baraba написа:А обявиха ли нещо за лицензите на Верея , Нафтата .... нещоили чакат и техните имена да се сменят , че не казват нищо
![]()
За всеки един поотделно ли да се събират?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
baraba написа:А обявиха ли нещо за лицензите на Верея , Нафтата .... нещоили чакат и техните имена да се сменят , че не казват нищо
![]()
Долно уйно написа:baraba написа:А обявиха ли нещо за лицензите на Верея , Нафтата .... нещоили чакат и техните имена да се сменят , че не казват нищо
![]()
За всеки един поотделно ли да се събират?

baraba написа:Teo написа:percival написа:Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ
Тео ,стига се хваща като удавник за сламка ! Гришата сам го каза ,заради "доброжелателите" ,а и законово трябва да се направят няколко юридически хода.
Каквото трябва да се направи ,да се направи !
Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам!
Никой няма да сменя нищо в името , не се връзвай на глупостите на Беладоната
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:CSKA 78 написа:Явно не можем! Ти виждаш нещата според твоите желания! А, аз ти казвам, че най-вероятно друга дата няма да има, защото вече има една, която съдът е определил!
Не ми бягай по тъча, ти каза, че не било вярно това, което съм написал. Сега пък "най-вероятно" нищо нямало да стане. Ама е вярно това, което пиша, нали? Да не говорим, че то няма никаква връзка с това събрание на 20.07, та да ми говориш за него.
Кашчей написа:Долно уйно написа:Кашчей написа:Долно уйно написа:Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ
За да може да се ползва лиценза няма, как да несъществува в ганчевото цесека името на Литекс.
Лиценза е поименен и такъв за професионалния футбол на Литекс вече е издаден.
За това се и мотаят от ЛК и чакат да твоя ЦСК- София да стане ЦСКА-Литекс-София
типично по ганчевски, свиквай.
Все още няма обявени официално лицензите за Б група. Мантрата, че Литекс имал за Б и кандидатствал за А беше в края на май месец, а заседанието на ЛК за Б група беше на 10.06., та леко е избързал някой. Реално, молбите за лиценз за Б група се подават до края на май.
От БФС вече обявиха, че Литекс е получил лиценз за Б група.
Тоест, получил е лиценз преди заседанието на ЛК, така ли да разбирам?!
CSKA 78 написа:Teo написа:CSKA 78 написа:Тео, стига си повтарял лъжите на Донка! Няма време за ново преименуване, и това е най-малкото, което доказва, че Донка лъже!
Не ми дреме какво си плямпа тоя, но ако към името на ЦСКА Гришата сложи и това на Литекс е направо без коментар!
Ми...няма да сложи! Никакъв смисъл няма товаИ както казах, няма време за ново преименуване!
Долно уйно написа:CSKA 78 написа:
Явно ти не разбра, че се чака Изпълкомът на БФС! Колко пъти трябва да ти го напише човек, за да вденеш![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай, какво споделяш и убеждаваш за да не отидеш отново в нечии подпис.
Гледам, че отново си дал период за изпълком, че ще е преди датата 22.06.2016
Изпълком лицензи нераздава, дори няма право да се намесва в работата на комисиите, това ни беше казано поне 100 пъти през зимата, когато търсеха вратички за спасение на Литекс.
Teo написа:percival написа:Teo написа:Как така към името на ЦСКА ще се добави Литекс?
ОМГ
Тео ,стига се хваща като удавник за сламка ! Гришата сам го каза ,заради "доброжелателите" ,а и законово трябва да се направят няколко юридически хода.
Каквото трябва да се направи ,да се направи !
Ако "юридически хода" е да се добави Литекс към името на ЦСКА... не го приемам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта