ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

run1973
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот run1973 » 19 юни 2016 11:29

Beladona написа:
run1973 написа:
Beladona написа:
run1973 написа:Към днешна дата литекс са точно никъде.А скоро ЦСКА ще е в А група и програмата на новият сезон като излезне ще пише ЦСКА-Левски,не нещо друго.

На тези глупости , които пишеш , пари слагаш ли ?

Ето на това предложение , всички припознавачи се изпаряват !!!!

Ако искаш може да се обзаложим. ;)

С най-голямо удоволствие !!! Аз казвам , че в официалните документи на БФС няма да има мач написан по следният начин : ЦСКА - Левски , това да е мач от А група и това да в мач от следващия сезон !!! Кажи си ти претенциите ?

Аз казвам,че ще присъства мач с отбори,на които в имената им ще има имената ЦСКА и Левски.Казвай сега какъв е облога.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 19 юни 2016 11:32

Beladona написа:
run1973 написа:
Beladona написа:
run1973 написа:Ами те и Верея и Нефтохимик от В група ,не са се класирали в А група,но и те ще присъстват в жребия и програмата за А група.

ИЗПАДНАЛ не значи некласирал се !!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това ще си го сложа в рамка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Де толкова акъл ?!

Ти в малоумието и невъзможността да се обосновеш,вече измисли и нови наименувания :mrgreen:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 юни 2016 11:34

Аз до момента виждам само едно нещо - нито едно документирано решение от страна на БФС. Само намерения, проучвания, дъръбъръ.
И разкази на очевидци, отлично запознати източници и т.н.
Топката е в съдията, свирката - също.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 19 юни 2016 11:35

Beladona написа:
golemia написа:
Beladona написа:
run1973 написа:
Beladona написа:
run1973 написа:Сагата скоро приключва-злобарките ще се покрият.Надяваме се и на стадиона да не идват,докато не им уврат тиквите пеевски и живота продължава.

ЦСКА ще му се платят дълговете и такива менте фенове отивате пак на Армията , щото за вас е все тая !!!

Ще те замоля,когато някой започне да изплаща дълговете,даже ти давам аванта-ДА ЗАПОЧНЕ САМО-тогава ще ми се пенявиш-До тогава си никой и нищо,плювач и лаяч.

А ти винаги явно си бил такъв !!! Литекс в момента е в Б група ....осъзнай се , плювачо !!!

Литекс в момента са точно...никъде.С отнет лиценз и прекъснати членски права.

Извадени са от А група ,значи са със статут на изпаднал в Б група ....защо да са никъде ???

И като си смениха правния статут..загубиха и членство и лиценз.Щото не го смениха по правилата.
Ееех Българийо!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 19 юни 2016 11:36

Така е,само полюции и фантасмагории от вестници и сайтове и балъците тук се хващат кат шарани.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2016 11:37

baraba написа:
angelco77 написа:
baraba написа:
Achtung_Juden написа:Какво общо има тоя с журналистиката изобщо? Че е на хранилка във вестника на Ганчев - Тема спорт. И служи за пропаганда, за това по цял ден се мъчи да изкара, че Литекс е станало ЦСКА. Тия, дето се нагласят според вятъра им се вика 'леки жени'.
Бараба, направо съм доволен, че това е лицето на припознавачи. Един ветропоказател, който прилича на скитник. И между другото никога не съм виждал по-придворна писарушка от тоя.

И в кой вестник на Ганчев си мислиш , че е на хранилка :roll: И кой беше ти , че да определяш , кой е ЦСКА-р и кой не :shock: Дъпратов , каквото и мнение да застъпва в момента е доказан ЦСКА-р не от вчера , за разлика от теб , който си доказан Подуенец и най-малко твоето мнение ме вълнува какво и как да се прави в ЦСКА :twisted: Нито пък увисвам на поръчковите драсканици на Кетъринга и Коцеефф , хванати многократно вече в лъжи и манипулации , дори публикуваха и фалшификати (например едно писмо от УЕФА уж получено в БФС ) Не забравяй , че това е форум на ЦСКА и как , ще си определяме съдбата на нашия ЦСКА си е наша работа , както си е и наша работа да се разбираме по между си :twisted: Ти и останалите си налагайте вижданията в говедарника ,тук сте само гости :twisted:

Мда,това е форума на ЦСКА,същия клуб който взе купата на България за 2016.
Ти,като фен на Литекс-Етрополе,какво търсиш тук?

Извинявай , ама ти за кого се мислиш , че да ме определяш мен на кого съм фен :shock: Аз моето фенство съм го определил много преди ти да се пръкнеш на тоя свят :idea: Мъча се да бъда толерантен , донякъде разбирам болката ви , но вие минавате всякакви граници с тоя менторски тон който си позволявате като гости в нашия форум :twisted:

Кой е ''вашия'' форум,бе човек?Този тука,който взе купата,или на закупения от Чавдар-Етрополе Литекс?
На кой от двата(те са повече,ама айде :lol: ) си фен.И много те моля без мантрите че видиш ли ЦСКА е само един и той бил в сърцето ти!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 19 юни 2016 11:37

run1973 написа:Ами те и Верея и Нефтохимик от В група ,не са се класирали в А група,но и те ще присъстват в жребия и програмата за А група.

Те някого припознаха ли?Поканиха ги и си дойдоха..
Ееех Българийо!

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 юни 2016 11:38

run1973 написа:
Beladona написа:
run1973 написа:
Beladona написа:
run1973 написа:Към днешна дата литекс са точно никъде.А скоро ЦСКА ще е в А група и програмата на новият сезон като излезне ще пише ЦСКА-Левски,не нещо друго.

На тези глупости , които пишеш , пари слагаш ли ?

Ето на това предложение , всички припознавачи се изпаряват !!!!

Ако искаш може да се обзаложим. ;)

С най-голямо удоволствие !!! Аз казвам , че в официалните документи на БФС няма да има мач написан по следният начин : ЦСКА - Левски , това да е мач от А група и това да в мач от следващия сезон !!! Кажи си ти претенциите ?

Аз казвам,че ще присъства мач с отбори,на които в имената им ще има имената ЦСКА и Левски.Казвай сега какъв е облога.

Не ! Аз също съм съгласен , че Литекс може да си сложи с някое тире и ЦСКА и да е Литекс - ЦСКА от Ловеч ...., аз казвам , че няма да има мач изписан по следния начин ЦСКА - Левски и там съответните ФК и ПФК ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 19 юни 2016 11:40

run1973 написа:
Beladona написа:
run1973 написа:
Beladona написа:

ИЗПАДНАЛ не значи некласирал се !!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това ще си го сложа в рамка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Де толкова акъл ?!

Ти в малоумието и невъзможността да се обосновеш,вече измисли и нови наименувания :mrgreen:

Ами ти цитираш Верея и Нефтохимик като ги приравняваш с казуса Литекс ....беше нужно да ти се светне лампата кой какъв е !!!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 19 юни 2016 11:43

golemia написа:

Те някого припознаха ли?Поканиха ги и си дойдоха..

Нефтохимик припознаха преди известно време Нафтекс.

Върни се в “Архив”