ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

run1973
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот run1973 » 18 юни 2016 23:04

sin4ec написа:
suni написа:Хората разбраха, че това е необходимост ! Без ЦСКА няма Висша лига, а ние сме преди всичко ФЕНОВЕ.

В неистовото си желание да убедите отчаяно предимно себе си, че етрополската глупост може да има нещо общо с ЦСКА, сте готови лайна да ядете и да разправяте на другите, че са ароматни и сочни кебапчета! То па бива палячувщина, ама айде байгън.
Добре, че са другите-дето им викате говеда и предатели, да измият срама.
Искрено им пожелавам нещата да се развият благоприятно за истинския ЦСКА и догодина да са в А група-че и на нас Дерби ни се гледа! А вие да си ходите на стадиона в Ловеч и да се убеждавате как Литекс( Етрополе) има нещо общо с ЦСКА. Барабар с циганския оркестър на пишман месията ви, дето не ви бръсне за слива и се изгаври с клуба така, както и Кънчо не би могъл...

Ами няма да чакаш до другата година като си толкова нетърпелив-още тази ще има дерби.
Друго си е викаш да гълтате лайната на Пеевски :mrgreen:А той как ще се изгаври с вашия клуб-просто не е истина.Само стой и гледай. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 юни 2016 23:05

Очаквам този сезон ЦСКА да подобрява зрителски рекорди във Висшата лига, интересът в червените фенове се засилва многократно, тия червеноармейци които преди ходеха по 3-4-5 мача на година ,сега ще се завърнат на Армията зa всеки домакински мач. Реновиран стадион, силен отбор, ясни правила ,ред и дисциплина.......звучи добре нали ?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 юни 2016 23:09

sin4ec написа:
suni написа:Хората разбраха, че това е необходимост ! Без ЦСКА няма Висша лига, а ние сме преди всичко ФЕНОВЕ.

В неистовото си желание да убедите отчаяно предимно себе си, че етрополската глупост може да има нещо общо с ЦСКА, сте готови лайна да ядете и да разправяте на другите, че са ароматни и сочни кебапчета! То па бива палячувщина, ама айде байгън.
Добре, че са другите-дето им викате говеда и предатели, да измият срама.
Искрено им пожелавам нещата да се развият благоприятно за истинския ЦСКА и догодина да са в А група-че и на нас Дерби ни се гледа! А вие да си ходите на стадиона в Ловеч и да се убеждавате как Литекс( Етрополе) има нещо общо с ЦСКА. Барабар с циганския оркестър на пишман месията ви, дето не ви бръсне за слива и се изгаври с клуба така, както и Кънчо не би могъл...

На есен, на дербито ше си първа цигулка /сигура/, даже може и Адидаска на хлапето да купиш, няма да се срамуваш, човешко е! :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 18 юни 2016 23:10

1982 написа:Съни, не всички са станали от ЦСКА заради победи и тенекии. Тъй че не бъди толкова сигурен. ;) ;)

Смисъла на играта 'футбол' е "победата'...
:roll:
Като постигнеш "достатъчно" количество такива - получаваш "тенекия"...
:mrgreen:

Затова си гледам сега Европейското, а не концерт на "хор Бодра смяна"...
:roll:
Разни хора - разни идеали...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юни 2016 23:12

run1973 написа:Ами няма да чакаш до другата година като си толкова нетърпелив-още тази ще има дерби.
Друго си е викаш да гълтате лайната на Пеевски :mrgreen:А той как ще се изгаври с вашия клуб-просто не е истина.Само стой и гледай. :mrgreen:

Ние дерби със селски отборчета не играем, а Пеевски няма нищо общо с Левски. Вашето "стой и гледай" го гледам от 20 години , винаги почва със страшни закани какво ще стане, и накрая-попикани мушкати. Колкото до Литекс-да, и с тях имаме положителен баланс, както и с ЦСКА.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 18 юни 2016 23:15

run1973 написа:Сигурен съм,че ще идват на стадиона част от Офанзива даже и да фалира АД-то.Не всички са на едно и също мнение.А други ще се върнат също със сигурност даже и да пропуснат няколко мача от началото на сезона. ;)

През чепа ми е какво ще правите! Толкова се осрахте, че аз и цялото ми обкръжение забрави да стъпим. Виждам и достатъчно разделение и на други места, така че забрави за тези манипулацийки. С такива фалшиви фенове и футбола няма как да не бъде фалшив...Изнасилени работи, не мерси, престорените глупости - за педалите. Ние ще си понесем смъртта като самураи! Това е.., нищо няма да загубим! Отворихте ми очите с какви смешници сме деляли стадиона.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 18 юни 2016 23:17

sin4ec написа:
run1973 написа:Ами няма да чакаш до другата година като си толкова нетърпелив-още тази ще има дерби.

Ние дерби със селски отборчета не играем, а Пеевски няма нищо общо с Левски. Вашето "стой и гледай" го гледам от 20 години , винаги почва със страшни закани какво ще стане, и накрая-попикани мушкати. Колкото до Литекс-да, и с тях имаме положителен баланс, както и с ЦСКА.

Нямате нищо общо с пеевски ли каза-Вярвам ти :mrgreen: Колкото и половината от левскарите ти вярват.А за останалото кво да ти обяснявам-май не си виждал победа скоро в дербито :mrgreen: Срам и позор-марш в темите за отборчето на пеевски,не тук да ривеш и да се плюнчиш :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юни 2016 23:18

suni написа:На есен, на дербито ше си първа цигулка /сигура/, даже може и Адидаска на хлапето да купиш, няма да се срамуваш, човешко е! :(

Аз по принцип ходя с удоволствие на мачовете с Литекс, ще ида и на този-живот и здраве. Колкото до малкия-не се притеснявай, купил съм му достатъчно. Освен това ще му дадат истински екип за заслуги и по необходимост, но това е друга тема.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 18 юни 2016 23:19

Sith написа:
run1973 написа:Сигурен съм,че ще идват на стадиона част от Офанзива даже и да фалира АД-то.Не всички са на едно и също мнение.А други ще се върнат също със сигурност даже и да пропуснат няколко мача от началото на сезона. ;)

През чепа ми е какво ще правите! Толкова се осрахте, че аз и цялото ми обкръжение забрави да стъпим. Виждам и достатъчно разделение и на други места, така че забрави за тези манипулацийки. С такива фалшиви фенове и футбола няма как да не бъде фалшив...Изнасилени работи, не мерси, престорените глупости - за педалите. Ние ще си понесем смъртта като самураи! Това е.., нищо няма да загубим! Отворихте ми очите с какви смешници сме деляли стадиона.

Няма да липсвате на никой.Довиждане.Малко сте самураите.

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 18 юни 2016 23:21

maxi1914 написа:
Sith написа:Tия идиоти заслужават да ги целят с кесии с оранжева боя по мачовете им. Да се пребоядисват колкото си искат отново и отново после :mrgreen:

По скоро пълен игнор . Трябва да се извръща погледа все едно гледаш урод . То мачове няма и да имат де . Важното е , че ЦСКА ще си извърви пътя достойно .

Не обиждай уродите и хората с увреждания! Те нямат вина, че са се родили такива, ние обществото трябва да се грижим и пазим такива деца и хора!

А тия сами се превърнаха в урод, на всичкото отгоре, голямата радост и наглост, че ще затрият истинският клуб... Сега като се замисля, в оранжевата боя в кесиите и говна да им слагаш пак ще им бъде малко :!:
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”