ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот angelco77 » 19 юни 2016 09:43

baraba написа:
Achtung_Juden написа:Какво общо има тоя с журналистиката изобщо? Че е на хранилка във вестника на Ганчев - Тема спорт. И служи за пропаганда, за това по цял ден се мъчи да изкара, че Литекс е станало ЦСКА. Тия, дето се нагласят според вятъра им се вика 'леки жени'.
Бараба, направо съм доволен, че това е лицето на припознавачи. Един ветропоказател, който прилича на скитник. И между другото никога не съм виждал по-придворна писарушка от тоя.

И в кой вестник на Ганчев си мислиш , че е на хранилка :roll: И кой беше ти , че да определяш , кой е ЦСКА-р и кой не :shock: Дъпратов , каквото и мнение да застъпва в момента е доказан ЦСКА-р не от вчера , за разлика от теб , който си доказан Подуенец и най-малко твоето мнение ме вълнува какво и как да се прави в ЦСКА :twisted: Нито пък увисвам на поръчковите драсканици на Кетъринга и Коцеефф , хванати многократно вече в лъжи и манипулации , дори публикуваха и фалшификати (например едно писмо от УЕФА уж получено в БФС ) Не забравяй , че това е форум на ЦСКА и как , ще си определяме съдбата на нашия ЦСКА си е наша работа , както си е и наша работа да се разбираме по между си :twisted: Ти и останалите си налагайте вижданията в говедарника ,тук сте само гости :twisted:

Мда,това е форума на ЦСКА,същия клуб който взе купата на България за 2016.
Ти,като фен на Литекс-Етрополе,какво търсиш тук?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 19 юни 2016 09:44

Achtung_Juden написа:Ми в Тема спорт е на хранилка. Иначе вие гледам одобрявате медии, които пишат оптимистични неща за вас. Те са правдоподобно, а останалите са платени. А иначе беззъбият дърпат си позволява да плюе по Левски, защо аз да не му акам в щърбата уста? Гледам го и за Пеевски много говори, ама за Инджето нито дума.

Изображение

Сега схващаш ли, защо на едни медии се вярва, а на други парцали със затихващи функиции не?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 юни 2016 09:56

angelco77 написа:

Кво става бе момче, разбра ли се името на възродения ФК в Ловеч? Ходи и се поинтересувай, няма как да си фен само по форумите. :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 19 юни 2016 09:58

eddie написа:
Achtung_Juden написа:Ми в Тема спорт е на хранилка. Иначе вие гледам одобрявате медии, които пишат оптимистични неща за вас. Те са правдоподобно, а останалите са платени. А иначе беззъбият дърпат си позволява да плюе по Левски, защо аз да не му акам в щърбата уста? Гледам го и за Пеевски много говори, ама за Инджето нито дума.

Изображение

Сега схващаш ли, защо на едни медии се вярва, а на други парцали със затихващи функиции не?

Схванал съм отдавна, че може да се вярва само на медии, които пишат хубави неща. Другите са лъжци, всичко е цветя и рози.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 юни 2016 10:09

Achtung_Juden написа:
suni написа:

Тоя тон ще го държиш на майка ти, това е подфорум ЦСКА и не се толерират олигофрени ! Айде, мууу към Подуене! ;)

Ти защо все говориш за майки и бащи бе, дебил? Да не би да си сирак и да имаш комплекс някакъв? Ще държа тон на който искам бе, лайнар! Тоя форум е на ЦСКА, с ти си от Литекс. Айде марш, мърльо такъв!

:lol: Леле, въобще не те слуша главата! :lol: Тъпичен подуенец! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юни 2016 10:10

suni написа:
angelco77 написа:

Кво става бе момче, разбра ли се името на възродения ФК в Ловеч? Ходи и се поинтересувай, няма как да си фен само по форумите. :(

А ти разбра ли разликите между "възроден", "преименуван", "оздравен", "новосъздаден", или ти е трудно?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 юни 2016 10:17

Кашчей написа:
suni написа:
angelco77 написа:

А ти разбра ли разликите между "възроден", "преименуван", "оздравен", "новосъздаден", или ти е трудно?!

Казвай, кое е най-правото според теб? И моля да се обосновеш със съответните алинеи и членове,.. плийс Кашко! :)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 юни 2016 10:22

angelco77 написа:
baraba написа:
Achtung_Juden написа:Какво общо има тоя с журналистиката изобщо? Че е на хранилка във вестника на Ганчев - Тема спорт. И служи за пропаганда, за това по цял ден се мъчи да изкара, че Литекс е станало ЦСКА. Тия, дето се нагласят според вятъра им се вика 'леки жени'.
Бараба, направо съм доволен, че това е лицето на припознавачи. Един ветропоказател, който прилича на скитник. И между другото никога не съм виждал по-придворна писарушка от тоя.

И в кой вестник на Ганчев си мислиш , че е на хранилка :roll: И кой беше ти , че да определяш , кой е ЦСКА-р и кой не :shock: Дъпратов , каквото и мнение да застъпва в момента е доказан ЦСКА-р не от вчера , за разлика от теб , който си доказан Подуенец и най-малко твоето мнение ме вълнува какво и как да се прави в ЦСКА :twisted: Нито пък увисвам на поръчковите драсканици на Кетъринга и Коцеефф , хванати многократно вече в лъжи и манипулации , дори публикуваха и фалшификати (например едно писмо от УЕФА уж получено в БФС ) Не забравяй , че това е форум на ЦСКА и как , ще си определяме съдбата на нашия ЦСКА си е наша работа , както си е и наша работа да се разбираме по между си :twisted: Ти и останалите си налагайте вижданията в говедарника ,тук сте само гости :twisted:

Извинявай , ама ти за кого се мислиш , че да ме определяш мен на кого съм фен :shock: Аз моето фенство съм го определил много преди ти да се пръкнеш на тоя свят :idea: Мъча се да бъда толерантен , донякъде разбирам болката ви , но вие минавате всякакви граници с тоя менторски тон който си позволявате като гости в нашия форум :twisted:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 19 юни 2016 10:34

Изпълкомът на БФС се събира в петък, 24 юни. На заседанието ще се нищят новите Първа професионална лига, както и Втора професионална лига. Нормативните документи са готови, като в елитната група са 14 отбора.

Бюрото на централата вече е закрило „А“ и „Б“ група, което е необходимо, за да се започне на чисто, пише „24 часа“.

Готови са и новите нормативни документи, които ще влязат в сила от новия сезон.

В работата по тях изненадващо не се е включил изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, който заминал за Париж, където имало семинар за развитието на женския футбол.

Справка в търговския регистър показва, че вече е заличено и акционерното дружество на Литекс, което не съществува. Всичко е поето от новото, което се казва ЦСКА.

Според източник от БФС няма проблеми за участието на „червените“ в елита въпреки твърденията, че лицензионната комисия била на обратното мнение.

Засега има проблем с попълването на Втора дивизия до 16 отбора, който обаче ще бъде решен в близките дни.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 19 юни 2016 10:35

Останаха тук в този форум няколко подуенски злобарки и 2-3-ма неориентирани неандерталци ,които имат фетиш към Божков.
Скоро ще се изметат,не им обръщайте внимание.Скоро ще си идат у форума на отборчето от подуене да псуват Жужо и компания. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”