но не да ми затварят някой булевард или парк за да може специално те да се съберат и отгоре на това да тропнат цялата полиция да ги пази.

1913SS написа:Народът ние от атеисти. Това големият проблем. Няма задължително обучение на основните религиите, което ще помогне много да се спре пропагандата за хомосексуалноста, транс и т.н. Няма религия, която да е съгласна с таза пропаганда, която ни се излива всяка година. Лошото че все по млади хора ходят на тази содомия. Всяка година се увеличават. Всяка пропаганда цели разбие основната единаца на едно общество. Това е семейството и децата. Да няма бъдеще България. Бог да пази България.

А стига глупости пък ти. Те поповете сигурно са най големите педали. Не е един или два скандала с извратеняци в расо, а да не говорим колко дела има по света срещу тях. Даже папата се е обяснявал по тоя въпрос.
Никой не те спира да вярваш и в Дядо Коледа или в каквото си искаш, но е тъпо да смяташ, че това е отговора за да станат извратеняците нормални.

Няма начин попове6те да са педали, щото за да станеш поп, тра
ябва да си женен. Гей проблемът е при католоческите свещеници, които дават обет за безбрачие.

Прав си, че поповете трябва да са първо женени и дори жена им да даде изрично разрешение, че е съгласна мъжа им да се запопи. Мисля, че колегата имаше предвид "черното духовенство". Монаси, владици, архиереи и т.н. ;)

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 19 юни 2016 20:39

Я ми кажи в коя мюсюманска страна има парад на содомията. Честно да си кажа много съм възмутена от нашата църква. Ама изглежда не знаеш повечето днешния висш клир е учил в комунистическия строи. Как няма да има тази содомия българска църква. Пак казвам докато няма задължително обучение по религия в училищата. Тази пропаганда на содомия ще има и след 20 години ще вече нормално.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юни 2016 20:43

Red Warrior написа:Хич не ми пука, че са хомосексуалисти, само да не ми го навират в лицето. Ако имат някакви претенции за права и т.н. да протестират, ама то за к'во е цялата история? Вижте ме та се почудете... Аз например не мога да понасям шкембе чорба, но не съм организирал парад на хората мразещи шкембе чорба. Всеки да си прави каквото иска, но да не ангажира другите със себе си.

Ами ти не си слагай лицето там, където да ти го навират :lol:
Майтап, Уили ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 юни 2016 20:43

Софийска община трябва ежедневно да бъде заливана от молби за паради - на пчеларите, козарите, филателистите, ононистите и т.н. Ако бъде отказано да се завеждат дела за дискриминация у нас и в Страсбург.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 19 юни 2016 20:44

Thsmith написа:

Пич, с този аргумент споря от два три дена. Все още поповете имат по-голям принос да просъществува тази държава, от педалите. Когато това се промени и аз ще си променя отношението.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 юни 2016 20:49

Айде де, един участник на прайда нема ли у форумо да каже мнение? Имам подозрения за некои, ама нема да ги посоча.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2016 20:50

Абе, гледам сега има 2 сайта ..петиция.сом и гражданскапетиция.сом

Там ако пуснем подобна петиция да не се разрешава от градските кметове провеждането на гей-парад ...дали би имало някакъв успех?! Ама лошото е, че нямам фейсбук да популяризирам петицията ако евентуално пусна такава?! И дали всъщност аз мога да пускам такава, или трябва някоя институция да е? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 юни 2016 20:50

гражданин от село написа:Софийска община трябва ежедневно да бъде заливана от молби за паради - на пчеларите, козарите, филателистите, ононистите и т.н. Ако бъде отказано да се завеждат дела за дискриминация у нас и в Страсбург.

Парада на ононистите ще бъде по-голям от митинга на СДС на Орлов мост 90-та година. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”