GOLEADOR написа:Само попитах нещо за ГГ и отношенията му с феновете на Литекс и веднага подуянеца под прикритие ме нападна.Да има някой изненадан?
А ти нещо .... развълнува ли се
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GOLEADOR написа:Само попитах нещо за ГГ и отношенията му с феновете на Литекс и веднага подуянеца под прикритие ме нападна.Да има някой изненадан?

Спестява се време, освен това отбор като ЦСКА няма как да играе в селските групи.....условията за провеждане на футболен мач не позволяват това.Beladona написа:А защо вечно трябва да се взима лиценза на някой, а не се почне на чисто от Б окръжна ???
Некой умник фен на Жужу , че ми обясни ли ?
angelco77 написа:GOLEADOR написа:Ако наистина сте искали да се отървете от ГГ да го бяхте показали по някакъв начин.Не търси вината за мълчанието ви в мен!
Ние сме казали,бе пич!Колко пъти трябва да повтаряме!
suni написа:angelco77 написа:И КОЙ ще е тоя ФК в ЛОВЕЧ!Как ще се възроди,като го купиха и преименуваха?
Името може и да е ФК Вароша, няма значение! Важното е, че ще е носител на 4 титли /историята се запазва/, за радост на феновете в Ловеч.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baraba написа:angelco77 написа:GOLEADOR написа:Ако наистина сте искали да се отървете от ГГ да го бяхте показали по някакъв начин.Не търси вината за мълчанието ви в мен!
Една стара сентенция гласи : "Когато човек не иска да свърши една работа си намира оправдания , а когато иска си намира ... начин "
1982 написа:suni написа:angelco77 написа:И КОЙ ще е тоя ФК в ЛОВЕЧ!Как ще се възроди,като го купиха и преименуваха?
Името може и да е ФК Вароша, няма значение! Важното е, че ще е носител на 4 титли /историята се запазва/, за радост на феновете в Ловеч.
4 титли имате вие, припознавачи. Няма как да си изтриете историята, ако ще Реал Мадрид да се кръстите.

angelco77 написа:baraba написа:angelco77 написа:GOLEADOR написа:Ако наистина сте искали да се отървете от ГГ да го бяхте показали по някакъв начин.Не търси вината за мълчанието ви в мен!
Една стара сентенция гласи : "Когато човек не иска да свърши една работа си намира оправдания , а когато иска си намира ... начин "
[offtopic]Друга такава гласи:Убий простака с мълчание![/offtopic]

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта