Русия на Евро 2016!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: УЕФА ще гони Русия, този път май наистина

Мнениеот FLANKER » 15 юни 2016 23:32

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:Ами кажи тогава, как на руските мачове агитките се бият с хокейни стикове? Не го ли знаеш това? Е, сега се проявиха и на европейското. Без стикове. Като ти казвам, че руснаците са с десетилетия след запада, не ми вярваш. Сега остава да кажеш, че караш Лада, или Москвич и ще те призная за истински русофил!

Може пък да са десетилетия напред, другите все още да не са се научили да боравят с това оръжие ;) Англичаните щото са много напред и ходт да крадат столове и маси от заведенията 8-) Пък и какво значение има, кой, колко е напред 8-) До там ли стигна безсилието ви??? Да оправдавате английските золуми с научно-техническия прогрес 8-)

Е, ония си култивират маймуните от колониите...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юни 2016 23:35

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:Ами кажи тогава, как на руските мачове агитките се бият с хокейни стикове? Не го ли знаеш това? Е, сега се проявиха и на европейското. Без стикове. Като ти казвам, че руснаците са с десетилетия след запада, не ми вярваш. Сега остава да кажеш, че караш Лада, или Москвич и ще те призная за истински русофил!

Може пък да са десетилетия напред, другите все още да не са се научили да боравят с това оръжие ;) Англичаните щото са много напред и ходт да крадат столове и маси от заведенията 8-) Пък и какво значение има, кой, колко е напред 8-) До там ли стигна безсилието ви??? Да оправдавате английските золуми с научно-техническия прогрес 8-)

Аа, тука не си прав! Никога не съм оправдавал някой, който ми открадне стола от заведението, докато съм отишъл до тоалетната например. За това му ебев*м мамата направо!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 юни 2016 23:50

А няой да е видял бит английски негър от руските фенове :?: НЕ :!: Ето колко са толерантни и широко скроени са руските фенове :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2016 23:53

Цецо Чука написа:
rebel написа:Руснаците още ги боли как ги пердашиха на Кримската война...Много бой ядоха. Факт!

Особено при атаката на леката кавалерия, малииии....

Мейдън посвещават песен на тази атака,една от любимите ми!Иначе по темата,когато политиката измести спорта се стига до такива нелепи решения ( УЕФА ще гони Русия).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 юни 2016 23:54

CTAHKO написа:А няой да е видял бит английски негър от руските фенове :?: НЕ :!: Ето колко са толерантни и широко скроени са руските фенове :)

Те даже са се били заедно с марсилските хулигани, които са предимно черни и мюсюлмани, срещу англичаните. :mrgreen:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 юни 2016 23:58

мръсните английски алкохолици правят всичко, пак са били там да предизвикват безредици, но тях никой не наказва , защо ли ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2016 00:00

CTAHKO написа:
suburban написа:
Red_Pride написа:Ма те англичаните никога не са виновни.Помните ли как рева онова лайнце Майкъл Шийлдс :evil:

Как няма да реве, за 3 дена са му направили 10 брачни нощи...

Тя само първата е от фундаментално значение 8-) Тогава се решава вино ли ще се пие или блага ракия 8-)

абе вие много ги разбирате тия неща ; ) Малко почвате да ме съмнявате :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юни 2016 00:00

Станко, имам един познат - върл русофил, който се хвали, че е бил 9 месеца на работа в Англия, в някакво заведение на авганистанец, и колко добре бил там - със заплата, която му стигала за квартира, за евтина храна, как си напазарувал за вкъщи всичко, което му е необходимо и как съжалява, че се е прибрал в България. И още, как всичко там било идеално със здравни и пенсионни осигуровки. Когато го попитах - защо не отиде в Русия, той премига и каза - е кво да правя там бе брато?
Честно ти го казвам, ако искаш питай някой, който е бил и в Русия и в Англия.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2016 00:02

Англичаните винаги са правили проблеми, където и да е било, но този път мисля, че основата вина е на руснаците, защото много добре се вижда от клиповете, че те нападат първи.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юни 2016 00:10

CTAHKO написа:А няой да е видял бит английски негър от руските фенове :?: НЕ :!: Ето колко са толерантни и широко скроени са руските фенове :)

А ти гледа ли преди години по По света и у нас как чеченец отряза главата на руснак?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Euro 2016”