Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sapio0o написа:Ех тоя Ходжсън бе.. Толкова класа и финес да има у всички футболисти на Англия, па той все да бърка състава..![]()
Пусни Варди, пусни Кейн, пусни Стъридж и ей ти я титлата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Tommi написа:Аз мисля да гледам европейското от 1/4 финалите нататък.Сега е пълен провал.
rhaegar написа:sapio0o написа:Ех тоя Ходжсън бе.. Толкова класа и финес да има у всички футболисти на Англия, па той все да бърка състава..![]()
То и сегашната Испания е на същото дърводелско ниво, ама карай.
sapio0o написа:Нищо общо всъщност.Доста са отслабени в сравнение с титлите през 08-ма, 10-та и 12-та, но пак са няколко нива над дърводелците.
rhaegar написа:sapio0o написа:Нищо общо всъщност.Доста са отслабени в сравнение с титлите през 08-ма, 10-та и 12-та, но пак са няколко нива над дърводелците.
Да бе. Я ми припомни извънземната им игра в първия мач, че нещо съм забравил.
sapio0o написа:rhaegar написа:sapio0o написа:Ех тоя Ходжсън бе.. Толкова класа и финес да има у всички футболисти на Англия, па той все да бърка състава..![]()
То и сегашната Испания е на същото дърводелско ниво, ама карай.
Нищо общо всъщност.Доста са отслабени в сравнение с титлите през 08-ма, 10-та и 12-та, но пак са няколко нива над дърводелците.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта