sandi74 написа:August Burns Red написа:sandi74 написа:Както се очакваше засега само риби и абсолютни анонимници привличаме-Васил Панайотов,Алекс Колев и Ерик Почански.Това е положението.Нека все пак им пожелаем качественно да разхождат зеленото екипче по бг стадиончетата![]()
![]()
![]()
Аз пък си мисля че докато се сработят ще е трудно но, след това ще направят добри мачове стари със нови играчи млади по възрастни и така юли,август,спетември ще са месеците за сработка !!! октомври,ноември ще покажат какво могат както беше миналото лято дойдоха 7-8 нови човека делев,том,божилов 1-воначално колебливо беше и после СЕ Ссработиха,но липсата на керакр се усети той правеше за мен разликата 2014/2015 !! керакр не знам остави ли или не !? след 30 юни ще разберем както и стивън ,божилов,венци, иво,пенев,макенджиев,зехиров делев ясно че иска си тръгва но има още 1 г договор може би 2-ри шанс за делев няма да има !!!! новия треньор може и да иска делев но публиката не го иска феновете. а Феновете решават всичко може и треньо да духне другото лято не се знае !!
Спокойно можем и без Стивън,Божилов,Зехиров,Делев и Костов.Когато и да ги изгонят все ще е късно.Факт
Хубу е е ако дойде янаки смирнов той преди време левски ли кои искаше не си спомням добре е да дойде все пак да имаме 2-ма чистицнтрални нападатели ако костов остане ще са 3-ма !! делев и божилов са крило-халф така че все пак!! Дойде ли янаки а ако си тръгне делев ще иам нужда от още един централен нападател !! ако деле си тръгне което за сега не знам дали си ходи или не.!!! Костов направи 3 силни мача и после край капутт :D зехиров и той е продажник малко !! левски нали го искаха еми да ходи като иска неманя той сега ще иска много пари !!! за да остане елиаш искал много апри за да остане но берое казали НЕ !!