baraba написа:Achtung_Juden написа:Какво общо има тоя с журналистиката изобщо? Че е на хранилка във вестника на Ганчев - Тема спорт. И служи за пропаганда, за това по цял ден се мъчи да изкара, че Литекс е станало ЦСКА. Тия, дето се нагласят според вятъра им се вика 'леки жени'.
Бараба, направо съм доволен, че това е лицето на припознавачи. Един ветропоказател, който прилича на скитник. И между другото никога не съм виждал по-придворна писарушка от тоя.
И в кой вестник на Ганчев си мислиш , че е на хранилкаИ кой беше ти , че да определяш , кой е ЦСКА-р и кой не
Дъпратов , каквото и мнение да застъпва в момента е доказан ЦСКА-р не от вчера , за разлика от теб , който си доказан Подуенец и най-малко твоето мнение ме вълнува какво и как да се прави в ЦСКА
Нито пък увисвам на поръчковите драсканици на Кетъринга и Коцеефф , хванати многократно вече в лъжи и манипулации , дори публикуваха и фалшификати (например едно писмо от УЕФА уж получено в БФС ) Не забравяй , че това е форум на ЦСКА и как , ще си определяме съдбата на нашия ЦСКА си е наша работа , както си е и наша работа да се разбираме по между си
Ти и останалите си налагайте вижданията в говедарника ,тук сте само гости
Мда,това е форума на ЦСКА,същия клуб който взе купата на България за 2016.
Ти,като фен на Литекс-Етрополе,какво търсиш тук?