http://www.sportal.bg/news.php?news=609136
Винаги съм твърдял, че волейболът има най-малоумните ръководители от всички отборни спортове. А тази олигофрения, ако вярно стане, ще е "бисерът" на всички кретении дотук.
Волейбол - Всекидневна тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Волейбол - Всекидневна тема
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Честно казано не вярвам да стане. Това е абсурд геймът да продължава по 25 мин. Най-често геймовете са 26-27 минути. Как ще спрат играта при 23-23 точки след 25 минути игра в гейма ?!
Имаше и преди година такива слухове, но според мен няма да стане. Прекалено голяма отрицателна реакция ще срещнат.
Не знам дали сте гледали Б отбора в ЕЛ, но според мен показахме много по-ниско ниво. Вярно е, че Миро Живков още напипва схемата, съставът се обиграва, върти и разпределителите, но като цяло много грешки в играта ни. В защита никаква тактическа подготовка, в нападение не сме достатъчно ефективни. Чернокожев сякаш е уморен от сезона, едва стига до 50% в атака, Жани Желязков се включи добре в мача с Македония, четворките и те зациклят. Очаквах повече от отбора. Млади момчета, надъхани, домакини сме на финалите и трябва да играем без напрежение в тези кръгове, но не се получава особено добре. На моменти може би подценяваме съперниците си, а тези млади момчета нямат право да подценяват когото и да било.
-
THE G.A.M.E
Аз гледах два от трите мача във Варна, на мен ми харесаха момчетата, тепърва ще се напасват, а и тренера залага на различни играчи и състави във всеки отделен двубой, така че е нормално да не показваме няква свръх игра.
Но има много талант сред "Б" отбора.
Снощи сме ударили пак датчаните на турнира в Скопие.
Предполагам отново няма да имаме проблем срещу албанците... А срещу домакините зависи, дали ще са се класирали за финалната фаза, ако не са, пак ще им легнем.
Но има много талант сред "Б" отбора.
Снощи сме ударили пак датчаните на турнира в Скопие.
Предполагам отново няма да имаме проблем срещу албанците... А срещу домакините зависи, дали ще са се класирали за финалната фаза, ако не са, пак ще им легнем.
-
THE G.A.M.E
А днес е първият турнир от "Световната Лига".
В Калининград стартираме срещу поляците... Само че от 17:30 ч. ли беше, от 19:30 ч. ама ще видим.
В Калининград стартираме срещу поляците... Само че от 17:30 ч. ли беше, от 19:30 ч. ама ще видим.
Бнт го рекламират за 17.30
1982 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=609136
Винаги съм твърдял, че волейболът има най-малоумните ръководители от всички отборни спортове. А тази олигофрения, ако вярно стане, ще е "бисерът" на всички кретении дотук.
По-голяма простотия и да искат, няма как да измислят. Ако това стане, ще изгубя голяма част от удоволствието да гледам волейбол.
Eminem написа:1982 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=609136
По-голяма простотия и да искат, няма как да измислят. Ако това стане, ще изгубя голяма част от удоволствието да гледам волейбол.
Волейболът ще заприлича на хандбала. Защо първо не го пробват в тениса, че и там играят ненормирано във времето?
Вчера започнахме хубаво срещу Полша, взехме първия гейм убедително и после... пак същите грешки
Сервисът тотално изчезна, Цецо Соколов много неубедителен в атака- около 35%, Ники Пенчев не му вървеше. Абе кофти работа. Дано днес покажем силната игра от "Вагнер" срещу сърбите. Жоро Сеганов май ще е новото откритие на Пламен. Момчето е дебютант, а играе повече от добре. Има и много "мек" пас, дано се развие 
Стремглаво вървим по стъпките на футбола ни.