ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 15 юни 2016 21:33

Teo написа:
percival написа:
Teo написа:
percival написа:
Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ :shock:

Тео ,стига се хваща като удавник за сламка ! Гришата сам го каза ,заради "доброжелателите" ,а и законово трябва да се направят няколко юридически хода.
Каквото трябва да се направи ,да се направи !

Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам! :shock:

Дори и да е така ,което е малко вероятно ,ще е за кратко!

То като се замислиш, няма как да не се добави Литекс... което ще е върха на простотията без значение да ли е за 1 минута или 30 дена.
Ганчев нещо почва да прелива чашата... не стига, че направи всевъзможни неща които разделиха общността ни, ама и към името на ЦСКА ще закачи Литекс бате... :shock:
Мен почва ми става неудобно, а и се дразня. :evil:

Само още веднъж , ще ти го кажа и то директно : НИКОЙ няма да променя НИЩО по името :!: :idea: Не се оплитай , като ... теле в камъш ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2016 21:34

Кашчей написа:Аз знам какво казаха. По график от сайта на БФС, заседанието за Б група е било на 10-и юни. Документи за Б група се подават до 31-и май, та не виждам как специално за Литекс е имало извънредно заседание. Дори и да е така (въпреки че не вярвам), то след като си получил веднъж лиценз, надали имаш право на второ кандидатстване.

Живеем в България, да не си забравил случайно ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 21:34

Haralampy написа:
percival написа:
Teo написа:Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам! :shock:

Дори и да е така ,което е малко вероятно ,ще е за кратко!

Сигурно...

Обаче добре, че не е имало Интернет като сме станали "Червено" и "Септемврийско Знаме"...
че квито сме "тънкообидни'...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти верно ли смяташ че през 1962 и 1968 нещата са стоели по същия начин?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 юни 2016 21:35

Teo написа:
CSKA 78 написа:
Teo написа:
percival написа:
Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ :shock:

Тео ,стига се хваща като удавник за сламка ! Гришата сам го каза ,заради "доброжелателите" ,а и законово трябва да се направят няколко юридически хода.
Каквото трябва да се направи ,да се направи !

Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам! :shock:

Тео, стига си повтарял лъжите на Донка! Няма време за ново преименуване, и това е най-малкото, което доказва, че Донка лъже! :o

Не ми дреме какво си плямпа тоя, но ако към името на ЦСКА Гришата сложи и това на Литекс е направо без коментар! :shock:

Не се прави бе !!!! До 3 часа си припознал и името Литекс дьо ЦСКА !!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 юни 2016 21:36

Май вече дори най-върлите се измориха да спорят? :mrgreen: Дано наистина има план за оздравяване и съда да насрочи дата по-бързо, че ни писна на всички ми се струва. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2016 21:37

1982 написа:
Кашчей написа:Аз знам какво казаха. По график от сайта на БФС, заседанието за Б група е било на 10-и юни. Документи за Б група се подават до 31-и май, та не виждам как специално за Литекс е имало извънредно заседание. Дори и да е така (въпреки че не вярвам), то след като си получил веднъж лиценз, надали имаш право на второ кандидатстване.

Живеем в България, да не си забравил случайно ?!

Не съм забравил, но и още няма нито един обявен с лиценз от Б група, официално, на сайта на БФС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 юни 2016 21:37

То ,ти докога ще продължаваш да сееш интриги ? Не забравяй ,че каквото сееш ,такива ще жънеш !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 юни 2016 21:37

CSKA 78 написа:Гледам, че форумът се напълни със "защитници" на ЦСКА от другите отбори, и затова беше нужна само една малка новинка! Оставям ви да коментирате, и ядът и злобата съвсем да ви обземат! А, аз мисля да гледам мача! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ами като някои тапири погребаха ЦСКА жив !!! Какво ти е чудно ???

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юни 2016 21:38

sin4ec написа:
eddie написа:Я, вместо да разтегаш локуми тука, обясни как получихте лиценз миналата година, при положение, че към крайната дата 31.03.2015г. имахте неразплатени и неразсрочени задължения?

Това е обяснено от когото трябва и където трябва. А евтините факсимилета от медии, с които е пълна въпросната публикацийка, стават за тоалетна хартия. Не разбрах, Йока получил ли си е парите от Левски? Има ли някой, неполучил парите си от Левски? Благодаря за отговора!

Ако си прочел всичко , щеше да видиш , че интервюто с Йоканович , в което обяснява , че Левски му дължи пари и няма никакво споразумение с клубът е направено доста след крайния срок за подаване на документи за взимане на професионален лиценз . Най - малко мога да разчитам един левскар да си признае . И не е само Йока . Такова изказване има и от Мурсия . В тоя материал има и препратки към публикациите и интервютата на които се базира . Тук не става въпрос за слухове и за догадки .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 15 юни 2016 21:38

Кашчей написа:
Haralampy написа:Сигурно...

Обаче добре, че не е имало Интернет като сме станали "Червено" и "Септемврийско Знаме"...
че квито сме "тънкообидни'...

Ти верно ли смяташ че през 1962 и 1968 нещата са стоели по същия начин?!?

Тогава имаше "казарма", а пуберите четяха книжки и ходеха по пички - вместо да ръсят мозък по "форумите"...

Върни се в “Архив”